Klar til at sætte krydset?

Opdateret opkriftsarkiv

 photo Skaeligrmbillede2014-09-15kl173415_zpsf6ee77e4.pngI er flere, der har været søde at gøre mig opmærksom på, at de forskellige links til opskrifterne i opskriftsarkivet ikke virker. Det gjorde de ikke, da jeg som bekendt sidste år ændrede navn på bloggen, de links jeg havde sat ind linkede derfor til en side, der ikke længere findes. Det kan vi jo ikke have. Alligevel har taget tilløb i sneglefart, da det altså ikke ligefrem er den mest spændende aktivitet at give sig i kast med. I dag tog jeg mig endelig sammen, og det viste sig ikke at være så slemt – mit mundvand havde en fest under alle de lækre opskrifter. Jeg kan anbefale hver og en – nogle mere end andre 😉 Det hyggeligste for mig var næsten lige at skimme teksten og huske tilbage på, hvor mange hyggelige stunder alle de bageprojekter osv. har medført. Det savner jeg nogle gange. Jeg har i processen ligeledes tilføjet nye opskrifter og fået sat links på billederne, så I gerne skulle ryge direkte ind på en opskrift i stedet for min Photobucket 😉

Enjoy!

P.S. jeg burde måske også lige have opdateret billedet… 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til at sætte krydset?