En juiceklassiker

Sukkerjunkie, små ting og busy bee

 photo 10668199_10203605125261969_809784495_n_zpsb8461880.jpg
Kender I det scenarie, hvor hovedet arbejder på højtryk i lidt for lang tid, hvilket selvfølgelig ender med et lavtryk – den eneste måde at få den i gang igen; er sukker! Det er som om, jeg kan ikke arbejde for tiden uden at snacke mig igennem det. Sukker fra frugt, tørret frugt, Pepsi Max, slik, is eller kage – det’ lige meget. Rigtig mad rager mig til gengæld en papand. Altså det glider ned, forstås. Godt, det ikke er mig, der ikke lige har været på konkurrencediæt, siger det bare. Jordens største respekt i jeres retning. Jeg har brug for min overlevelse.<a
 photo DSC02672_zpsd1267278.jpgGymnasiet er det hårdeste, jeg endnu har oplevet, men tilmed det fedeste – heldigvis. Her til aften bader jeg lidt i selvmedlidenhed efter 7,5 timers skole efterfulgt af 3,5 times teori og nu et par timers lektier – det er skønt 😛 En ting, jeg har lovet mig selv, er aldrig at glemme er de små ting. Som en frozen yoghurt pause med min yndlingspige midt i dagens tumult. Min mini Matador Mix aka perfekt timet gave fra min mormor til den sidste del af teoriundervisningen. Brunch og hygge i solskinnet med sødeste Maya. Det er det der med overlevelse 😉  Normaltvis en cykeltur, som jeg dog har holdt hviledag fra i dag. Det takker de ømme ben mig for – selvom en cykeltur nu ikke ville være helt dumt lige nu.

Det første jeg gjorde, da jeg kom ind af døren i dag? En lydløs krammer i min mors retning, fordi det bare er det eneste, der duer nogle gange, derefter røg BH’en, håret blev fanget i en knold og joggingbukserne røg på – så er stilen ligesom lagt.

Ha’ en skøn mandag aften. Hvis der er andre, der kører sukkerstilen som mig for tiden, så let me know – please 😛

4 kommentarer

 • Ida

  Oh yes, her kører vi også sukker-stilen! Og når det er mandag, så må man godt… 😛 Mere end godt, faktisk.

  – Ida // http://www.uniquesilhouettes.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Vi kører da bare sukkerstilen sammen så! Det bliver det nye! Præcis! Mandag og regnvejr kan undskylde det meste – regner det på en mandag, jamen, så der vist ikke grænser for, hvad man ikke må 😛 Det er jo kun mandag én gang om ugen, ikke? Og tirsdag og onsdag…. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Omg, jeg kunne selv have skrevet det der! Mine tanker kører kun på sukker, og jeg prøver bare så ihærdigt at holde mig fra det! Især når man kan begynde at se det! Kom så i gang krop! Der er mindst 35000 kalorier at forbrænde efter flere uger sommer, is og kage!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Ha ha, jeg er lidt glad for, at jeg ikke er alene 😀 De dumme jeans er alt for hurtige til at afsløre ens søde tand. Mmmm… Is og kage 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En juiceklassiker