Asofie på Facebook - og endnu en giveaway

Vil du overtage bloggen?

 photo DSC03007_zps7fe77480.jpg For en dag, altså. Det er ikke fordi, jeg ikke selv gider at blogge herinde længere, tværtimod. Nogle dage bliver jeg bare lidt overvældet over, hvor meget sådan en blog kan blive “mig, mig, mig-agtig”. Så jeg tænkte, om I måske havde lyst til at spæde til? En af mine top 3 yndlingsting ved at have en blog er jeres kommentarer – se mine 😛 Det bliver langt mere nuanceret og spændende, hvis det ikke kun er mig, der plaprer løs.Det ville derfor være vildt fedt, hvis I lyst til at overtage bloggen i ny og næ – måske jeg så smider en kommentar på egen blog? 🙂

Min tanke er, at I kan sende mig en mail med en idé eller et udkast til et indlæg, så kan vi i fællesskab udarbejde det. Hvis I sidder inde med nok tankemylder til at skrive et helt indlæg, så skriver I det selvfølgelig bare selv. Det kan være alt mellem himmel og jord; opskrifter, tanker om sundhed, et flot outfit, en ønskeliste, emner til debatter, en god b(l)og osv. Kun fantasien sætter grænser. Mit eneste krav er, at der følger minimum et flot billede med, hvis ikke, skal jeg nok finde på noget 🙂 Hvis man ikke lige kan komme på noget (det ligesom med en fristil, man vil så gerne være fri for lærerens dumme opgaver, men når man sidde med frie tøjler, sidder man og glor på et blankt stykke papir) tænker jeg at skrive et emne i ny og næ under et indlæg – fx “rejser” og så kan man skrive til mig, hvis man har lyst til at skrive om det. I kan være anonyme, hvis I lyster, eller I kan vise navn og billede. Det er helt op til jer.

Let me know. Er I med på idéen? 

 photo IMG_1534_zps876c37f0.jpg photo DSC02313_zpse82a58a7.jpg photo DSC03050_zpsa0a020cf.jpg

17 kommentarer

 • Sikke en god idé! Jeg kunne godt være frisk på at skrive et gæsteindlæg med tanker om sundhed 🙂 Jeg smider dig lige en mail i løbet af en af de nærmeste dage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninette

  Du er simpelthen bare så sød , det er en rigtig hyggelig ide !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Lige over søde. Mange tak, du må endelig skrive, hvis du lyst til at dele et tip, en tanke, et outfit el.lig. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Det var da en rigtig hyggelig idé! Jeg smider også lige en mail en af dagene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Mange tak! Fedest, den vil jeg glæde mig til at modtage 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det ville være vildt fedt. Ved dog ikke hvad det skulle handle om, men vil rigtig gerne prøve det. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Skønt at høre. Jamen, du finder da bare på et eller andet, det kan være alt mellem himmel og jord. Der er ingen tidsfrist; jeg har tænkt, at det skal være et permanent intiativ, så du har masser af tid. Måske et emne, der bliver efterspurgt engang falder i din smag? 🙂 Hvem ved, jeg glæder mig i hvert fald til at se, hvad du finder på 😀

   P.S. har lige været inde og lure på din blog. Shit, du har god smag! Måske du vil skrive noget om tøj?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder i hvert fald som et rigtig fedt initiativ, så det er jeg glad for! 🙂

   Haha, hvor er du sød! Tøj og blogtips er nok det jeg bedst til, så det ville være oplagt. Jeg gemmer lige din mail, og så skriver jeg til dig når jeg har bestemt mig. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej annesofie,
  Jeg har et indlæg omkring sundhed eller manglen på samme jeg godt kunne tænke mig at dele…..hvis du altså har lyst. det er godt nok allerede udgivet på min egen lille blog, men hvis du synes det er godt er det “dit” 🙂

  Linket er her:

  http://stefaniesunivers.blogspot.dk/2014/09/lykken-er-flad-mave-og-squatrv.html

  ps. jeg skal nok finde et/flere fede billeder til indlægget hvis du vil bruge det.

  vh stefanie
  http://www.stefaniesunivers.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Jeg vil BEÆRET over at bringe dit indlæg! Det er skidegodt. Virkelig spot on. Jeg er også vild med Christian Bitz’ skift, hans gloriepudsende attitude, jeg lidt påduttede ham før, tiltalte mig ikke ligefrem. Det her skift virker dog forfriskende, og hans nye bog kunne jeg rent faktisk godt kunne finde på at købe 🙂

   Et billede eller to ville være fedt. Ellers skal jeg nok finde på noget, det er op til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hold kæft en god idé! Jeg lover at smide en mail, hvis jeg kommer i tanke om noget genialt. Det kunne da være vildt sjovt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Årh mange tak! Jeg venter i spænding 🙂 Der er ingen tidsfrist, har tænkt det som et permanent tiltag, så bare giv dig god tid. Sådan noget genialitet kommer jo ikke forbi hver dag 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Duesund

  Hej søde Anne Sofie.
  Det kunne da være smadder hyggeligt og sjovt, at dele et par ord på din fine blog en dag. Jeg har i hvert fald en lille idé til, hvad jeg vil skrive om… 😉 Forresten, så sidder jeg og glæder mig helt over at du starter dit PT forløb i dag, iiiih hvor er det spændende!! Det kan da næsten kun blive en god dag.. Måske vi ses lidt senere nede i PG 😀
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde du,
   Det ville være så fedt, hvis du havde lyst! Hvis det er, hvad jeg tror, det er, så er det lige før, jeg glæder mig til at læse det.. Okay, det er ikke lige før 😀 Hvor er du nice, så er vi to. Du må lige prikke mig på skulderen, det kunne være rart med et “velkendt” ansigt, er lidt lost og palle alene i verden dernede. Så dig desværre ikke, vi var der måske ikke på samme tid? Ellers jeg var bare lidt rundt på gulvet, det er ret så sandsynligt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara Duesund

   Haha, dét jeg tror, du tænker, at jeg tænker havde jeg overvejet ret meget. Men jeg har fået en tanke, som jeg ikke rigtig kan slippe igen, kender du det? 😀 Så nu må vi se, måske der ender med at blive to indlæg, og så må du have æren af at vælge 😉
   Jeg så dig meget kort fra siden, da du skulle til at lave backextension – så det er helt fair, at du ikke havde øje for mig. Aftale, jeg prikker dig lige på skulderen næste gang jeg ser dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvem siger, du behøver at vælge? 😛

   Nå, hvor sjovt. Må lige være lidt mere opmærksom næste gang! Håber, jeg bliver glad for det dernede, lige nu lokker FW altså rimelig meget – også selvom der er larm, millioner af mennesker, lugter (det gør der altså) og en masse andre mindre tiltrækkende ting vs PG 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asofie på Facebook - og endnu en giveaway