10 ting man skal lade være med

Blomkålspizza ala Stinna

 photo blomkaringlspizza_zps7ffa0a24.jpg
Kender I Stinna? Det gør I sikkert. Ellers må I smutte derind med det vuns, for hun har efter min mening en af de aller, allerbedste (sunde)madblogs; de lækreste opskrifter og de smukkeste billeder på en gennemført og stilren blog. Jeg blev derfor rigtig glad, da Stinna havde lyst til at bidrage til #Læserne tager over med en af hendes opskrifter. Jeg fik frit valg i posen, hvilket selvsagt ikke var så nemt – valget faldt på hendes blomkålspizza. De ser præcis sådan ud, som jeg altid har haft i tankerne, når jeg har lavet min version – at resultatet så har været en anden kalliber, ja det må der blive lavet om på. Jeg tror, jeg skal i krig med disse i morgen. Mon ikke de fungerer som tømmermændsmad på den helt hellige måde? Der bliver nemlig holdt x2 18 års fødselsdag i mit hus i aften.

 

 photo Skaeligrmbillede2014-11-08kl083622_zps072615f7.png

 

I dette link vil I finde Stinnas opskrift på hjemmelavet tomatsauce til pizza. Udover tomatsauce har Stinna pyntet pizzaerne med øko ost og frisk basilikum.
 photo blomkaringlspizza-3_zps8fb302c4.jpg
Jeg siger kæmpetak til Stinna for, at hun havde lyst til at dele denne opskrift og hendes smukke billeder på bloggen. Og få at fylde min bogmærkeliste op til randen.

Hav en skøn, skøn lørdag!<3

 photo IMG_1534_zps876c37f0.jpg photo DSC02313_zpse82a58a7.jpg photo DSC03050_zpsa0a020cf.jpg

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting man skal lade være med