Klar på en udfordring?

4 kommentarer

 • Helene

  Jeg elsker dit ævl! Min lørdag så også ud som din, helt præcis faktisk. Jeg elsker at være “kedelig”, og jeg elsker at du er tilbage!
  God søndag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du sød, mange tak Helene<3 Det er altså rart at høre!

   Det er altså også en skøn måde at tilbringe sin lørdag på.

   Kæmpe knus i din retning<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Dejligt at høre lidt om din hverdag 🙂

  Det er fuldstændig som at høre mig, da jeg gik i gymnasiet – og selv om jeg nogle gange hadede mig selv for fightergenet/stræbergenet/monstret, så er jeg så glad for det den dag i dag! Jeg kunne vælge på hylderne ift. studievalg, og jeg blev ikke chokeret over, at universitetet stort set er selvstudium, da jeg i forvejen følte pligt (over for mig selv og mine lærere) til at forberede mig…

  Jeg tror egentlig den eneste grund til, at jeg hadede min egen “selvdisciplin” var, at alle andre kaldte det for “stræber” – ikke fordi jeg blev mobbet, men jeg følte alligevel, at det var negativt ladet. Jeg hader virkelig det ord – det burde ikke findes 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jeg glad for, at du synes. Det kan godt føltes lidt småkedeligt at dele, men jeg synes, det er så hyggeligt.

   Det er vist både en forbandelse og en velsignelse, men er sikker på, at det, som du skriver, skal komme en til gode en dag – hvilket det da også allerede gør. Men det er også drænende til tider, det kan du sikkert nikke genkende til? 🙂

   Stræber er et frygteligt ord!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar på en udfordring?