Halvhjertet blogging

10 julegaver til træningsnørden

 photo Skaeligrmbillede2014-12-20kl235603_zps22cc503d.jpg

1/2/3/4/5/6/7/8/9/10

Jeg vil ikke lyve for jer; denne sammensætning af træningsgadgets er ikke langt fra min ønskeliste, faktisk er der ikke en ting på billedet, jeg ville have noget imod under juletræet, måske lige et par enkelte, som jeg har snydt og købt til mig selv allerede. I får derfor lige mine argumenter for at svippe dem hjem eller ud til en I holder af.

 1. Tasken har jeg faktisk været ude at købe til mig selv fra min farmor, jeg kunne ikke lade være, da den er på 40 pct., og jeg har akut brug for en stor taske, der kan tages på ryggen.
 2. Kalk er lidt et must, hvis man som mig har tøsehænder, der ikke kan holde ved en skid. En flydende version er både nemmere at have med i tasken og sviner ikke så meget.
 3. Mit drømmetræningskøb må være en TRX, det ville være genialt at have sådan en med på ferie eller bare til sommerdage, hvor træningen tages udenfor i haven.
 4. Jeg kan ikke leve uden min træningsdagbog fra Fitnessguru, men jeg kunne godt leve uden dens lyserøde beklædning.
 5. Jeg fik foræret en pakke med jordens fineste hårelastikker til min fødselsdag fra en veninde, hvis mor kreerer de smukke elastikker. De er pæne, har ikke den dumme metaldut, og så spider de til med lidt tøset til listen 😉
 6. Min sutteflaske, som jeg har med overalt. 150 kr kan måske godt virke lige lovlig pebret for en vandflaske, men så køber man til gengæld ikke plastikflasker hele tiden – det kan svare sig 🙂
 7. Et stopur til at holde styr på tiden mellem sættene eller til en omgang METCON/ intervaltræning.
 8. Fitnessguru og jeg har indgået en “ambassadør”aftale, i vores deres sidste forsending lå denne lækre sag. Helt klart en favorit hos mig.
 9. Der er vist ikke en eneste træningsinteresseret, hvis næse er gået forbi en foam roller. The grid laver efter min mening den allerbedste af slagsen, den sparker i hvert fald min foam rollers røv.
 10. Vægtløftersko står højt på min ønskeliste – især til de tunge squats, der lige er kommet på programet.

 

Gaveidéer er vist ved at være lige på faldrebet til at være for sent, men hvis der nu sidder en enkelt derude, der ligesom mig ikke har købt en eneste julegave endnu eller bare mangler en enkelt eller to, så kan det være, at der er noget, der falder i din smag. Og husk, at det altid kan forsvares at klikke en gave hjem til sig selv, se bare på mig, jeg har lige brugt et helt indlæg på at argumentere for at klikke det hele hjem – til mig selv. Jeg har faktisk lige overbevist mig selv om at købe en tube kalk på vej til træning – en sætning, jeg aldrig troede, jeg ville tage i brug 😉

Please sig, at jeg ikke er den eneste, der er håbløst bagude med gaver?

 

Pssst… Vil lige tippe jer om, at der er gratis fragt på alle ordrer hos Fitnessguru til og med den d. 31/12-14.
 photo freeshipping2014-facebook-en_zpsfadc6b24.jpg

//Indlægget er lavet i samarbejde med Fitnessguru

 

6 kommentarer

 • Trine K

  Rigtig god liste – du overbeviste i hvert fald mig om, at min kæreste skal have en lille gave mere. Han er til cross i tide og utide, og brokker sig altid over at kalken smitter de øvrige ting, så han må da have det flydende.

  Foam rolleren er lige ham! Den bør jeg måske også købe!? Ved du, om man kan få den i nogle fysiske butikker i Aarhus?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedest! Det er jeg glad for – det håber jeg også, han bliver 😉 Det flydende kalk er genialt, jeg købte en tube i Spejdersport i dag for 79 kr.

   Foam rolleren er så fed! Jeg kan i hvert fald anbefale den på det varmeste – det er den, de har i mit center. Jeg ved i hvert fald, at man kan købe dem i Performance Gym på Karupvej (jeg tror ikke, at man behøver at være medlem for at købe noget) og i Seier Fitness 🙂

   God jul<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Ved du hvor stor en forskel det gør, om foam rolleren er de der 30 cm eller 60 cm lang? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hmmm, altså der er vel fordele og ulemper ved begge dele. Jeg gætter på, at den lange er mere stabil at ligge på, men den er til gengæld besværlig at have med i træningstasken – og så er den dyrere 😉 Jeg synes i hvert fald, at den lille er passende 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene

   Okay, tak 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Okay, tak 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halvhjertet blogging