Vlog// sundhedsreligion og stammen

Snickers kugler

 photo DSC03401_zps9bc5b646.jpgMåske ikke lige den opskrift, man har brug for efter juleorgiet, men ikke desto mindre skal I altså ikke snydes for den. Det er lige før, at jeg vil kalde den den vildeste opskrift på bloggen, overhovedet. Og så er den endda simpel og nem. Jeg var alene hjemme i går for første gang i 100 år – vi havde dadler i køleren og peanut butter og chokolade i lidt for store mængder i skuffen. Det kriblede i mine hænder for at gå i køkkenet. Jeg har lavet mad i uanede mængder de sidste 2-3 måneder, men intet sødt. I mandags fik jeg frie tøjler til at spise, hvad jeg har lyst til. Det første jeg spiste var mørk chokolade med dadler, i ved; som en sandwich. Tilsæt peanut butter, og du har snickers associationer. Jeg siger det bare. photo DSC03404_zpse0ef9589.jpg

Det skal du bruge:

 • 25-30 “friske” små dadler
 • 6 spsk peanut butter
 • 4 håndfulde mandler (saltede peanuts ville have været fordelagtige)
 • 3 dl hakket mørk chokolade
 • Kaffe

 

Sådan gør du:

 1. Skær dadlerne i to og fjern stenene
 2. Blend dadler, peanut butter og kaffe
 3. Hak mandlerne i små stykker og bland dem i massen
 4. Hak chokoladen groft og bland dem i massen – det fungerer med hænderne
 5. Rul rullerne
 6. Jeg opbevarer mine i fryseren, køleskabet går også an 🙂

TIP: Brug evt. massen uden chokoladen som fyld og rul dem i stedet i chokoladen eller smelt chokoladen og overtræk dem. Det havde jeg gjort, hvis jeg havde haft hovedet med 🙂

 photo DSC03400_zps7e4b61dc.jpg photo DSC03405_zpsabe4f79d.jpgDet har været helt underligt at få frie tøjler. Den underlige del var, at det eneste jeg har haft lyst til, er den mad, jeg spiser hver dag. Mad fuld af variation, smag, fest og farver. Jeg havde hele tiden tænkt, at jeg ville give den fuld gas med julemaden og de søde sager lillejuleaften og juleaften, og sådan er det også blevet. De andre dage har jeg været til julefrokost, og min lyst til julemad var lig nul. Så jeg har fulgt min mavefornemmelse, og min mavefornemmelse sagde mig, at jeg skulle kreere disse i går, så det gjorde jeg. Heldigvis.

 

 photo IMG_1534_zps876c37f0.jpg photo DSC02313_zpse82a58a7.jpg photo DSC03050_zpsa0a020cf.jpg

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vlog// sundhedsreligion og stammen