Guide: sundhed og økologi på budget

Miniferie i afslapningens tegn

 photo DSC04484 1_zpsgeiagg06.jpg
Pinseferie jeg elsker dig sgu. Det har været helt guddommeligt at komme ned i gear og få genopladet de døde batterier. Min miniferie startede endda torsdag kl. 10.25 – efter første årsprøve, der 2 uger til de næste, så jeg besluttede, at det klogeste (og hyggeligste) var at tage en forlænget weekend uden lektier og andre fornuftige sager. Nu er der i hvert fald ingen undskyldning for ikke at give den gas op til eksamen og årsprøverne.

Efter to weekender, hvor mormor her har været ude til få timer, før hun til daglig står op -stopper med at omtale mig selv i tredje person nu, sorry – har det været skønt at komme helt ned i gear og sove igennem. Yes, nogen fester igennem, jeg sover igennem. Same same 😉 Torsdag og fredag blev brugt på enorme mængder Netflix, lange gåture i skoven og første træninger på det nye program. Fredag aften tog jeg med lillebroderen ud og spise bøf, ret hyggeligt, hvis man ser bort fra den totalt upassende samtale. Lørdag var en hård dag på privatfronten, men den blev reddet af en bentræning og en god veninde i selskab af sol og kaffe. Søndag blev brugt i selskab af min daddy. Vi fik i løbet af 3 timer cyklet byen tynd med solskin på næsen og vind i håret. Min far er den største Aarhus-nørd, så det er lidt sjovt at blive guidet igennem så mange steder af den by, jeg har boet i hele mit liv, jeg aldrig før har set eller oplevet. Jeg elsker Aarhus, især i solskin. Undtagen når man med ømme ben bestiger bakke efter bakke. Dagen i dag har lignet de foregående med træning, Netflix og afslapning – bortset fra, at eftermiddagen er blevet tilbragt i selskab af en af mine skønneste, skønne veninder. photo DSC04477 1_zps1vptustt.jpgJa, og så fik jeg sgu håret farvet i sidste uge! Jeg har ikke lige fået taget et ordentligt billede endnu, det må jeg hellere få gjort. Fik lillebror til at knipse et par halvdårlige billeder i fredags med rodeknold og trætte øjne, det er ikke godt nok – for det er faktisk ret pænt, og ikke så rødligt i virkeligheden. Hvis jeg selv skal sige det altså 😀

Hvad har jeres pinseferie stået på? 

2 kommentarer

 • Louise

  Jeg har holdt Eurovision-fest og det er ca. det. I dag er gået med fornægtelse af en forestående eksamen (burde have læst, men det skete så ikke).

  MEN – den nye farve til håret klæder dig virkelig godt! Synes også du var så fiiin med det blonde hår, så tænkte du løb lidt en chance med at skifte hårfarve.. Men du er så sådan én af de der trælse, smukke typer, som kan bære både blond og brunt 😉
  Du ser faktisk måske lidt mere ‘voksen’ ud? Jeg ved ikke, det ændrer i hvert fald lidt på dit udtryk (kun på en god måde), så kan godt forstå du er glad for det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kender alt for godt det med fornægtelse af eksamen! Alt for godt 😀

   Tusind tak! Jeg er også virkelig glad for det! Hvor er du sød. Men altså, “burde” også kunne bære det mørke, da det jo egentlig er min rigtige hårfarve 😀

   Det synes jeg faktisk også, jeg gør, haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: sundhed og økologi på budget