Nu kan jeg ikke længere holde mund

Amerikansk Netflix – lovligt, nemt og gratis

 photo Skaeligrmbillede2014-11-15kl181827_zpsd23fb9ff.png
Jeg er måske den sidste i Danmark, der har anskaffet mig en Netflix-konto, til gengæld tager jeg virkelig revanche for tiden – de penge er sgu godt givet ud. Der er bare en ting; dansk Netflix er ikke ligefrem den mest velassorterede butik i klubben, hvilket jeg affandt mig med i starten og genså i stedet en håndfuld How I Met Your Mother og FRIENDS afsnit – det virkede bare lidt dumt, eftersom alle sæsonerne står fint ovre på min hylde og ser lidt surt på mig, når jeg er dem utro på nettet. Det kan vi jo ikke have, så jeg begyndte på Orange Is The New Black, men nu må I ikke slå mig (er ikke slagsbror, som fængselsgutinderne), men den fanger mig altså ikke rigtigt? Bliver den bedre? Skal jeg hænge i? Det kræver gode argumenter 😉 Nå men, da jeg lå syg, spottede jeg mellem HIMYM’s og FRIENDS’ onde blikke Grey’s Anatomy sæson 1-7, den hurtige vil her opfange, at der er 11 sæsoner, så mine hænder fløj over i Netflix’ søgefelt for at finde de sidste sæsoner. Den foreslog mig pænt nogle alternativer, da den heller ikke var på dansk Netflix. Tak, men pænt nej tak.
 photo Skaeligrmbillede2014-11-15kl181724_zps79c5ee32.png

Så skrev jeg desperat rundt til veninderne, hvordan de slår deres Netflix over på amerikansk, hvilket de gør for 50 kr om ugen, men der stod jeg altså af. Så læste jeg Politikkens guide, der stod jeg også af – de skrev, det var nemt, måske jeg bare er dum. Så fandt jeg endelig en artikel i Vi Unge, som dumme her forstod. 2 sek senere sidder jeg med amerikansk Netflix – lovligt, gratis og hulende nemt. 2 sek senere sad jeg og så Grey’s Anatomy, 10 timer senere sad jeg der endnu. Halleluja for ordre om sengeleje.

Sådan gør du:

 • Gå ind på dette link til Hola
 • Få dit Hola-plugin
 • Nu skulle der gerne komme en lille fin mand med ild i håret, ham trykker du på og vælger amerikansk
 • Og så smutter du ind på Netflix, som nu tror, at du er på ferie (og det er du da også, på en måde)
 • Nu finder du så en serie eller film – der 14.000 at vælge imellem
 • Happy watching

 

Til de skeptiske sjæle (jep, sådan en er jeg også) har jeg lige foretaget lidt research, og jeg kan se i denne artikel, at advokater godkender denne plugin, som 100% lovlig, så er der altså ingen undskyldning. Undtagen at man vist skal have enten Google Chrome, Firefox eller Internet Explorer. Til info kan jeg oplyse, at der 1700 forskellige serier og film på den danske version, til sammenligning er der 14.000 på den amerikanske, plus langt flere sæsoner, minus danske undertekster, men mon ikke, man overlever? 😉

Hvis I sidder inde med negativ viden om Hola, så please, lad mig være i det uvisse. Jeg er lige så glad. 
 photo IMG_1534_zps876c37f0.jpg photo DSC02313_zpse82a58a7.jpg photo DSC03050_zpsa0a020cf.jpg

   

20 kommentarer

 • Hej Anne Sofie
  Jeg kender alt for godt til dit “problem” og vil bare lige tippe dig om Popcorn Time som er en gratis version af Netflix som bare skal hentes ned på computeren. Oven i købet ligger de sidste nye afsnit af serierne ud så snart de er sendt i USA, så hver fredag eftermiddag er fredet hos mig til det seneste afsnit Grey’s Anatomy fra sæson 11.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anna,
   Er det lovligt? Det lyder i hvert fald smart – jeg er bare så latterligt øm over min computer, så er det overbeskyttende. Den er vel min baby 😉 Iiihh sæson 11! Så langt er jeg slet ikke kommet, du må ikke afsløre noget 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Popcorn Time har et vanvittigt imponerende udvalg og man løber aldrig tør for materiale, men det er desværre langt fra lovligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hallo, du frister 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Lækkert med en guide, tusinde tak! Tænkte på om man stadig ville kunne se det danske Netflix til tider, hvis det er det man vil, eller om man fra at have downloadet det, er tvunget til at se det amerikanske? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lækkert, at du kunne bruge den! Det glemte jeg helt at skrive – det kan du sagtens! Du skal bare trykke på ildmanden igen og ændre tilbage til Danmark, eller du kan gøre som mig og have dansk Netflix på Safari og amerikansk på Google Chrome. Det er nemt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil til gengæld ikke anbefale at downloade Popcorn Time (én gjorde det længere oppe), da det ikke lyder til at være lovligt i Danmark. Enkelte er blevet ringet op af politiet, og flere artikler på nettet viser udtalelser fra politiet, som siger at de vil gerne vil undgå at folk bruger Popcorn i stedet for Netflix.
  Jeg har selv haft det downloadet, og hold nu op jeg savner det (men det virkede dog ikke til sidst, og da jeg fandt ud af, at det var mere eller mindre ulovligt, blev det afinstalleret). Nu overvejer jeg dog at købe mig til Netflix! 😉 Forresten har biblioteket også virkelig mange gode film, man kan låne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for omtanken, jeg er lidt en kylling med sådan noget, så fedt, at du siger det. Jeg er også virkelig glad for Netflix. Det virker bare, der er enormt meget, og så er det lovligt, hvilket giver en dejlig tryg fornemmelse i maven. Det giver jeg gerne lidt penge for 🙂 God idé med biblo! Jeg har endelig fået lavet mig et lånerkort. Jeg er bare ikke så meget filmpige længere, mere seriepige – som i seriemarathonpige 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej 🙂
  Jeg har også popcorn time lige nu, men hver gang jeg vil ind og se en serie, så lukker den programmet ned, så tror heller ikke den er så sund for min computer. Jeg har derfor prøvet at følge dit link, men jeg kan ikke se hvor der står noget med mac. Godt nok står der ”You can also download Hola for IOS’, men så kan jeg ikke komme videre derfra. Er det noget, du ved noget om? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Emilie 🙂
   Ha ha nej, det lyder ikke så godt – så skal det i hvert fald være det værd 😀 Hmm, det forstår jeg ikke, jeg har Mac, og linket virker i hvert fald hos mig 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Nu spørger jeg måske dumt, men hvordan får man denne ‘plug-in’? Jeg har prøvet oprette mig som bruger, når jeg kommer ind på linket, men så kommer der heller ikke nogen mand frem 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • amalie

  Er det ikke kun gratis den første måned? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth Elvira

  Er det lovligt at se det amerikanske netflix og koster det penge udover det danske? – Det virker perfekt, og endelig sidder jeg med 10 sæsoner af Greys! – Tak :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Feeedest søde! Godt, du kunne bruge det! Det står lidt i overskriften (Amerikansk Netflix – lovligt, nemt og gratis) 😛 Ha ha, men nej, det koster ikke penge, og det er 100% lovligt – det står også i indlægget 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria S

  Hej “Asofie” 😉
  Jeg læste godt selv artiklen om amerikansk netflix i politiken, men glemte så bare alt om det igen. Jeg blev derfor glædeligt overrasket, da jeg faldt over dit indlæg med en guide til at få det installeret! Tusind tak for det. Jeg vil bare lige være helt sikker på en ting:
  Ja, det er gratis at downloade Hola, men derudover skal jeg lige betale for et netflix abonnement, ikke? Men det kan betale sig at investere i det, da man på den amerikanske version, kan se langt flere film + serier end den danske, korrekt?

  Har for resten selv Popcorn Time, som fungerer upåklageligt, men jeg er da blevet lidt nervøs nu, efter at have læst ovenstående kommentarer 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Popcorn Time er fantastisk, men selvfølgelig ikke lovligt, Man kan endda også downloade en Popcorn Time app til både iPhone og android telefoner.

  http://popcorntime.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Søs

  ihhh jeg kan ikke få det til at du:-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anne Sofie
  Jeg har gjort det hele, men min Netflix er stadig på dansk, og kan ikke finde Grey’s Anatomy. Er der noget jeg har gjort forkert?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu kan jeg ikke længere holde mund