"Nu skal du altså ikke blive større"

Min yndlingsmorgenmad

 photo DSC04378_zpsdhqpbhew.jpg
Hvis der er noget, der står højt i min bog, så er det langsomme morgener med kaffe fra Nespresso-maskinen (den kommer jeg til at savne, når jeg rykker ned i hulen), morgenmad og en larmende stilhed. Selv de dage, hvor jeg i zombietilstand hopper ud af dynen kl. 5.00, afsætter jeg tid til kaffe og morgenmad, og stilheden, selvfølgelig. Denne morgen er ingen undtagelse – og dog, for jeg hoppede ud af sengen kl. 6.30 i troen om, at blot min første blok var aflyst, og jeg derfor ville nå lektierne inden mødetid kl. 10.00. Man er vel blevet lidt A-menneske? 😉 Da jeg så havde siddet i en time og svedet over en samf-fremlæggelsen om vedtagelsen af Det indre Marked, tikker der fire beskeder op på min Facebook – samf var sandelig også aflyst, så min lange morgen, blev lige strukket to yderligere timer. Det er vist ikke kun eleverne, der ser frem til sommerferien 😀 Og selvfølgelig har jeg hviledag i dag, det var ellers oplagt.
 photo DSC04373_zpsomvrpz45.jpg

Scrambled eggs med ærter

 • 3-4 æg (evt. 2, hvis du ikke er indehaver af en løvemave)
 • En par håndfulde frosne ærter
 • Finthakket spidskål
 • Smør til panden
 • Krydderier (bruger salt, peber og allround krydderi fra Urtekram)
 • Purløg

Har man lyst til verdens bedste tomatsauce on the side, indeholder den skalotteløg, jalapenos, habanero, hvidløg, hakkede tomater, salt og peber, citron og frisk basilikum.
 photo DSC04380_zpsubatyb7s.jpg
 photo DSC04377_zpsinw5emw7.jpg

Sådan gør du:

 1. Opvarm en pande med en gavmild skive (øko)smør
 2. Bring ærterne og derefter det finthakkede spidskål på panden, krydder med krydderier, når du vurderer, det har fået nok
 3. Pisk æggene med salt og peber
 4. Hæld æggemassen over grøntsagerne og scramble massen, når det har fået lidt varme
 5. Drys evt. lidt purløg over til og server som det er eller med verdens bedste tomatsauce

Nu må jeg hellere tage mig sammen og udnytte min pludselige fritime lidt fornuftigt. Kan dog ikke afvise, at et afsnit Grey’s er en usandsynlighed. Og alle ved, at et bliver til to, som bliver til… I aften smutter jeg i teatret med min søde faster, og i morgen tidlig venter en PT-time. Det går sgu meget godt 😀

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Nu skal du altså ikke blive større"