Jeg har gjort noget vildt

Æblescones ala @simpelsundhed

 photo Ikke-navngivet_zps69d9db3d.png
En fantastisk lækker og nem snack, der er lavet på en lille halv time! De kan enten spises med lidt smør, peanutbutter eller bare som de er alene. De skal virkelig prøves! Der er gode og søde kulhydrater i fra frugten og havregrynene, og en dejlig smag fra kanel og vanilje.

Fremgangsmetode:

Blend 6 udstenede, friske dadler med 110 g æblemos (evt. usødet version fra Urtekram). Tilsæt cirka 4-5 dl havregryn, 1 stor tsk vaniljepulver og 1 tsk kanel, samt 1 tsk bagepulver. Herefter røres 2 spsk blomsterhonning (eller evt. agavesirup) i, og blandingen flades ud på en bageplade i cirka 6-8 stykker. Drys med yderligere lidt flere havregryn for at gøre dejen mere ”tør”. Da det er scones må de som sagt gerne trykkes lidt flade. Bag ved 190 grader i ca. 15-20 minutter. De må gerne have en lidt ”våd” midte, når de er færdige, grundet æblemosen.

 

Måske et lille søndagsprojekt? De lyder i hvert fald toplækre. Hvis I vil se flere lækre opskrifter kan I finde @simpelsundhed på Instagram 🙂 Hvis du sidder inde med en opskrift eller en anden god idé, du gerne vil dele så skriv til anne.sofie.b.h@hotmail.com. 

 photo IMG_1534_zps876c37f0.jpg photo DSC02313_zpse82a58a7.jpg photo DSC03050_zpsa0a020cf.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har gjort noget vildt