Hjælp søges

Farvel fitness

 photo DSC02937_zps3b86c05d.jpgSå flytter vi sgu igen. Med vi mener jeg, bloggen og jeg – og forhåbentlig også jer. Jeg har over længere tid følt mig lidt malplaceret i fitness kategorien – jeg går jo ikke i fitness for fa’en. Derudover har jeg ikke den store lyst til at være låst fast til at skrive om noget specifikt – jeg vil skrive om det hele! Jeg vil skrive om mad, tøj, hverdagsfinurligheder, rejser, drømme, træning, alt der falder mig ind. Det var faktisk derfor, jeg spurgte jer, hvad I har lyst til at læse om i fremtiden. Jeg skulle jo lige høre, om jeg var helt ude i hampen 🙂 De fleste efterlyste (heldigvis) personlige indlæg, hverdagsindlæg og “selvfølgelig” opskrifter og træning. I er for seje og søde, er I. Det er egentlig noget, jeg har haft lyst til længe, at ændre hele baduljen, that is. Jeg har bare ikke turde tage springet. Jeg har ikke turde drømme om, at I faktisk har lyst til at følge med i mit ganske almindelige liv.
 photo DSC02935_zpsc8b98197.jpgHvis I følger med på Instagram, lagde I måske mærke til, at jeg for 5-6 måneder siden ændrede mit navn fra @workoutwithmedk til @ansobh. Grunden til det, var, at jeg en aften blev grebet af en panisk følelse, som skreg, at jeg bare måtte væk fra det image, jeg var i gang med skabe omkring mig selv. Så jeg slettede en masse billeder og ændrede mit navn og postede lidt færre opstillede madbilleder og akavede træningsselfies. Det er utroligt, hvor lidt der skal til nogle gange, før man føler sig tilpas. Så manglede det bare herinde.

Jeg kan huske, da jeg fandt på navnet “Workout With Me” en dag for snart 1,5 år siden. Jeg tænkte ikke videre over det, jeg kom sågar til at skrive “Workout With Me” som navnet og “Work With Me” som domænet. Det var lidt småkikset og vakte en del forvirring. Som sagt; jeg tænkte ikke. Jeg tænkte ikke, at der nogensinde var nogen, der ville læse med på min blog. Jeg tænkte ikke, at en blog handler om at skabe sit eget univers – altså et univers der er afspejler en selv. Jeg lavede blot det de fleste andre fitness bloggere lavede. Jeg postede “inspirationsbilleder”, søgte en proteinpusher, delte ugens træning og opfordrede andre til at styrketræne. Det var sgu lidt halvhjertet, intentionerne var gode nok, men hjertet var ikke helt med. Vigtigt var det, at jeg, som ikke troede, at jeg ville få nogen læsere, heller ikke tænkte over, hvilken retning, jeg selv bidragede til at skubbe dem på anden side af skærmen imod. Jeg har ændret mig – at bloggen ændrer sig i takt med det, virker naturligt i min verden. Jeg har ikke det samme behov for at tale om kosttilskud og øvelser til bagdelen længere. Men altså. Der kommer sikkert en del i den dur i forbindelse med min personlig træner forløb lige om hjørnet.

Hjertet er med nu, og jeg føler mig så godt tilpas herinde – det håber jeg også, I gør? Ellers må i sgu sige til. Savner I noget, har I nogle idéer eller kritik, så skriver I bare. Jeg tager det hjertens gerne til mig. Og ja, TAK fordi I læser med. Det er for fedt. Jeg håber, I har lyst til at blive.

13 kommentarer

 • Jeg føler dig 100% jeg har faktisk “skiftet” blog 3 gange indenfor 10 måneder – både layout, navn og websted!!! hvilket er rimelig vildt 🙂 Men jeg er langt om længe tilfreds, jeg har lavet et nyt layout som jeg er pisse stolt af og jeg føler at min blogs indhold og navn beskriver mig 99% der skal jo altid være plads til at udvikle sig haha 🙂 Jeg har opnået flere followers inden for en måned end nogensinde før, og min lyst til at blogger er har ændret sig markant!! håber at du vil tage et kig forbi, det ville betyde meget… btw jeg har sendt dig en mail med billedet af min acne strik 🙂

  knus kathrine
  blog: http://www.more-than-minimalism.squarespace.com
  bloglovin: https://www.bloglovin.com/blog/12841395

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Det har jeg faktisk næsten også – for at det ikke skal være løgn. Men ja, 3 gange er virkelig vildt! Det kræver altså også en god portion engagement. Det har vist været det værd, for at hold op, hvor er dit design smukt! Wauw, bliver jo helt misundelig 😀 Endnu sejere er det dog, at du har formået at skabe en blog, der afspejler dig fuldt ud som person. Stor respekt i din retning.

   Det med lysten kan jeg virkelig skrive under på. Lige pludselig skriver indlæggene jo sig selv 😀

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså, jeg synes det er genialt og skønt du har ændret fokus 🙂 Det er helt en befrielse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Følger klart med! Nu må jeg lige høre, hvor din læderjakke er fra? Den er SÅ fin! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Det er jeg SÅ glad for at høre! Eeelsker også den jakke – den er fra ‘Won Hundred’. Er så glad for den, så kan kun anbefale den. Den kan bruges til alt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine K

  Du slipper ikke for mig som trofast læser i hvert fald! 🙂

  Skønt med fornyelse. Det er vildt sundt hele tiden at redefinere sig selv; ellers har man en tendes til bare at fortsætte, som man plejer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Jeg er såååå glad for, at jeg ikke slipper for dig 😀

   Det har du helt sikkert ret i. Det er i hvert fald en befrielse uden lige 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes altså virkelig, at du er på vej i en god retning! Jeg får altid dårlig samvittighed af at læse fitness- og træningsblogs ha ha! Så jeg er bare så glad for, at der er kommet flere indlæg ind over, hvor du skriver dine fine, fine tanker ned 🙂

  http://09tiblog.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Hvor er det bare rart at høre – mange tak! Det kender jeg godt, og det gider jeg i hvert fald ikke at bidrage til. Ja, det strømmer ind med indlæg for tiden – mon ikke, at det er tegn på, at jeg har fundet min hylde?

   Hav en fortsat skøn aften<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg blev så glad, da jeg læste dit indlæg! Kan hundrede procent følge dig i, at fitness og sundhed nogle gange kan virke som hele ens identitet
  – og det er jo noget værre fis 🙂 Det kan være en kæmpe del af en, helt klart, men der er altså også andre mindst lige så vigtige ting i livet 🙂
  Fed indstilling! Bare bliv ved med din fantastiske blog, for du kan sgu et og andet på det punkt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Jeg blev så glad, da jeg læste din kommentar 😀 Det er nemlig noget værre fis, men kan blive helt forvirret nogle gange. Helt enig, bare fordi, at det er en kæmpe del af en, er det jo ikke ensbetydende med, at der ikke er andet – lige så vigtigt. Det skal man ikke glemme (note til mig selv).

   Hvor er du bare skidesød. Mange tak.

   Du må have en skøn weekend.

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det gør mig faktisk ikke så meget hvad du skriver om, jeg synes bare at du er SÅ sød, og det er derfor jeg kan lide din blog. Jeg synes at din personlighed skinder meget igennem i dine indlæg, og du virker så rar, humoristisk og nede på jorden – det er fedt når man føler at man “klikker” med en blogger og det hun skriver. Og det gør jeg med dig! Så bare fortsæt med lige præcist det som gør dig glad 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp søges