Min kost

Fucking yes

 photo Fotografi den 02-05-15 kl. 17.08 3 1_zpsyqs6jx4a.jpg
Da jeg hidsigt lagde hovedet på puden i går kl. 22.00 efter at have lavet mit livs sidste aflevering (hell yearh), i fransk altså, med en kriblen i maven, havde jeg både lave og høje forventninger til dagens første søvnige timer. Jeg skulle nemlig måles i morges, og selvom jeg jo er sådan en type, der ikke synes, at man skal lade sig synderligt påvirke af en række tal på en skærm, så var jeg alligevel ret spændt. Det er ingen hemmelighed, at jeg går all in for tiden, og derfor er det da fedt at blive bekræftiget i, at det går den rigtige vej. Og det gør det, heldigvis. Jeg er totalt lettet, motiveret og lidt stolt. Der var sket langt mere, end jeg havde turde håbe på. Derefter blev der løsnet op i skulderne med en ART-behandling, hvorefter de og armene fik første tur på det nyeste skud på stammen i programrækken. Og til sidst røg kommentaren om, at jeg hver 5. dag skal have tanken fyldt op til maks – og der er frit valg på hylderne. Også mega fedt; jeg cyklede hjem med et kæmpe smil på læben. Selvom mine ømme ben sneglede sig op ad bakken.

Og det smil er blevet hos mig siden. Selv til idræt og under brusebadet, som også går under navnet skybryddet og sikkert snart Birtha el.lig. Kender I det, når man har fået en god start på dagen, så er ens attitude til at gribe resten af dagen an bare bedre? Man bemærker de små ting; en mand, der står midt i skoven og læser en bog, sin smukke by, husker at skrive til sin bedste veninde, at hun er den skønneste og smile sit største og bedste smil til manden på hjørnet, der står og ser lidt mut ud. Lige nu er jeg hoppet i joggingbukserne, snoet håret op i en knold og smidt BH’en over i et fjernt hjørne, min røv er plantet i sengen og Grey’s Anatomy ruller på skærmen, imens regnen buldrer på ruderne her på mit loftværelse. Skide hyggeligt. Og så er der også noget andet, der giver smil på læben og sommerfugle i maven for tiden, men den tager vi på et andet tidspunkt 😉

6 kommentarer

 • Trine K

  Det lyder virkelig for lækkert.

  Hav en fortsat skøn dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Lyder jo alt for lækkert!
  Forstår ikke helt med det kosten hver 5. dag, kan du uddybe her? Er det high carb eller? 😀
  God aften! Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det har været en skøn dag, ja – og nu er jeg mere træt end en, der har været 5 dage på Roskilde 😀

   Det der med at skrive i et simpelt sprog, det gør jeg mig vist ikke i herinde 😉 Men jo, lige præcis; high carb-dag, hvor jeg selv bestemmer, hvor jeg vil hente kulhydraterne fra 🙂 Hvis det giver mere mening – man kunne nok også kalde det “cheat day”, men det vælger vi lige ikke at gøre. Har ingen planer om binge eating.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dejligt at høre søde Anne Sofie! Jeg glæder mig altså også til, at du fortæller lidt mere om den anden ting, der giver sommerfugle i mavsen – det lyder spændende 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det var altså lidt rart 😀 Hihi, glæder mig også til at inddrage jer i det, en dag 😉

   Hav en skøn dag søde.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min kost