Nu kan jeg ikke længere holde mund

Vinter 2014 ala Fashiionistah

 photo Ikke-n0avngivet_zps903e4d8a.png

(Source: wardrobelooksartsymphony, thezoereport)

Jeg hedder Emily og jeg blogger til daglig på bloggen fashiionistah. Jeg har fået den store ære, at få lov til at gæsteblogge her på den søde og dygtige Anne Sofies blog.

Eftersom vi bevæger os mod koldere tider og vinteren snart tager over, vil det jo være meget passende med et “all-around”-vinter indlæg, hvor jeg kommer ind på vinterens tendenser, hyggelige ting fra ebay og outfit inspiration.

 Vinteren 2014 tendenser

I løbet af i år har vi set en del tendenser, især tilbagekomsten af slut 80’erne, start 90’erne som bød på croptops, boyfriend og mom jeans, chunky støvler med cut-out og store læderjakker. Nu begynder det efterhånden at blive rigtig koldt og her til vinter ser vi også del tydelige tendenser. Trendcoats, især i farven “Camel”, gerne stylet sammen med en roll neck og over the knee boots, og hvis du lige kan klemme en pelsjakke ind et eller andet sted i garderoben, så er det helt perfekt.

Sommeren og det tidlige efterår bød mere på 90’ernes “grunge” side, hvilket kom i udtryk i det oversized denim og en overflod af læderjakker (og tattoo halskæden samt chokers var også lige oppe og se dagens lys igen).

Her til vinter er vi dog mere bevæget os over i det mere klassiske og måske lidt business-agtige look, med trendcoaten, rullekraven og de lange støvler.

 

 photo Ikke-_zps2b0eb486.png

 

// 1. Luffer /2. Sutsko // 3. Farveskiftende krus // 4. Sweater // 5. Cardigan // 6. Støvler //

eBay – Hold dig varm i en kold tid

Jeg elsker eBay! Faktisk så meget at jeg har lavet en challenge, som går ud på kun at købe ting fra eBay resten af året. Jeg opdagede eBay for ca. 1,5 og det var næsten som om der åbnede sig en helt ny verden. Mange af de ting man kan finde i butikker rundt omkring, kan man finde på eBay til en 10. del af prisen, og hvis ikke man er helt tilfreds, så kan man næsten altid få sine penge retur og beholde tingen.

Hvis man sætter sig ned og kigger på eBay, kan man tit finde rigtig mange fine ting. Jeg har her fundet et lille vinter-survival kit, med lækre ting man kan forkæle sig selv med i den kolde tid.

 photo Ikke-navngivet_zpsdc97783b.png
 photo 0_zps0fe8bbd0.png

Vinteroutfit 

Jeg vil slutte mit indlæg af med et par outfit billeder. En af de ting jeg allerbedst kan lide ved vinteren, er store sweaters. Gerne så store at man nærmest kan bo i dem. Faktisk købte jeg min første sweater nogensinde i år, og det har været en jungle! At finde den perfekte sweater er næsten lige så svært som at finde de perfekte jeans tror jeg.

 photo Ikke-navngiv9et_zps09e6a46e.png

Jeg siger tak for Emily for det fine indlæg fyldt med inspiration. Husk, at du også kan overtage bloggen for en dag med #Læserne tager over. Skriv til anne.sofie.b.h@hotmail.com, hvis du sidder inde med en idé 🙂

 photo IMG_1534_zps876c37f0.jpg photo DSC02313_zpse82a58a7.jpg photo DSC03050_zpsa0a020cf.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu kan jeg ikke længere holde mund