Hvem tilhører din krop?

Runners high

 photo DSC02782_zps1375c486.jpg
Jeg bliver lige nødt til at dele det her med jer. Jeg har nemlig lige løbet min første tur i ca. 1/2 år. Om jeg flyver på en sky lige nu? Oh yearh! Jeg har været bange for at løbe siden juni 2013 – bange for, at det vil ødelægge mine knæ. Jeg har siden da løbet ture i ny og næ, altid med det resultat, at jeg de følgende 3-4 dage ville have svært ved at gå. Jeg knuselsker at løbe om efteråret. At flyve igennem skoven med orange blade svævende omkring sig og sin yndlingsmusik i ørene, der får en til at flyve yderligere. Det er så fantastisk. Så i dag tog jeg mod til mig efter, at min mor flere gange nu har sagt “jeg tror altså sagtens, du kan lige så stille kan begynde at løbe”. Min læge og fys har ligeledes givet mig grønt lys i – bare jeg lytter til min krop. Så det gjorde jeg. Jeg snørede løbeskoene, gik ned i skoven og begyndte at løbe. Lige så stille steg tempoet og smilet bredte sig større og større. Det der cykling har sgu givet noget. Jeg har ikke løbet så ubesværet i flere år – hverken med formen eller knæet. Det var nok de mest fantastiske 3-4 km nogensinde. Jeg smilte over hele femøren på gåturen hjem.

Jeg kommer ifølge min læge aldrig til at kunne løbe marathon el.lig., men det gør mig heller ingenting – bare jeg kan løbe sådanne ture som i dag på regelmæssig basis. Så er jeg lykkelig.

I må have en skøn søndag aften<3

4 kommentarer

 • Tillykke 😀 Har selv et dårligt knæ pga. en gammel fodboldskade, men er lige begyndt at løbe igen og det har bare gjort mig i SÅ GODT humør, så kender deler eufori 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Mange tak 😀 Det er bare så fantastisk, ikke? Der er virkelig intet som at løbe. Hvor er det fedt for dig, at du er kommet i gang igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor er det dejligt for dig 🙂 Selvom det ikke virker til en stor sejr, så er det det bestemt, og det gør mig glad at se andre opleve sejre – dejligt indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Det er en kæmpe sejr. Er så glad for, at det virker som, at tingene går i den rigtige retning nu. Mange tak<3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem tilhører din krop?