Om at være pissenederen

Et sidste indlæg – indtil foråret

 photo DSC03409_zpsdc1082e5.jpg
I tråd med at være pissenederen har jeg taget en beslutning, der var pissesvær, men som føltes rigtig. Jeg har den seneste tid følt, at det var på tide at give afkald på noget af det, der fylder i mit liv. Jeg har haft mere mellem hænderne, end jeg har kunnet holde fast i det sidste halve år, hvilket, som tidligere nævnt, har drænet mig for energi, og gjort mig lidt sur og tvær. Det er aldrig sjovt at skulle sige farvel til noget, der betyder en helvedes masse for en, men nogle gange er det nødvendigt, og det er sådan en lettelse… Bagefter altså. Jeg føler mig lettet, glad og fyldt med energi. I stedet for at se det som en afslutning, har jeg besluttet mig for at se det som en begyndelse på et helt nyt år fyldt med nye udfordringer, nye glæder og nye mål.

Det er på tide, at jeg koncentrerer mig om mit eget liv i stedet for konstant at snuse rundt i andres. Jeg elsker at læse blogs osv., men lige nu har jeg brug for at leve mit eget liv iblandt mennesker af kød og blod, ikke dem bag skærmene. Så jeg tager mig en lang pause fra både min egen og andres blogs. I ved, leve mit liv i stedet for at dele det – kom lige på denne totalt corny formulering på en af de mange hundeluftningsturer 😀 Det paradoksale er, at der er 100 ting, jeg har lyst til at dele med jer – jeg må til at skrive dagbog eller sådan noget. Eller måske bare, I ved… Snakke 😉

Jeg har helt fra begyndelsen sagt til mig selv, at bloggen skulle give mig glæde og energi, ikke dræne mig for selv samme. Jeg skal have mig selv med i det, ellers er det hverken fair for mig eller jer. Så jeg siger farvel. I hvert fald for en stund, nu må vi se, om jeg kan holde mig helt væk. Det kan jeg sikkert ikke, og når (hvis, når, whatever) jeg dukker op igen og forpester jer med mit liv, er det stensikkert med fornyet energi og motivation. Hallo, der har jeg jo været laaang tid i Malaysia og Singapore med innovation i fokus, så jeg regner med en kæmpe personlig udvikling 😉 Jeg kan i hvert fald love, at det bliver noget andet, hvad skal jeg bare lige finde ud af det. Jeg føler lidt, at jeg har skrevet dette indlæg før, men jeg er åbenbart bare typen, der skal på afstand af tingene i ny og næ.

Nu bliver stemningen altså lidt trist på denne side af skærmen, men jeg vil lige benytte lejligheden til at sige TAK for jeres altid søde og konstruktive kommentarer, tak for, at I læser med, og at I holder mig ud. I er de sødeste og sejeste, så tak for jeres tid – jeg er beæret over, at I vil skænke mig portioner af den<3

 

12 kommentarer

 • Michelle

  Orv, bliver jo helt nysgerrig om hvad du skal i Malaysia? Praktik? Hvor? Hvordan? hvorfor?

  Ja sorry, er ikke helt indforstået med din blogpause, hvis jeg tager min egen egoisthat på, men forstår dig så udmærket. Selvom jeg vildt gerne ville følge med i dit eventyr.
  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg skal derhen på studietur – en lidt lang og anderledes en af slagsen 😉 Vi skal besøge virksomheder, skrive vores studieretningsopgave, som er en forretningsplan, hvor innovation og mødet mellem landenes (forretnings)kultur står i fokus. Derudover skal vi være turister i Kuala Lumpur, bo i regnskoven, gå i skole 3 uger lige udenfor Kuala Lumpur og så til sidst 1 uge til Singapore for bl.a. at besøge vores venskabsklase. Det bliver for fedt 😀

   Egoisthatten er altid i orden 😉 Hvis det har interesse, vil jeg hellere end gerne dele rejsen med jer, når jeg kommer hjem, jeg tror bare mit fokus bliver nødt til at være andet steds dernede – altså tilstede.

   Tak for din søde kommentar<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er vildt underligt, men det er nøjagtig sådan jeg har haft det det sidste stykke tid. Tak fordi du deler det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er lige det, der gør, at jeg har svært ved at kvitte blogverdenen; det er fedt at finde ud af, at der er få ting, man er alene om 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Åååååh! Jeg forstår dig godt, men jeg kommer til at savne dig herinde! Så jeg håber da helt sikkert, at du får lyst til at vende tilbage på et tidspunkt 🙂
  Ha’ det nu rigtig godt indtil da, søde du <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er altså for sød – TAK 😀 Jeg kunne ikke forestille mig andet end, at jeg er ved at dø af længsel om 3-4 måneder 😀

   Tusind tak og lige over <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Noo! det var da et træls indlæg.

  … men omvendt forstår dig godt 😉
  Held og lykke med studietur og pers. træner.. Håber du vender stærkt tilbage 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 🙂

   Mange tusind tak – jeg begynder faktisk først op igen i april, og der regner jeg stærkt med at være i gang igen, så mon ikke jeg trækker jer med i hele processen 😉

   Jeg kan afsløre, at der kommer et sidste, sidste indlæg i morgen, der er liiidt federe 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi glæder os til du vender tilbage!
  Nyd pausen – og studieturen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Man bliver nemt opslugt af bloggerverdenen bag skærmen – sådan har jeg det sommetider med min IG profil. Nogle gange måtte jeg slette appen for en stund – bare for at koble lidt fra:) Håber du fortsat er at følge på IG ind imellem! Møs, Nana @Regalah

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alt for nemt ja, det er bare så hyggeligt at snuse rundt i andre menneskers liv 😀 Jeg kender det virkelig også godt ift. IG. Jeg sletter også appen i ny og næ, det er bare som om, at den hurtigt dukker op igen. Jeg snuser i hvert fald rundt i andres derinde – bl.a. dit 😛

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være pissenederen