Lidt hverdagssnak

Min kost

 photo PicMonkey Collage9_zpsqzrn4nhb.jpg
Det er længe siden, at jeg har lavet en update på kostfronten herinde – måske fordi, der går årtier mellem indlæggene herinde? 😉 Lige nu følger jeg mere eller mindre planen til punkt og prikke. Havde du fortalt mig, at jeg ville spise efter en kostplan for et år siden, havde jeg nok grinet højt og hånligt; jeg forstod virkelig ikke, hvorfor nogen gad leve så restriktivt. Jeg ville sgu selv bestemme, og vigtigst af alt ville jeg spise, som jeg havde lyst til – det vil jeg med god vilje sige, at jeg stadig gør. Jeg er lige nu topstruktureret, men jeg er også topmotiveret (de fleste dage, arhem..). Jeg har valgt at gå all in lige nu, ikke fordi sommeren nærmer sig med hastige skridt, men fordi lysten og motivationen er der lige nu. Motivationen til at se min krop forandre sig. Er lysten en dag væk, jamen, så stopper jeg da på kostplanen, men lige nu er den her, og det udnytter jeg fuldt ud – også selvom det virker uforståeligt for mange.

Efter sidste BioSignature blev der lavet justeringer i kostplanen, hvilket betød, at mælkeprodukter og min high carb dag røg. Det har krævet lidt tilvænning; jeg har tidligere fået op imod 250 g ris eller 1,5 kg (søde) kartofler om dagen, så det var lidt af en mundfuld (høhø). På mine off-day køres “low carb-dage” uden “carbs” (pånær grønt). Der står æg, kød og grønt, samt fedtkilder i form af nødder, avocado, kokosolie og øko-smør på programmet. Min krop reagerede stærkere, end jeg lige havde forventet på de manglende kulhydrater; der var et par dage med voldsom hovedpine, træthed, komasøvn, voldsom tørst og svimmelhed (ja, det var en sjov omgang), der havde jeg lyst til at smide håndklædet i ringen. Men det er faktisk ret rart her på anden side. Jeg har en skidegod fornemmelse i kroppen, og så synes jeg, det er lidt sjovt, ligeså åndssvagt, som det måske lyder 😀 Nu må vi se, hvad målingen siger i morgen – konkurrencemennesket i mig er i den grad vækket.  photo PicMonkey Collage_zpsgqrtssua.jpg

Kæft, jeg er dårlig til bare at skrive et simpelt indlæg, haha 😀 Jeg ville jo bare vise lidt madbilleder og fortælle om, hvad jeg propper i munden.

Men altså; dagens mad er fordelt over 5 forholdsvis store måltider, så det er ikke, fordi jeg sulter 😉 Morgenmaden står på kød og nødder eller æg, og så er der ellers kød, grønt, fedt (og ris, kartofler eller søde kartofler) resten af dagen. Undtagen til aftensnacken, som står på æg – mums 😉 Her spiser jeg ofte bare en større bøf til aften, og så springer jeg aftensnacken over. Der er ret mange måltider, der spises ud af en plastikbøtte, men er jeg hjemme, så kan jeg godt lide at kredse lidt om måltidet, man er vel en æstetisk madelsker 🙂 Alligevel deler jeg færre opskrifter end før, måske fordi jeg er ret glad for simple opskrifter, så jeg ved ikke, om de er værd at dele?

Men hvis der er stemning for det, vil jeg hjertens gerne dele flere opskrifter og ydmyge “tips”? 

10 kommentarer

 • Trine K

  Bare du mærker efter, så er det fløjtende ligegyldigt, om andre forstår det eller ej. Dine rigtige venner/veninder accepterer dine valg – også selv om de ikke forstår dem! (det kan man vel aldrig rigtig forlange…)

  Meget gerne opskrifter. Din chili con carne med majs ser for skøn ud :-O

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Totalt enig! Det er sandt, jeg har nogle fantastisk forstående mennesker omkring mig, også selvom det tog lidt tid at “vinde” mor over 😉
   Skønt, det vil jeg huske. Den var sååå god! Sagde hun ydmygt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg vil i hvert fald meget gerne høre små fifs/tricks/opskrifter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil også vildt gerne have lidt fifs eller opskrifter – inspiration kan man vist aldrig få for meget af 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det kunne være super fedt med nogle tips eller opskrifter, som er sunde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt at høre! Altså opskrifterne vil højest sandsynligt kun indeholde kød, grønt, æg, kokosolie/smør/avocado og nødder,så hvis man synes, det er sundt, så er det perfekt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Jeg vil super gerne høre hvordan du bærer dig af med at forberede alt mad når du også går i skole! Mangler inspiration til lækkert mad som er “madpakke-venligt”! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var sgu også lidt af en udfordring i starten, må jeg indrømme, haha, men det fungerer smertefrit nu, så det kan du tro, jeg vil dele mine bedste råd til 😀 Tusind tak for dit input, det er så rart at vide sådan cirkus, hvad I finder relevant at læse om 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt hverdagssnak