18 år

Lækre salater #1

 photo DSC02736_zpsf1b84840.jpgJeg er pjattet med salater. De skal helst være smukke, mættende og uden salatblade. Så er jeg glad. Jeg elsker salater, der tages til det næste niveau end blot iceberg med tomat og agurk. Det må gerne være en blanding af noget salt, noget varmt, noget koldt, noget blødt, noget knasende osv. Alt dette lever dette eftermiddagsmåltid op til – bruger man den til et måltid, vil en gang kylling og måske noget godt brød vist være på sin plads 🙂 photo DSC02733_zpseab7f426.jpg photo DSC02731_zps2e49d371.jpg

Det skal du bruge:

  • Broccoli
  • Squash
  • Gulerødder
  • Pesto
  • Græskarkerner & solsikkefrø
  • Soya og/eller salt
  • Soltørrede tomater
  • Mandler

Sådan gør du:

  1. Skær broccolien ud i mindre buketter (også stilken)
  2. Steg det på panden og riv imens gulerødder i passende mængder til råkost
  3. Grib fat i en gulerodsskræller og skræl squashen ud i strimler (har du et mere fancy apparat, tager du selvfølgelig det i brug 🙂 )
  4. Rist kerner, frø og mandler på panden ved svag varme – tilsæt til sidst 1 klat olivenolie og lidt salt
  5. Anbring kerner på et stykke køkkenrulle for at udtrække vedhængende olie, samt for at køle dem af
  6. Vend squash strimler og gulerodsråkosten i pesto
  7. Hæld lidt soya over broccolien og fordel det over squash og gulerod
  8. Hak de soltørrede tomater ud i små stykker og fordel ligeledes dem og kernerne over salaten

 photo DSC02729_zpsc6664415.jpg
 photo DSC02734_zpsc1d82dd2.jpg

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

18 år