Albertes ønsker

Hallo vinter og jul? Hvordan skete det?

 photo DSC02937_zps3b86c05d.jpg
Jeg elsker jul, det gør jeg virkelig, men da jeg så Sallings dumme julepynt i september, juleskum i oktober, og familie der ville have ønskeliste i november, jamen så blev jeg sgu forpustet. Jeg vidste da ikke, hvad jeg ønskede mig i julegave i november (det gør jeg stadig ikke), og jeg har ikke engang pakket sommertøjet væk endnu – der er nok en lille gnist i mig, der håber, at når jeg står op i morgen, er solen tilbage, og jeg hopper i havet og får et sæt brune chokofantstænger. Medmindre global opvarmnings guden hører min bøn, så burde jeg nok til at finde vanterne frem, for jeg bander og svovler på alle cykelture, når mine hænder forvandles til et sæt røde og rystende fryseelementer. Hvad sker der lige for, at tiden flyver så flyvende stærkt?

Den jeg har det lidt nøjeren med for tiden – tiden altså. Og dens fart. Jeg satte min yogamåtte nede hos min far i sommers, og ville selvfølgelig hente den hurtigst muligt. Ved I, hvornår jeg hentede den? I går. I går. Det er jo også bare 4 måneder den der nåede at stå der. Det vil selvfølgelig også sige, at jeg ikke har lavet yoga siden. Meget andet end yoga er dog sket, jeg har fx lavet ca. en milliard afleveringer siden da 😉 Jeg er startet i Performance Gym, og mit forløb er snart færdigt. Hvor vildt er det ikke lige?! Jeg synes jo lige, at jeg er startet!
 photo DSC02923_zps173a89b2.jpgJeg bliver virkelig skræmt over, hvor hurtigt tiden går, hvis man bare lader dagene flyde sammen.

Og så er det bare mørkt hele tiden, det er jo lige til at blive deprimeret over! Billederne er selvfølgelig også fra dengang, hvor det var lyst bare i ny og næ. Altså come on: det er mørkt, når jeg cykler i skole, og det er mørkt, når jeg cykler hjem – og ind imellem? Der er det fandeme også mørkt. Lys kom hid, jeg savner dig. Julelysene hjælper dog lidt, de er ret rare, og i desperation over at komme i julestemning tænder jeg troligt kalenderlyset hver aften, hører Last Christmas til jeg bliver bims, og så propper jeg kanel på ting, der ikke skal have kanel. Det hjælper sgu ikke rigtigt. Hvad der ville hjælpe var ferie. Uden tvivl. Og sne. Ikke at det ville hjælpe på mit kuldeproblem. I kan fornemme mit dilemma.

 

Er jeg den eneste, der er helt på røven over, at det pludselig er jul?

 photo IMG_1534_zps876c37f0.jpg photo DSC02313_zpse82a58a7.jpg photo DSC03050_zpsa0a020cf.jpg

5 kommentarer

 • Helene

  Nej, bestemt ikke! Jeg har det som om, at jeg lige er startet gymnasiet, og samtidig som om, at jeg har kendt alle mine nye venner altid. Det er ret mærkeligt. Det har lige været August, og pludselig er det allerede jul! Hvor blev tiden af?! Der er allerede gået et halvt år af mit gymnasie liv, og der er pludselig “kun” 3,5 år tilbage. Det bliver forhåbentligt 3,5 gode år, som højst sandsynligt bliver mindre hektiske 🙂 Forsat rigtig god aften 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh ja, det kender jeg virkelig, virkelig godt! På den ene side føltes det som om, at man har gået i klassen altid og på den anden side føltes det som om, at man lige er startet. Det er så vildt, hvor hurtigt tiden går! 3,5 år? Skal du gå i 4 år? Noget Team Danmark eller? 🙂

   Det bliver højest sandsynligt nogle skønne og hektiske år 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene

   Ja, jeg skal gå i 4 år, da jeg er team Danmark elev. Der er utrolig mange fordele, men også ulemper 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er fuldstændig enig med de to første linjer af indlægget! Jeg har gået og brokket mig over det, lige siden julepynten i Salling kom op, for det suger ligesom bare energien ud af én! Jeg har slet ikke mere julestemning tilbage i kroppen når det endelig bliver december, og faren for at blive træt af kanel er overhængende…
  Tid er mærkeligt, og jeg tror kun tiden kan forklare os hvad den egentlig selv er (lidt dyb på en søndag skal man vel være! 😉 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SÅ enig! Man mister sgu helt pusten – og noget af julestemningen, da det bare bliver så kommercielt og opstillet. Ha ha, lige præcis! Det specielle ved december forsvinder jo helt, hvis man prøver at forlænge den til hele året.
   Smukt og dybt på en søndag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Albertes ønsker