Update fra brunetten

Kyllingedeller med bønnefritter og kålsalat

 photo DSC04489_zpsoyipjwoz.jpg
Jeg fik for et par uger siden bikset en, hvis jeg selv skal det sige det, ret lækker middag sammen til min far og jeg. Det hele blev lavet på slum efter, hvad vi lige havde i køleskabet. Kyllingedellerne havde jeg dog købt ind til, så der blev lavet en stor portion, som jeg åbenbart synes, jeg skulle prale med på bordet. Nok har jeg en god appetit, men 16 kyllingedeller var alligevel lidt i overkanten 😉 Jeg lavede en stor portion af det hele, så jeg kan skrive under på, at det hele også fungerer som rester. Det kan til tider være en udfordring at leve efter en kostplan i sociale sammenhænge, så det er skønt at kunne fremtrylle en lækker middag, som andre også har lyst til at hægte sig på. Til daglig får vi “Low carb kassen” fra Årstiderne, hvilket gør det nemt at spise det samme, samt at få nogle varierede og lækre måltider, der ikke går på kompromis med noget.
 photo DSC04492_zps4oa2nkh7.jpg
 photo DSC04487_zpsket4ffpl.jpg

Opskriften på kyllingedeller finder I HER.

Kålsalat:

 • Spidskål
 • Rødkål
 • 1 stor squash
 • Dressing: 2/3 hindbæreddikke, 1/3 olivenolie, et nip salt og peber
 • Evt. hindbær, mandler og græskarkerner som pynt

Sådan gør du:

 1. Riv squashen groft
 2. Hak kålet relativt fint
 3. Bland dressingen og smag den til
 4. Vend dressingen med grøntsagerne
 5. Rist nødder og kerner på en tør pande, tilsæt til sidst 1-2 tsk olivenolie og lidt salt
 6. Anret salaten og pynt med hindbær

Alternativt kan man i stedet for dressing og pynt blot vende grøntsagerne med 1 avocado, det gør jeg normalt. 

Bønnefritter:

 • 750 g grønne bønner fra frost
 • Olivenolie, salt og peber

Sådan gør du:

 1. Tænd ovnen på 160 graders varmluft
 2. Vend bønnerne i olivenolie, salt og peber
 3. Sæt bønnerne i ovnen i en times tid, vend dem rundt undervejs – især til sidst
 4. Skru evt. ned til 100 grader til sidst

 photo DSC04488_zpsw2ia1dho.jpg

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update fra brunetten