Videoblog: jysk accent og træningssager

Albertes ønsker

 photo Opdateretfornylig69_zps36cfdda2.jpg
Alberte fra den tjekkede modeblog Bylodahl.dk (som dagligt bliver opdateret, det er ikke noget, vi er vant til herinde) spurgte mig for efterhånden længe siden, om vi skulle udveksle efterårsønsker, den idé var jeg med på. Bladerne er faldet af træerne siden, ja der er sgu gået en årstid, inden jeg fik gjort tanke til handling. Så hvis I sidder og tænker “What, efterår? Har hun (altså mig) ikke styr på årstiderne?”, så er det derfor. Min skyld. Jeg er helt vild med Albertes ønsker, nogle af dem er strøget direkte ind på mine juleønskeliste. Især strikken er lige mig. Egentlig har jeg lyst til at have det hele på – samlet i ét outfit.

 

 photo Skaeligrmbillede-2014-11-19-kl-114201-1_zpse4d9348b.jpg

Da jeg jo var en årstid bagud, sendte jeg et sæt vinterønsker tilbage, dem kan I se nedenfor. Og ja, jeg har et Acne problem. I know. At jeg så ikke får det praktiseret for tiden, er en anden sag.

Hav en skøn skøn weekend. Den er i hvert fald tiltrængt, siges det 😉

 

 photo IMG_1534_zps876c37f0.jpg photo DSC02313_zpse82a58a7.jpg photo DSC03050_zpsa0a020cf.jpg

1 kommentar

  • Anne

    Hvordan laver du de collager? Sådan man kan sætte forskellige billeder sammen? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Videoblog: jysk accent og træningssager