Om at bryde grænser

CrossFit, Fifty Shades, sushi og hundeluftning

 photo 11106284_10205006763782056_1128262494_n_zps2yncfg0d.jpg
Jeg har smidt røven i sengen sat Grey’s Anatomy på skærmen (prøver at finde et alternativ til Grey’s Anatomy, kom endelig med foreslag), maven er fuld af lækker morgenmad, hunden er luftet, og hænderne er placeret på tastaturet. Der har været run på, siden hjemkomsten, hvilket har været fedt, men en person som mig med mormortendenser i maven har set frem til i dag, der står på mig tid. Big time. Serier, træning, måske en veninde og mad, intet andet. Har planer om at gå tidligt i seng. Eller skal lige køre lillebror til fest… Hente ham gider jeg skisme ikke, det er for sent for mormor 😀

Torsdag stod på CrossFit med en af drengene efter skole (fandeme fedt at kunne det igen), derefter skulle lillebror hentes, hygges med og affodres, derefter hjem på jernhesten affodre med selv, smide make-up i fjæset, lave mat-aflevering færdig og af sted i bilen mod en flok søde piger, der sad klar til at indtage biosalen til min anden omgang af Fifty Shades of Grey. Har I set den? Jeg kan ikke finde af, om jeg er skuffet eller positivt overrasket. Jeg synes faktisk, at personerne passer meget godt på karaktererne, efter man har set filmen. Jeg var fileme skuffet, da jeg så castet første gang, men det spillede egentlig ok. Vi har nok allesammen vores egen Christian Grey 😉 I går startede med en morgentræning, cafétur med min søde mormor (kvinden, der forærede mig Fifty Shades bøgerne), som tilbød en lille påskegave, tror hun havde regnet med et smykke eller en trøje, men jeg fandt skisme nogle lækre øko-bøffer i Salling Super, der stjal min opmærksomhed, sådan kan det jo gå 😉 Aftenen bød på sushi med pigerne om aftenen og cykeltur gennem smukke Aarhus’ natteliv. Ret rar dag.

Nu skal der lidt mere mad i maven, og et styks torso står for skud om lidt.

2 kommentarer

  • Jeg bliver simpelthen nødt til at bemærke, at det er SÅ dejligt at have dig tilbage. Jeg har savnet dine indlæg <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at bryde grænser