By the way #1

Living room wishes

 photo Skaeligrmbillede2014-11-24kl194840_zps03300fa3.jpg

1/2/3/4/5/6/7/8/9

Jeg er gået helt boligamok siden nyheden om, at jeg må overtage kælderlejligheden til sommer er sivet ind. Yes, boligbølgen har ramt mig – mig og vist hele Danmarks befolkning (okay alle Danmarks Instagrambrugere). Jeg har længe kigget med savl hængende ned ad mundvigen efter diverse boliginspirationssider, men med den viden, at hvert et hjørne af mit lille værelse er fyldt til bristepunktet, har jeg kigget den anden vej. Det er slut nu, og jeg kan mærke, at det kommer til at gøre ondt. På pengepungen altså. Og på mine karakterer, åbenbart, for jeg har lige brugt de sidste 2 timer på at surfe nettet tyndt for pæne puder, borde, og jeg ved ikke hvad, imens jeg egentlig burde lave noget lidt andet… Et eller andet nyttigt måtte den surfing går til, så jeg har sammensat en collage, som forestilling et romantisk billede af, at sådan kommer min stue dernede i kælderen til at se ud. Fik jeg nævnt, at min pengepung allerede fælder en tårer?

Stortuder gør den dog ikke, pengepungen altså, for jeg har de sidste par år (yes, jeg har glædet mig som et lille barn i flere år) skrapt en masse arvestykker til mig fra højre og venstre. Mine påfund på billedet skriger ikke ligefrem originalitet, men alle mine brugtfund skal nok få tilføjet lidt historie – fx oldes PH lampe, fars ølkasser, papfars ølkasser (de kan godt lide øl), mors 35 år gamle skrigfarvede kontorstole og papmors skamler fra Netto, jeg og et par veninder har fragtet med hjem fra hovedstaden – skal det nok blive fedt. Sommerfuglene holder i hvert fald fest i min mave allerede, så jeg prøver at skrue ned for festen og tage hul på boligfesten allerede nu – I ved for at dulme lidt. Det har den modsatte effekt, kan jeg afsløre.

Er I med på lidt boligfest rum for rum? (læs: boligdrømme)

 photo IMG_1534_zps876c37f0.jpg photo DSC02313_zpse82a58a7.jpg photo DSC03050_zpsa0a020cf.jpg

   

6 kommentarer

 • Sophie

  Hvor er puden fra? Jeg har været inde i bolia, men de siger at puden ikke er fra dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der fangede du mig lige med bukserne nede, jeg fandt puden igennem Polyvore, som angav, at den er fra Bolia, men jeg kan heller ikke finde den derinde, den var bare for flot til ikke at komme med. Det beklager jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninette

  haha du er seriøst så fantastisk !!! Glæder mig på dine vegne , måske fordi jeg skal indrette min kolonihave jeg fik sidste år (samme dag som jeg købte min første lejlighed (ka man ligeså godt ik?)) og der er jo faktisk ikke noget federe end at indrette en bolig , om det er lejlighed, Kælderrum, slot eller kolonihave… Knus og god aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, hvor er du sød. Jeg glææder mig også. Kolonihave? Hallo, prøver du bevidst at gøre mig jaloux big time? 😛 Det lyder jo ALT for fedt! Held og lykke med det. Du må komme med nogle fede tips til indretning så 😀

   Knus<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninette

  Kunne jeg da ikke finde på 😛 deler bare mine glæder haha
  Næste gang du kommer til hovedstaden må vi tage på interiør shopping sammen i aaaaalle de små hyggelige butikker i København 😉
  Knus og god weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By the way #1