En uge i billeder

Jeg har rejsefeber

 photo PicMonkey Collageo_zpsckzwkxk7.jpg
Jeg har rejsefeber som aldrig før for tiden, det skulle lige være dagene efter Malaysia og Singapore, der havde jeg lyst til at besøge hele verden. Jeg har tilbragt mange timer af mit liv i en flyvemaskine, men jeg havde aldrig før besøgt Asien. Det var derfor et kæmpe kulturchok, som de første dage trak mig ind i en skal, der længtes efter det velkendte. Som dagene gik sneg kulturen ind under huden på mig, og jeg endte med at falde pladask for det hele; maden, menneskerne, kulturen, varmen, glæden, det hele. Jeg vil tilbage. Jeg har lyst til at besøge hele verden. Lige nu er jeg især varm på at komme tilbage til New York. Netop New York havde mine højeste forventninger – og som få andre formåede byen at leve op til mine forventninger, ja ikke bare leve op til dem, men sparke dem godt og grundigt i røven og være så meget federe, end jeg havde turde drømme om. Jeg havde ondt i nakken i flere dage af bare at kigge op og suge byen til mig.

Jeg vil dase på tropiske strande, få brune ben og sippe til kolde drinks. Jeg vil bestige ‘bjerge’ i Malaysia igen kl. 5.00 om morgenen og slutte dagen af fuld i poolen – det var en dag, man ikke lige glemmer. Jeg vil tilbage til regnskoven, have vind i håret på og suse rundt i en båd med vand til alle sider og se træernes høje kroner i horisonten, vandre i den den tætte regnskov og slutte dagen af i et vandfald for derefter at fulde den på regnskovshotellet og have tømmermænd på en tømmerflåde – that happened too 😉 Jeg vil spise sushi i Japan. Shoppe på Manhattan. Se kænguruer i Australien. Sove i telt i Sverige. Spise pizza i Rom og drikke champagne i Paris.

 

Jeg vil se hele verden – vil I ikke også? 

 

2 kommentarer

 • Rikke

  Jeg er smittet af selv samme feber.
  Jeg hopper dog på cyklen i år sammen med min kæreste og cykler rundt på langeland og fyn. Selvom det ikke er den store verden, har jeg faktisk aldrig været på Langeland. Så det er lidt eksotisk 😉
  For mig handler det om bare at komme væk, væk fra rutinerne og hverdagen. Lige være offline og helt nærværende hvor jeg er. Bare være på ferie, helst en lidt primitiv en af slagsne. Det giver mig ny energi og inspiration til at tage hul på et nyt ‘år’ uden at køre på autopilot.
  Anne Sofie, jeg har fulgt din blog i laaang tid nu. Det er ganske få blogs jeg følger regelmæssigt, men du formår at ramme et eller andet – bliv ved med det (: Det er lækker læsning.
  – God sommer, Rikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh det lyder også lækkert! Cykelferie er det bedste! Min familie smutter ligeledes til Tyskland og bestiger bjerge på jernhesten.
   Langeland er skøn, der har vi camperet engang for en del år siden.
   Jeg har så enig med dig, det er nok det, der gør det så magisk – dét at man virkelig lever i nuet og ikke er styret af, hvad man bør, men at man gør, som man har lyst til. Det er så fantastisk. Hvor er det sjovt, jeg skrev netop til en veninde i går, at det skønneste ved at have ferie var, at man ikke kørte på autopilot 😀

   Iiiih, hvor er du sød. Mange tak. Du ramte også lige mig – lige der hvor man bliver lidt rørt.

   Mega god sommer til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En uge i billeder