Hvorfor morgentræning er pissefedt

“Nu skal du altså ikke blive større”

 photo 11165901_10205151668244577_1436730031_n_zpstfcjhrtz.jpg
De fleste, der enten har trænet længe eller haft en anden hobby, de har været passioneret omkring, har nok oplevet en række kommentarer, der går igen… Og igen. Jeg har samlet et sæt velmenende kommentarer, der går så ofte igen, at jeg ikke kan tro andet end, at nogle af jer har stødt på lignende. De skal læses med et sæt halvironiske briller og gerne et smil på læben 🙂

 • Nysgerrig type: Nå, hvor meget kan du så løfte? Mig: Hmm. Nysgerrig type: Ja altså, hvor meget kan du bænke?
 • Irriterende type (okay, også søde typer): “Prøv lige at spænd”. For det er jo så fedt at stå der og ligne en idiot 😉 Desuden, er jeg jo heller ikke ligefrem Hulk himself. Det var der dog en i Singapore, der synes, hvilket resulterede i et “can I see your guns?” med store øjne på åben gade. Pænt nej tak.
 • Mor type: “Du behøver altså ikke at tabe dig mere”. Bare rolig, min vægt er støt stigende.
 • Mor type: “Nu skal du heller ikke blive større”. Går mærkeligt i spind med ovenstående.
 • Far type: “Er det ikke farligt alt det proteinpulver”. Jo, det er pissefarligt.
 • Ambitiøs type: “Hvad er dit mål så?”. Jeg ved det virkelig ikke, burde man have et? Så nævner jeg 10 forskellige løft og mister deraf interessen fra vedkommende.
 • Dreng med mindreværdskomplekser: “Skal vi ikke lægge arm”. Nej, og jo, du vinder sikkert.
 • Lillebror type “Shit mand, dine lår er jo gigantiske”. Han er en flink en, ham lillebror. Blev desuden sagt i sammenhæng med ordet hval. Han har dog en pointe, har droppet det der jeans koncept for længe siden. Giv mig stretch, please.
 • Uforstående type: “Hvornår stopper du så med alt den træning?”. Ikke lige foreløbig du.
 • Stirrende type: “Må du godt spise alle de hvide ris?”. Sagt med store øjne, som nidstirrer indholdet af tupperwaren. Og yes, lever livet farligt.

 

Fortsæt gerne listen 😀

15 kommentarer

 • Rikke

  “Far type: “Er det ikke farligt alt det proteinpulver”. Jo, det er pissefarligt.”
  –> så meget min far også, lol! Spot on indlæg :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha ha, det må lægge til de fædre! 😀 Min daddy er dog begyndt selv at bælle proteinshakes, så indflydelsen går vist begge veje 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha, jeg elsker den her liste og har hørt dem alle 😉
  En af mine yndlings er også: “hvornår har du noget det mål du træner imod og begynder at spise/leve normalt igen?”

  Øh, min normale livsstil med masser af træning, store mængder sund mad og slik i ny og næ fungerer faktisk ganske glimrende 😀 Livet er vel målet i sig selv? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha ha, det er lidt sjovt, hvordan det er de samme, der går igen og igen – både i samme internt og eksternt 🙂
   Ja, den er god! “Hvornår begynder du så at spise normalt igen?”. Hmmm, hvad er normalt egentlig?

   Det fungerer også glimrende herhjemme 😀 Det bedste og største mål.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  haha! er pjattet med sådanne lister. :joy:

  Jeg går i klasse med en far-type – har egentlig lidt opgivet at forklare, om proteinpulver 😉

  Får ofte selv følgende kommentarer:
  “Du spiser godt nok ofte” – well well, spiser 6 gange i døgnet, er det så unormalt? 😉

  eller

  “Er du ikke ved at blive lidt for sund” – æææh… det vidste jeg så ikke man kunne blive?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha ha, me too 😛

   Det kan også blive en langhåret diskussion!

   Oh yes! Den får jeg også – og “hvordan kan du dog spise så meget?!”. Altså, det glider da ned 😉 Jeg spiser også 5-6 gange i døgnet, det fungerer glimrende, fatter virkelig ikke, hvordan så mange kan klare sig med så lidt og med så store mellemrum!

   Det er en gammel kending 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Lige præcis – og fatter overhovedet ikke dem der er på 5:2 – 2 dage med ikke særlig mange kcal. fy for pokker – har stramt nok på diæt pt. :sweat_smile:

   Kom i tanke, om den bedste kommentar jeg har fået, efter jeg kommenterede indlægget – den kommer fra min mormor “Nu er du også snart så pæn og trænet, at du burde kunne finde dig en fyr” – tak, bare tak mormor ! :joy:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bliver overraskende ofte spurgt: “Må du virkelig spise det? Det passer da ikke ind i fitnessdiæeten?” og det gælder sådan set uanset, om det er chokolade eller kartofler, jeg er i gang med at fortære 😀 haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er utroligt, hvor mange meninger, der kan blivet dannet om ens mad – det er som om, at det er helt legitimt at stikke næsen i andres madkasse, hvis vedkommende typisk spiser sundt. Det er sjældent, at det går den anden vej rundt, i hvert fald, som jeg oplever det 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hahaha, kender det alt for godt :joy:
  Den værste er dog: “Du begynder at ligne en mand”.
  Okay, så det er kun mænd der må have muskler?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, oh yes! Den var jeg også lige ved at skrive på. Altså, hvad sker der? Er drenge, der ikke styrketræner så piger? Den tanke er lidt opstået hos mig i takt med, at min 15-årig lillebror og hans venner allerede styrketræner. Tror, der ligger et vist pres på drenge også. Men det er en helt anden sag 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie B

  Da jeg før min skade styrketrænede, så fik jeg altid: “Du behøver altså ikke at tabe dig mere” og “Nu skal du heller ikke blive større”, og hver gang tænkte jeg, at de modsvarede hinanden en del.. Men hvad skal man lige sige til det, haha, for sådan er det jo med de skønne forældre;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha ha, ja lige præcis! Og så alligevel ikke, for muskler fylder jo mere end fedt, men altså – jeg er enig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hvis jeg spiser en burger, pizza el. lign., bliver der altid konstateret, at nu skal jeg jo bruge en time ekstra i fitness… Det vidste jeg ikke selv, men det er da rart, at andre kan informere om sådan noget 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor morgentræning er pissefedt