10 julegaver til træningsnørden

Om at dumpe og købe julegaver til sig selv

 photo DSC03335_zps5812cac4.jpg
Jeg har aldrig prøvet at dumpe noget før. Ikke før i dag. I dag har jeg dumpet min teoriprøve. Jeg kan godt lide at køre bil, og jeg har gjort min allerbedste for at bestå denne prøve, alligevel vidste hver en millimeter af min krop, at jeg ikke ville bestå i dag. Jeg troede ikke på mig selv, og jeg var skidenervøs. Måske var det derfor, jeg ikke bestod. Måske var det fordi, jeg blev færdig med teoriundervisningen for 2 måneder siden. Måske fordi mit fokus har været alle andre steder. Måske fordi jeg ikke skulle have påtaget mig denne ekstra tidsbyrde, når der var nok at tage af i forvejen. Måske fordi det bare ikke skulle være i dag. Det er egentlig ikke fordi, jeg har den store lyst til at råbe det til hele verden, men nu gør jeg det alligevel. Hvorfor? Fordi det hjalp mit selviske jeg at få at vide, at jeg ikke var den eneste i verden, der ikke bestod.
 photo DSC03338_zps7bb95f88.jpg
 photo DSC03339_zps7c66bf2d.jpg
 photo 881e2984-9d4a-4556-992f-7083f409fa93_zps2c40f023.jpgOg fordi det sgu ikke er verdens undergang. Nogle dage går tingene, som man vil have dem til, andre dage gør de ikke. Der er ikke andet for end at hoste op og komme op på hesten igen. Det er løgn; der er en ting mere. Shopping. Impulsiv og tankeløs shopping. Og dyr, for ikke at forglemme. Det har været en dyr dag for mig. Efter en tudetur i mors arme købte jeg mig et par vægtløftersko (hvilket er totalt løgn, for min søde mor betalte halvdelen), så købte jeg alle julegaverne (igen løgn; jeg mangler stadig mine lillebrødres), og så købte jeg mig et par smukke øreringe. Lige nu har jeg smidt røven i sædet og startet på et Grey’s Anatomy marathon, løgn; jeg startede for flere timer siden. I morgen tager jeg det tredje middel (der var tre, ups) i brug for at komme i bedre humør: personlig træning i morgen tidlig kl. 8.00, den skal have fuld smadder. Derefter tages det fjerde middel i brug (ups, der er fire): juletræ, risengrød, æbleskiver, og alt der hører til. Livet er sgu ok.

Så det var en bekendelse og seks løgne i ét indlæg. Og selvfølgelig en god jul til jer.

 

 photo IMG_1534_zps876c37f0.jpg photo DSC02313_zpse82a58a7.jpg photo DSC03050_zpsa0a020cf.jpg

6 kommentarer

 • Karina

  Hej jeg har også prøve det men ved du hvad du skal nok få så held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Mens jeg tog kørekort, fandt jeg et site der påstod, at 60% af alle der tager et kørekort enten dumper teorien eller den praktiske prøve ved første forsøg… Så ud fra det udsagn, er det faktisk mere normalt at dumpe end ikke at gøre det 😉 Jeg dumpede selv den praktiske første gang 🙂
  Kan du ikke lave et indlæg om de der vægtløftersko?? Eventuelt efter du har prøvet dem i et lille stykke tid. Jeg har aldrig hørt om vægtløftersko, og jeg er helt på bar bund!
  Og god jul til dig også! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 60 pct. alligevel? Det var noget af en sjat – en sjat, der giver en lettet fornemmelse i min mave 😉 Sejt, at du kom op på hesten og prøvede igen.

   Jo, det kan jeg sagtens. Jeg kan allerede nu sige, at jeg anbefaler dem på det varmeste 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  det skal du ikke være ked af!! Jeg bestod selv teoriprøven i første hug, men dumpede tilgengæld køreprøven 4(!!!) gange. Det lyder måske mere skræmmende end opmuntrende, men vil bare huske dig på at selvom det føles som jordens undergang, må man bare rejse sig op og prøve igen. Og så vil jeg i øvrigt påstå at teoridelen er mere held end viden, så det er ikke dig der er tabt – du var bare uheldig!
  Glem den dumme prøve og nyd dine nye køb og julen istedet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Godt nok er det et gammelt indlæg-men tak for det! Jeg har haft det på præcist samme måde, og jeg dumpede også til teori i dag. Men, som min kørelærer også sagde, jeg kan altid tage den her prøve igen-der er så mange andre prøver der er vigtigere, som jeg kun kan tage en gang, så pyt med at den her tager to forsøg (forhåbentligt) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 julegaver til træningsnørden