1 kilo grønt dagen

Fitnesspigen til fest

 photo DSC02833_zpsdd2e0279.jpg
Om dette er det mest dobbeltmoralsk indlæg til dato? Jep, det tror jeg. En dag efter, at jeg lige har ytret, at jeg ikke drikker, smutter jeg i byen med en masse søde mennesker. Nårh ja, og så er jeg jo også på kostplan. Jamen for fa’en, man vil jo ikke skille sig ud, vel? 😉

Kl. “vi skal køre om under en time”, smutter jeg i bad, lægger neglelak (mig og neglelak er ikke gode venner), putter dullemasken på osv. Frustreret når jeg i det sidste outfit 8 minutter, før bussen kører – nede fra byen af altså. Når jeg siger, at jeg er ok med at være 12 kg tungere, så er det også sandt, men kunne alt det pæne tøj ikke også lige være blevet udvidet i processen? Jeg nåede bussen, kom til festen, fik smidt i hovedet en gang eller ti, at man altså ikke kunne være ædru til denne fest, så det var jeg ikke – der var billig bar, forstås. Da musikken begyndte at støvsuge rummet hen til dansegulvet, smed jeg stiletterne – efter en time som Bambi. Så resten af aften blev iført strømpefødder. Det var sgu meget sjovt, lige indtil min krop besluttede, at det ikke var mig, der skulle holde hår i dag… Efter sådan en gang hårholdning, vil man (altså jeg) bare gerne hjem. Så jeg smuttede på eventyr til Skanderborg i en lille bil med mange mennesker. Der skete nogle mærkværdige ting i Skanderborg; vi så sgu en STÅ og køre knallert. Så er man i Skanderborg, åbenbart.
 photo DSC02829_zps52795dc4.jpgAarhus var næsten lige så mærkværdig den aften. Efter en bustur på 96 (!!) kr, går vi ned igennem Aarhus, og hvad ser vi der kl. 03.00 om natten? En løber, midt på Strøget. Vi bevæger ned til havnen, hvad ser vi der? En milliard løbere. Der var åbenbart nattemarathon og halvmarathon i nat. Har I hørt om det? Det var sgu lidt vildt. Hende på Strøget var forresten ikke en del af det, så havde hun i hvert fald løbet forkert. Vi spurgte. Hvis mit knæ (og resten af mig) en dag beslutter, at vi er klar på et halvmarathon igen (marathon er udelukket), så tror jeg sgu, det skal være om natten. Det virkede ret rart. Og der var slik og cola til deltagerne. I store mængder. Jeg fik ikke noget slik, men jeg fik lov at trave hjem. Iført hvad? Mine løbesko med indlæg i selvfølgelig. Dem havde jeg da med i tasken, og  drengene fik sgu også lige powerwalk igennem byen, sådan går det, når man er i selskab af en fitnesspige – iført løbesko. Da jeg kom hjem satte jeg mig på køkkengulvet og spiste min godnatskyr med proteinpulver, så kostplanen følger jeg da stadig 😉

Nu vil fitnesspigen smutte ned og lave en gang morgenmad kombineret med frokost – det bliver grønt i lange baner. Jeg vil lige i bad først vel og mærke. Håret har duftet bedre…

Havde I en sjov aften i går? Har I forresten set, at det i dag er sidste dag, man kan deltage i giveawayen på Facebook?

 photo IMG_1534_zps876c37f0.jpg photo DSC02313_zpse82a58a7.jpg photo DSC03050_zpsa0a020cf.jpg

14 kommentarer

 • Mette

  Jeg tror, at jeg så dig, da vi løb forbi på kystvejen. Sikke en flok tosser som mig, der løber om natten 😉 Det var et super fedt løb, godt vejr, god stemning og masser af slik og kage, da vi kom i mål… win win 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, det er seriøst lidt vild timing! 😀 Hvor er du sej! Helt eller halvt marathon? Skidesejt! Hvis jeg en dag skal løbe langdistance, så skal det altså være om natten, det er tilpast skørt og rart. Det lyder fantastisk 🙂 Stort tillykke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Jeg løb “kun” et halvt.. Jeg vil dog anbefale dig at løbe med pandelygte, det var lidt creepy og mørkt nogle steder 😉 Det skal du tage at gøre. Ellers skal du løbe (Bestseller) Aarhus halvmarathon – det er et fantastisk løb med masser af god stemning og folk der hepper.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er sgu da stadig pisse sejt! Det kunne jeg godt forestille mig! Vi undrede os også over ruten. Løb I i cirkler eller? Uuhh, det har jeg løbet – det har jeg ikke en særlig god oplevelse med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Ja, vi løb den samme rute 4 gange 😉 Den hele marathon var 8 omgange. Lige til at blive rundtosset af 😉 God dag…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Der har været løbet marathon flere steder rundt omkring i nat. På grund af overgang til normaltid, kan man jo med glimt i øjet sige, at man har løbet marathon en time hurtigere, end man reelt har 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, hvor sjovt! Det anede jeg ikke, vi blev helt forvirret. Til gengæld var det lidt trygt at gå hjem, når gaderne ikke var tomme. Det er da genialt, der må være forekommet mange verdensrekorder i nat så 😉 Jeg blev bare så glad, da det gik op for os, at vi kunne sove en time ekstra 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninette

  Haha hvor er det godt ! Der er heller ikke noget bedre end en privatfest (det tænker jeg næsten det måtte være, når baren er billig 😉 ) og det er for fedt du deler din aften med os , på trods af dine delte budskaber haha jeg er vild med det 😛 og lidt misundelig , det lyder som en dejlig aften (på trods af den lidt for sunde natmad 😉 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • God eller dobbeltmoralsk? Man vælger selv 😛 Det var lige netop en privatfest, en 18 års faktisk 😀 Det var en for mærkelig og skøn aften til ikke at dele den med jer. Hvis nu jeg bare deler en masse forskellige budskaber, så kan det være, vi (ja også mig) til sidst finder frem til den egentlige sandhed? Ha ha 🙂 Den sunde natmad var lige prikken over i’et.

   Hav en skøn søndag søde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ninette

   Haha ej hvor sjovt , 18 års er (næsten ;)) altid så sjove !!! Det er sejt du deler så mange sider af dit liv med os! Haha godt du selv var tilfreds med natmaden 😛
   Du er sød, tak, håber du har haft en dejlig søndag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emse

  Jeg synes at det er for fedt at at du kommer med blandede budskaber – så at sige. Det er så fedt at du er så drønhamrende ærlig og “uperfekt” (eller, upoleret ville nok være mere passende!) Det er skide rart at du ikke kun prædiker for én side af sagen – det er så skide menneskeligt at have forskellige holdninger til én sag, og den ene dag er man til det ene, og den anden dag til noget andet!
  Stor stor ros og beundring fra min side af for at stå ved din menneskelighed! Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du bare mega nice – mange, mange tak! Hvordan kan man være andet end være ærlig, når man har så søde læsere? Det er ikke for at fedte, jeg mener det sgu. I gør, at man har lyst til at være ærlig.

   Men ja, du har fuldstændig ret, det er vel de færreste, der kun har én holdning til sagerne. Og det er jo også lidt det sjove.

   Kæmpe kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Ligesom mange andre, så synes jeg det er fedt, at du skriver, at du ikke drikker – men ALLIGEVEL skal da der være plads til dét, hvis det er dét man har lyst til.
  På den måde lader du heller ikke folk sætte dig ind i en kasse, som sundhedsfanatiker (ikke, at der er noget galt i det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er da bare for sød. Mange tak. Den der kasse, er vist de færreste, der har lyst til at blive buret ind i, på et eller andet tidspunkt vil man højest sandsynligt gerne bryde ud af kassen – så er det godt at have lavet sig nogle døre. Bare lige for at blive i metaforen 😉

   Hav en skøn aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 kilo grønt dagen