Om at dumpe og købe julegaver til sig selv

White Christmas

 photo DSC03353_zpsb1673584.jpg
Glædelig jul! Jeg håber, I havde en skøn, skøn aften i går? Min vante julestemning indfaldt endelig lille juleaften – lige på faldrebet. Den sneg sig ind på mig, da jeg efter at have slæbt mig op kl. 6.30 til en personlig træning, smuttede hjem, dansede rundt til julemusik, bagte æbleskive, smovsede brunkager og pyntede juletræ. Den var der næsten. Endelig blev den tippet over kanten, da aftenen sluttede med Die Hard 2 (vores juletradition) og risengrød badet i kanelsukker og smørklat(ter). Jeg smuttede tidligt under dynen, og vågnede (uden vækkeur!) i går morges kl. 6.50 klar til en bentræning. Så var dagen ligesom i gang, plus jeg har været helt hungrende efter at træne ben med min nyindkøbte sko 😉
 photo DSC03348_zps2592ccd3.jpgJulen har været anderledes for mig i år, da jeg for første gang i mit 18 årige liv har holdt jul uden min mutti. Det har været lidt underligt, men stadig en skøn aften med massere af god mad, gaver, grin og babyskrål. Jeg føler mig sgu helt voksen; jul uden min mor, bestik, håndklæder og andet interiør i julegave 😀 Næsten for voksen; er jeg den eneste, der nogle gange savner julen, da man var lille? Suset i maven, idet man mærkede gevinst af julemandens gavmildhed i julesokken, spænding, der fyldte en til bristepunktet, når kalenderlyset viste den 24., for ikke at forglemme den magiske dag efter juleaften, hvor legetøjet skulle indvies, og man kunne være heldig, at der var rester af ris ala manden tilbage. Det var altså fantastisk, og julestemningen sneg sig ind på en langt før lille juleaften. photo PicMonkeyCollage_zps92e48e4c.jpgLige nu nyder af alt at have ferie – at komme ned i gear, aldrig forlade nattøjet, se serier til øjnene er firkante, gøre som man har lyst til. Det er sgu helt ok. Lige nu ligger jeg her i sengen igen og overvejer lidt at se The Holiday eller fortsætte min Grey’s Anatomy marathon. Jeg skal i hvert fald nyde sneen; det er jo næsten et julemirakel, der slår regnen, som billederne dokumenterer fra gåturen hjem fra domkirken i går med meter. Jo og drikke the og kaffe i litervis. Dét er sikkert.

Jeg håber, I nyder julen i fulde drag<3

 

 photo IMG_1534_zps876c37f0.jpg photo DSC02313_zpse82a58a7.jpg photo DSC03050_zpsa0a020cf.jpg

2 kommentarer

 • Celine

  Må man spørge, hvorfor du ikke holder jul med din mor i år? Noget jeg har misset som forholdsvis ny læser?
  Glædelig jul til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Selvfølgelig 😀 Intet dramatisk, mine forældre er blot skilt, og dette har været det første år, jeg har holdt jul uden min mor 🙂

   Velkommen til, håber du nyder at læse med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at dumpe og købe julegaver til sig selv