Falsk guldlok

Saftige kyllingedeller

 photo DSC04456_zpsaxyzrvk6.jpg
Jeg har efterhånden en fast søndagstradition, der starter med træning kl. 8-9-stykker. Derefter bliver der forberedt mad til den store guldmedalje, spist en lækker frokost, slappet af, og så er det lektietid. Det foregår selvfølgelig i et hyggeligt søndagstempo, hvilket passer min trætte krop glimrende. Jeg har været ude de sidste fredag aftenener, og tilmed lørdag i går, det kan jeg godt mærke på energiniveauet, til trods for, at jeg ikke ligefrem er ude til den lyse morgen, og at jeg har været pinligt ædru. Man er vel ved at blive gammel 😉 Lidt træthed er sgu ok i bytte for nogle hyggelige aftener. Trætheden stammer vist også fra fredag, hvor jeg efter en skulder/arm-træning smuttede ned på havnen og var med til en WOD, der kostede mig en blå skulder og nogle meget trætte arme og skuldre. Det havde jeg savnet. Hvad jeg også har savnet, er variation i kyllingespisningen. Det hjalp Sara med mig i sidste uge, da hun introducerede mig til disse lækre kyllingedeller. De er åndssvagt gode, dem vil jeg virkelig anbefale jer at gå i krig med.
 photo DSC04454_zpsi3kyzjdl.jpg

Det skal du bruge til 16 stk:

 • 800 g hakket kyllingekød
 • 3 skalotteløg
 • 3 gulerødder
 • 1 stor eller 2 små squash
 • 3 fed hvidløg
 • 1 tsk chiliflager – eller en frisk chili
 • 1 rød snackpeber
 • Salt og peber

 

Sådan gør du:

 1. Riv gulerødder og squash
 2. Hak løg og hvidløg fint
 3. Bland det hele i en stor skål og tilsæt krydderier
 4. Opvarm en pande eller to med smør (jeg havde 4 på panden af gangen)
 5. That’s it 🙂

 photo DSC04458_zpsjwekwd6u.jpg

 

Håber I har en skøn søndag.

   

4 kommentarer

 • Astrid

  Har lige lavet dem og hold fest hvor er de gode! Tilfoejede noget spinat og lidt ekstra krydderier og det var bestemt ikke daarligt. Tak for inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh det er fedt at høre! Det lyder jo alt for lækkert med ekstra spices og spinat, det har jeg noteret til næste gang. Brugte du frisk eller frossen spinat? 😀
   Selv tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Ej de ser godt nok lækre ud 🙂 men hvor i opskriften bruger man snackpeberen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er virkelig også lækre! Ups, tak for påmindelsen, det glemte jeg helt at skrive i farten. Det skal blot i sammen med de revne grøntsager og løgene 🙂

   Hav en skøn aften.
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Falsk guldlok