Saftige kyllingedeller

Betonben og snegletempo

 photo 11304402_10205313662814340_907830832_n_zpszn2mpzke.jpg
Jeg kom sgu ikke op kl. 5.00 til morgentræning, så jeg måtte af sted efter skole. Det var en hård omgang i dag – kender I de dage, hvor benene føltes som beton og kiloene føltes 100 gange tungere? Sådan en dag havde jeg i dag. Og jeg havde endda deload i sidste uge, så jeg vælger at bebrejde sidste uges mig, som trænede ben onsdag, løb intervaller på bakker torsdag og smuttede til crossfit fredag og lavede 60 boxjumps for første gang i et år. Det er det, der sker, når ham træneren tager til USA, og mig og min træning efterlades i egen varetægt. Jeg bebrejder også weekendens mig, som kom sent hjem. Undskyldninger har jeg nok af, men jeg kom igennem, og det var som altid pissefedt, til trods for betonstængerne, og at jeg kom til at knække min kuglepen. Hvad der ikke var fedt var cykelturen hjem, den var en dræber.

Mig, som praler af at være et kæmpe konkurrencemenneske og at have tilbragt de sidste mange somre på raceren, blev overhalet af den ene efter den anden. Jeg hader at blive overhalet. Først damen med to børn i cykelvognen, så 9 andre irriterende hurtige mennesker og så en dame ældre end min farmor. Det var ydmygende, var det. Hvad der normalt føltes som små bakker, føltes i dag som bjerge – bjerge, der bare fortsatte og fortsatte. Jeg følte mig som en snegl med gelében, og dette var tiltrods for mountainbikens laveste gear (svarende til ingen gear) og en medvind, der kæmpede sin kamp for at bringe mig hjem. Sjældent har jeg været så selvmedlidende og bandende, men hjem kom jeg. Mine pingvinben formåede at gå hen til køleskabet, hive en bøtte ris, grønt og kyllingedeller ud og derefter slæbe mig op i sengen. Og jeg har ikke bevæget mig ud af flækken siden. Hvilket er løgn, for jeg hentede lige en Pepsi Max, det kræver denne mandag eftermiddag vist. Og Netflix, alle mandag eftermiddage bør involvere Netflix. Og nu bør jeg vist tage et bad… Og lave lektier. Ikke samtidigt dog.

Hvis I mangler noget underholdning, anbefaler jeg jer på det varmeste at læse denne hylemorsomme artikel. Det fortryder I ikke, medmindre I sidder i biologiundervisningen og kommer til at grine højlydt 😀 Ellers kan I prøve at gætte på, hvor mange filtre jeg har smidt på ovenstående billeder. Man kan også gøre som mig og grine over dette indlæg, hvor jeg formår at bringe hele 4 billeder af mig selv på et ret kort indlæg. Jeg nævner også, at hverken kan træne uden make-up, en stram hestehale eller irriterende tøj. Jeg havde det sgu hårdt 😉 Der er sket lidt siden (håber jeg), men det er sjov i høj klasse.

2 kommentarer

 • Louise

  Hahahaha, har nu læst artiklen! Gud, hvor er det sjovt! Jeg anede ikke, at Anne Bech var sådan ‘lidt’ forhadt i fitnessmiljøet.. Men betragtningerne i artiklen er jo helt korrekte – godt at de har skiftet hende ud med Michelle Kristensen på Go Morgen Danmark! Anne Bech er sgu lidt fanatisk, synes jeg – det er MK slet ikke!! Det er den tilgang, man skal have frem på landsdækkende TV..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er såååå sjov, ikke?! Kom til at læse den i en biologi time, og måtte simpelthen lukke den ned, da jeg konstant kom til at lukke små grinelyde ud 😀 Selvom “hadet” mod hende er lidt voldsomt, så forstår jeg det faktisk, da hun som du skriver, er en smuuule fanatisk, og derudover er hendes tips omkring træning og teknik helt ud i hampen. Jeg fatter ikke, hvordan hun kan få så selv til at kalde sig “fitnessekspert”, man kunne sige “hende om det”, men som du skriver, så er hun jo i landsdækkende TV, det er sgu ikke helt ok.

   Fortsat god søndag til dig 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saftige kyllingedeller