Resultat af 10 ugers personlig træning

Hvad skal man se?

 photo PicMonkey Collage_zpsi4ef0yra.jpg
Påskeferien er sat i gang, og jeg er helt grundforvirret over ikke at have noget at tage mig til for første gang i 7 uger. Det er helt skørt. Så hvad gør man så, når træningen er krydset af, maven er fuld, huset er ryddeligt, køleskabet er fyldt, jeg kunne blive ved… Man tænder da for Netflix (se min guide til amerikansk Netflix, HER). Så er der bare det problem, at jeg efterhånden har siddet fast i de samme serier så længe, at jeg kender dem ud og ind. Det der med tryghedsnarkoman. Som I måske bemærker ovenfor, så er min smag en tand til det tøsede, og til det vil jeg indskyde, at jeg begyndte på dem alle for minimum 3-7 år siden. Ja, jeg begyndte tidligt. Det er såmænd meget hyggeligt, men jeg savner sgu at blive sådan rigtig fanget, have tårerne trillende ned ad kinderne (okay, det får jeg også 5. gang, jeg ser et afsnit, men I forstår) og vigtigst af alt; være så fanget, at jeg ikke laver tusind ting imens. Det duer ikke at forsøge at være produktiv, når man er fuld gang med at dovne den på højt plan.

Så her kommer min bøn – hvad skal man se? Vi snakker serier i alle genrer, bare den er god… Eller, jeg er faktisk også ret glad for halvdårlige serier, så bring em too! 

27 kommentarer

 • Emma

  Mine yndlings er prison break, White collar, Arrow, gossip girl, one tree Hill og 90210 🙂 Ja, jeg elsker også serier haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Jeg kan anbefale:
  The Blacklist! Elsker den serie!
  White collar (Matt Bomer er lækker eyecandy!)
  Arrow (Når han træner eller smider trøjen, taber du kæben)
  Family Guy
  Fluffy Stand up
  Kevin Hart stand up
  Charmed (Strong female lead)
  House of Cards (Kevin Spacey er genial!)
  Modern Family (Du vil elske Cam!)
  Buffy (Long live the 90s!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  HBO-serien “Girls”! Den er genial!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Min all time favourite-serie er Gossip Girl!! Det var den, der startede hele min serie-afhængighed, og jeg bliver lige fanget af intrigerne, Upper East-livet og ikke mindst Chuck Bass (!!!) hver gang 😉
  Derudover er nogle af mine favoritter Beverly Hills, One Tree Hill, Vampire Diaries og Awkward – så er der i hvert fald lidt at gå i gang med 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er også for god! Eeeelsker den og alle elementerne i serien – haha ja især Chuck Bass!
   Jeg tror, vi deler seriesmag, jeg er i hvert fald vild med din smag 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussii

  Mener meget om min egen smag 😉
  Jeg elsker, udover dem du har listet op;
  Drop dead diva
  Orange is the new black
  One tree hill

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Drop dead diva har jeg aldrig hørt om, den vil jeg lige tjekke ud. Orange is the new black har jeg faktisk prøvet at kaste mig ud i, men blev sgu aldrig helt fanget, skal man hænge I? One tree hill var bare seriEN i min gamle klasse, det kan være, det er min tur til at give mig i kast med den. Mange tak for forslagene! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Helt klart One tree hill

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pretty Little Liars… Selv min hardcore bryde-kæreste kan knibe en tåre og så 5 minutter senere sidde helt ude på kanten af sengen af bare spændning.. Wehu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ved sgu ikke helt, om jeg tør? 😛 Det er ikke sådan en, man ser lige før sengetid, er det? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Anne Sofie.

  Jeg ville såmænd bare anbefale dig serien Breaking Bad.
  Jeg ved, at den er lidt uden for ‘din genre’ og det var den også for mig! Ikke desto mindre blev jeg efter et par afsnit fanget af den og har nu set den hele. Den har twists, man krummer tæer, man bliver frustreret, modløs, overrasket, imponeret og forfærdet 🙂
  Den handler om en mand (meget klog fysiklærer)som får konstateret kræft. Han siger sit job op og begynder at producere meth amfetamin med en af sine gamle elever. Serien er også værd at se, da den har nogle formmæssige elementer, som gør den en smule mindre mainstream – den er ikke altid let et regne ud!

  Det blev en længere roman altså.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den bliver Netflix også ved med at anbefale mig, og Netflix må efterhånden kende mig ret godt, så mon ikke, jeg burde gå i gang med den? 😀 Du sælger den sgu godt, prøver lige at lokke min bror med på at se et afsnit med det samme 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine K

  Homeland (!!!), House of Cards, Orange is the new black.

  Du bør også se filmene;
  – Gone girl (Spændende film)
  – Whiplast (SMUK film)
  – Birdman (Skør og syret film)
  Tre virkelig, virkelig gode film.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det pinligt at jeg har set næsten alle serier du har billeder til??? 😀

  Mine favoritter er dog:
  Greys Anatomy (lægeromantik for alle pengene)
  House of cards (lidt mere substans)
  Blacklist
  Criminal Minds
  CSI
  Mad Men

  ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Not at all – det har jeg også 😀

   Grey’s er og bliver bare min favoritserie over dem alle. Må hellere få tjekket House of Cards ud, den virker som en, man faktisk kan argumenterer for at fordrive tiden på 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Er ret vild med New Girl og DropDeadDiva, men har planer om snart at se noget Homeland, Mad Men og House of Cards!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninette

  olay, serier har jeg slet ikke styr på, jeg ser kun friends. men til gengæld ser jeg DR tv heeeeele tiden og de har netop lagt hele første sæson af Forbrydelsen 1 op!!!!! har lige brugt de sidste to døgn på at se alle tyve afsnit (20 timer!) og den er jo bare SÅ god (og jeg græd)
  Håber du finder på noget 🙂 knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Forbrydelsen (og FRIENDS), er altså også bare the shit. Min mutti og jeg genså også hele forbrydelsen 1 sidste år 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ni

   Haha ej hvor godt! Nu er jeg i gang med 2’eren, som jeg så dengang de viste den, men kan alligevel ikke huske andet end hvem morderen så den er stadig spændende 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Kender det alt for godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Hald

  #1 SUITS! Det er ikke en ‘tøseserie’, men god, det er den!

  #2 Agent Carter – Hvis du har set filmen Captain America, og var vild med den, så handler serien om hans badass kæreste “Peggy Carter”, i tiden efter 2. verdenskrig.

  #3 Glee – Se den. Det er et must.
  #4 Awkward. – Også et must.
  #5 Chuck – En af mine yndlings serier!

  Jeg kunne blive ved i evigheder! Men lad os bare stoppe den her 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Resultat af 10 ugers personlig træning