I september bliver jeg voksen

Noget om træningsglæde

 photo 10647749_10203538702841450_885531372_n_zpsb4c94d7b.jpg
Træning gør mig glad. Jeg bliver til tider chokeret over, hvor stor påvirkning træning har på både min hverdag og mit humør. Det sidder dybt i mig, at der skal være tid til min træning, min mig tid. Jeg er kommet frem til en ting: det er fordi, træning gør mig glad. Det værste ved at være skadet har været, hvordan mit humør dalede med 100 km/t – nedad, for hver dag, der gik. Jeg kunne give mig til at tude over selv den mindste ting. Jo, jeg savnede det som en gal, men mest af alt, tror jeg, det var fordi, jeg manglede et sted at afreagere. Noget at slå på, et sted, hvor verden udenfor stod stille eller en tur i løbeskoene. Jeg er så ubeskrivelig glad for, at jeg har min cykel. Den giver mig en pause for alt det, man skal. Skal vi trække den langt ud, så får den mig til at føle mig i live. Det kan godt være, at det hagler og regner eller blæser en pelikan, men det skal ikke holde mig fra landevejene.

Godnat fra en træningstosse, som skal bag rattet for første gang i morgen. Mon det er lidt ligesom at køre cykel? Nej? Okay…

4 kommentarer

 • Caroline

  Jeg er ovenud glad for at du har valgt at beholde din blog. Jeg elsker virkelig at læse dine opslag, som virkelig fremstår gennetænkte og gennemskrevede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Hvor er du sød! Mange tak, det betyder virkelig meget.

   Hav en skøn weekend<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Helt enig med hensyn til træning. Ens livssyns bliver altså mere positivt efter en god gang træning! Haha, det lyder lidt som om, man er i gang med a sælge noget hva’? 😉
  Anyway det jeg egentligt ville sige var bare, at du ikke skal tage grå på i morgen, da du kommer til at svede meget inde i din kørelærers bil. Det gjorde jeg i hvert fald – men bare rolig, det bliver bedre med tiden! 🙂 Jeg har haft kørekort i et par måneder nu, og det er virkelig lækkert at have friheden til at køre land og rige rundt, hvis det er det man lyster!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Ja virkelig! Lykkepiller i moderate mængder 😀 Ha ha ja, en lang salgstale!

   Er så træt af, at jeg ikke fik læst din kommentar, inden det gik løs! Jeg hoppede nemlig i en grå kjole, solen bagede, og jeg svedte som en gris 😛 Det var faktisk ret sjovt! Altså at køre, forstås… Det lyder godt, jeg glæder mig til at blive fortrolig med det, lige er det liiidt skræmmende. Det er nemlig også pga. friheden, at jeg ville i gang med det samme.

   Ha’ en skøn lørdag aften<3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I september bliver jeg voksen