Anbefaling: Boyhood

Giveaway // proteinbarer

 photo DSC02881_zps65eb1876.jpg
Jeg fik i dag lyst til at give to af jer en gave. Nærmere bestemt en pose ‘bland-selv slik’ – bare med 9 proteinbarer i altså. Fordi I er søde, læser med og skriver rare kommentarer – det er min måde at give noget tilbage på.
 photo DSC02880_zps1cf4212b.jpg
 photo DSC02884_zps0e493b83.jpg
Dette har to 2 vindere mulighed for at vinde:

 • 1 Star Nutrtion ‘Protein Block’
 • 3 Goodlife proteinbarer
 • 1 Nutramino ‘Protein Low Carb Bar’
 • 1 Fit & Smart ‘Femme Snack’
 • 3 Starnutrition ‘Lean Protein Bar’

 

Det skal eneste, I skal gøre er at smide en kommentar i kommentarfeltet. I må  skrive lige, hvad I har lyst til. Hvis I er rigtig søde, ville det være enormt skønt at høre, hvad I har lyst til at læse om på bloggen 🙂

Vinderen udtrækkes søndag d. 5 oktober kl. 18.00 

 

179 kommentarer

 • Bettina Sheta

  De må være Til mig som mor til tre drenge kan der nærmest ikke trænes uden en protein bar på vej hjem fra fitness centeret eller efter løbeturen .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  hej!
  Åhr sådan en sending ville altså gøre våde løbeture i eftersvejret lækrere, når man havde sådan en lækker bar at se frem til 😉
  Jeg er virkelig helt vild med din blog og hvis jeg skulle komme med et ønske om hvad jeg godt kunne tænke mig endnu mere af, så skulle det være noget der kunne hjælpe en med at leve lidt i balance med sundheden 🙂 når man vejer det man gerne vil veje og ser ud som man gerne vil, men hvor man elsker træning og sundhed -og nutella i weekenden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie Nørgaard

  Mmmmm, mums 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Dalgaard Nielsen

  Sikke dog en lækker give away! 🙂 Jeg synes bare at du skal blive ved som du gør! Jeg har længe villet komplimentere dine mange eyssayistiske debatindlæg, så til dem, sender jeg en særlig applaus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussi

  Sikke en lækker giveaway – der er flere af barene som jeg aldrig har smagt, men de ser meget spændende og lækre ud!

  Jeg er vild med at læse med her, selvom jeg ikke kommenter så tit – så er jeg dagligt forbi 🙂 Jeg er særligt glad for dine mere reflekterende indlæg, som ofte giver stof til eftertanke. Tak fordi du deler med os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Damsgaard

  Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilli

  Jeg ville utrolig gerne se flere outfits, da din stil er meget inspirerende og fin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Sikke en dejlig give away. Kæmpe thumbs up. Har du nogle forslag til sunde og nemme madpakker? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey!
  Jeg synes det kunne være lækkert med nogle indlæg omkring ting man kan tage med i skole som madpakke og som er billigt (SU venligt) og måske også gluten frit! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Casierra

  Super lækker konkurrence! (hjerteøjne)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine K

  Blev så glad, da du skrev, at du igen startede på at blogge.

  Mere af din små-filosofiske indlæg; gerne de lidt samfundskritiske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Dem vil jeg meget gerne vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Heeey, lækker konkurrence! Din blog er så god, spændende og inspirerede. Den er blevet en så god efter du stoppede i FW og skønt du ikke holdt en længere pause.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Olsen

  Elsker at læse om tips og tricks 🙂 Men kan kun sige at du skal forsætte dit enorm gode arbejde på bloggen 🙂
  Krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Bang

  Tusind tak for en meget inspirerende, realistisk og personlig blog 🙂 elsker at følge med og er især stor fan, når du deler opskrifter på sundere/anderledes lækkerier!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine M K

  Elsker at læse og følge med i alt hvad du skriver :-)! Lige fra Beverly Hills til cykling og lækre bolleopskrifter. Bare bliv ved i samme dur, og du har en glad og tilfreds læser i mig 😀
  Er vild med din blog!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sinne

  Lækker konkurrence! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Lækker give away 🙂 Tak for en hyggelig og inspirerende blog, som jeg nyder at læse med på. Jeg er vild med din mad-inspiration 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Nam nam 🙂 de vil ligge godt i min mave :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Super flot blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Mynthe

  *emoji med kæmpe mund og kæmpe øjne!* WAUW og MUMS altså!!!

  Jeg kunne ENORMT godt tænke mig at vinde. Jeg er igang med at kæmpe mod en spiseforstyrrelse, og når jeg kommer ud (er i øjeblikket indlagt) vil jeg enormt gerne begynde at spise flere lækre proteinbarer, så dette ville være perfekt!

  Det jeg elsker ved bloggen, er at du er så ærlig. Bland selv slik og sundhedsblogger er en perfekt kombi for mig! 😉 Flere personlige indlæg om andet end sundhed måske? Nogle sjove facts, eller hvordan dit liv ville se ud nu hvis du ikke havde fitness/træning/sundhed som stor hobby.

  Møs!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Lise Kristensen

  Du stråler af sundhed, fordi det virker til, at du er så meget i balance med dig selv. Det misunder jeg meget, især taget din alder i betragtning. Jeg nyder at følge med, mange tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Dejligt at en så ung pige som dig er så bevidst om livet og samtidig kan finde balance mellem studielivet og privatlivet:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hold da magle for en lækker pose såkaldt bland-selv-slik^, du der smider på banen – den hapser jeg glædeligt, hvis du skulle være i tvivl! Så længe du fortsætter bloggen og dine helt-ud-over-almindeligt-sjov-niveau’s bemærkninger, så klapper jeg i mine små hænder;-) Du gør det eddermandme godt, frk. humor! @annetaersboeldk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Lækker præmie! Som fattig studerende laver jeg mine egne proteinbarer men vil så gerne smage de barer alle snakker 🙂

  Jeg kan i forvejen rigtig godt lide din blog – særlig din ærlighed om manglende motivation. Bliv ved det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  En skide god giveaway! Nyder at læse din blog, specielt dine opskrifter og dem der omhandler dine træningsrutiner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Skov

  Heej! Mange tak for en ærlig og god blog – som jeg sætter stor pris på at læse! 🙂 Jeg ville blive en meget glad pige hvis jeg vandt det dejlige udvalg af proteinbare!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  yummmy. dem vil jeg gerne vinde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg elsker din blog pga dine tankeindlæg, så dem må der gerne komme endnu flere af 🙂 og så har jeg aldrig prøvet proteinbarer før, så det kunne da være virkelig spændende at smage om de er gode 🙂 bliv ved med det gode arbejde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina S.

  uh uh uh den vil jeg rigtig gerne vinde 🙂
  Og elsker opskrifter på alle mulige ting, så gerne flere af dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yummy, lige noget jeg kunne bruge 😀 Hmm. fremtidig blogging? Bare keep on doing what you do, haha, nyder altid at læse dine blogindlæg, du er altid så inspirerende og god med en pen (tastatur) 🙂

  – Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Andersen

  Åårh mums, dem vil jeg gerne vinde! 😀
  Jeg elsker faktisk alle dine indlæg pt., så bare fortsæt det gode arbejde 🙂 Det er fedt at du er ærlig og ikke er bange for at vise dine holdninger. Du er et frisk pust i blogland 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Min mund løber i vand – håber!
  En rigtig flot og inspirerende blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Uh det er lige en giveaway for mig!
  Jeg elsker at følge med, både her på bloggen men også på din instagram profil! Synes du poster og ligger sådan nogle gode og ærlige billeder/indlæg op, hvilket er super inspirerende! Bliv endelig ved med det! Samtidig elsker jeg når du uddeler af dine lækre opskrifter! Uhm!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Følger trofast din blog – er vild med dine bundærlige indlæg omkring træning og kost! Du sætter lidt hele det der sundhedsræs i perspektiv. Og så er jeg helt tosset med dine opskrifter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg elsker din blog! Tror faktisk det er min yndlings… Elsker dit syn på sundhed og træning, for wow hvor er der mange der kunne lære noget af det!
  Hmmm… Mere af noget… Måske endnu flere opskrifter, både på sunde og lette retter, og på lækre snacks. Elsker også dine indlæg om regnvejrssøndage på sofaen med Beverly Hills og snacking (har sådan en lige nu).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Nøj, hvor lyder det lækkert! (:
  Jeg elsker din blog præcis som den er, så det ikke rigtig noget jeg varmt kunne anbefale dig at skrive om. Din blog er dejligt ned på jorden, og der er altid noget nyt at læse om. Det er et indblik i din verden, din dagbog (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Tak for en suveræn blog! For inspirerende og ærlige indlæg!
  Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt om dine fremtidsdrømme. Jeg ved godt, at du har været inde på det før – og det måske også kan virke som et lidt “skræmmende” emne, men kunne være fedt at høre lidt om, hvilke tanker du gør dig – om årene, når du er færdig med gymnasiet.
  Og så gad jeg godt høre mere om, hvordan dit forhold er til alkohol – man hører ikke så meget, men samtidig er det jo for mange unge en væsentlig del af gymnasielivet.
  Go’ søndag!
  Vh. Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Dam

  En lille kommentar fra mig, burde egentligt være skrevet på baggrund af denne konkurrence, men af lyst, men hold nu fast jeg er dårlig til at få det gjort! Som en masse andre siger, så er du en kæmpe inspiration. Jeg er ligesom dig en 18 årig pige, og det er så dejligt at have et jævnaldrende billede på hvordan du motioner, træner, spiser osv. i forhold til sundhed. Selv elsker jeg også en god søndag med vennerne fra 90210, så samtidig giver det også indtryk af hvem du er udover det andet 🙂 keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Spanggaard

  Nøj, hvor ville det gøre godt med sådan en omgang gode proteinbarer!
  Krydser fingre for de lander her

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg er normalt den meget stille bloglæser, der ikke kommenterer, men vil lige bruge anledningen til at give dig et skulderklap

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wiebke

  Halløj

  Fed præmie. Kender ikke rigtig til proteinbarer, så det kunne være fedt, at smage nogen forskellige :-))
  Krydser fingre for mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor er det en fed giveaway og så er det for sådan en smuk dame. Der er inspiration for alle mennesker. Done

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie Boelsmand

  Jeg nyder at læse din fine blog og især at følge dig på instagram! Jeg ville blive så lykkelig over at vinde disse proteinbarer, da jeg har den vildeste svaghed for dem!! Jeep up the good work! (Og vælg mig!)Hihi. Kh Anne Sofie 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Søhof

  MMMMMMMMMMMH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej!
  Jeg var egentlig ude i ikke at kommentere, for vinder alligevel aldrig! Men du fortjener at få afvide at du er så inspirende og nede på jorden. Du viser at du er en person som også kan være usund og at det hele handler om balance!

  Keep up the good work! Du er for sej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Ville elske at vinde den her konkurrence! Jeg har problemer med ryggen, og min behandler siger, at jeg skal spise en masse proteiner, så de her barer vil lige være noget for mig!

  Mht. bloggen – så kunne jeg godt tænke mig at se dit værelse. Derudover også gerne en masse mere om dig selv. Ud fra hvad jeg har læst tidligere, minder vi på mange måder rigtig meget om hinanden, og det vil derfor være sjovt at få endnu flere facts om dig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helen

  Thumbs up for at du er 100% dig selv og selvfølgelig for din blog og ig! Virkelig inspirerende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Haps!

  Masser af opskrifter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mmmmm lige til mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Andersen

  Jeg vil da gerne forkæles med sådan en “godte-pose”..
  Og som så mange andre skriver; Opskrifter.. Jeg elsker at finde inspiration via blogs og lign…
  Happy søndag til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Rønnest

  Hej!
  Jeg vil bare fortælle dig, at jeg syntes du er super inspirerende og jeg nyder at følge dig blog. Samt at afprøve alle de opskrifter, du har liggende på dine super fine blog.
  knus fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Ih, hvor kunne det være dejligt at vinde!
  Jeg har fulgt med herinde længe, og jeg elsker dine småfilosofiske indlæg og dit syn på sundhed så flere (eller samme mængde som nu) af de indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Lækker giveaway!! Kunne godt tænke mig at få flere opskrifter på dine lækre salater, samt vide mere om dig ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hej Anne Sofie!
  Jeg er godt nok ret ny på bloggen, men det som jeg indtil videre har lagt mærke til er dejligt at læse, er dine gode idéer som fx. “10 ting som man kan lave i regnvejr” og de gode råd til en bedre nattesøvn. Samtidigt beundrer jeg hvor dejligt kreativ du er med opskrifterne, og jeg tænker at det altid er skønt at blive inspireret med god mad. Så dette skal du bare fortsætte med!
  Ift. din lækre giveaway, så ville jeg især elske at vinde Nutraminos low carb bar. Jeg er fuldstændigt afhængig af dem! (Har du prøvet at skære dem i mindre stykker og bage dem i ovnen?! – Uhm, altså!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Amalie

  mmmmh, en lækker giveaway! De proteinbarer kunne jeg godt spise 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Fed give away! Jeg har lyst til at læse din blog lige som den er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Uha det ville dælme da godt nok være lækkert at vinde sådan en omgang proteinbarer! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Simonsen

  Er vild med din blog så hvis du bare fortsætter det gode arbejde så ville jeg være mere end tilfreds

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Sikke en lækker præmie! Jeg elsker en blanding af inspirerende og motiverende indlæg (sunde opskrifter, træning osv) og indlæg man kan identificere sig med som menneske (man spiser for meget slik, manglende træning osv). Det er kombinationen af de to ting jeg elsker ved blogs – og det er lige præcist det du er så god til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Sådan en lækker konkurrence giver da anledning til lidt ros, som jeg synes, du fortjener. Jeg har fulgt din blog i lang tid som en af de eneste, jeg læser fast. Dine indlæg er utrolig inspirerende og jeg elsker, at de giver stof til eftertanke og ofte omhandler noget, jeg kan relatere til som gymnasieelev, der ønsker at finde en god kombination mellem skole, træning og det sociale liv! Dette vil de lækre proteinbarer med garanti hjælpe med, når det skal gå lidt hurtigt i hverdagene 🙂 Tak for en dejlig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minyi Mak

  Hvad burde man skrive?
  Jeg vil egentlig bare ønske alle Held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Anne-Sofie!
  Jeg savner faktisk ikke rigtig noget på din blog! Jeg synes at din blog er fantastisk personlig og ærlig, hvilket er enormt befriende og sjovt at følge med i.
  Jeg håber at du kommer til at skrive lidt om dit kommende forløb med personlig træner! Jeg har selv overvejet det, så vil rigtig gerne høre mere!
  Mvh. Amalie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Simonsen

  Hvis du bare fortsætter det gode arbejde, ville jeg være mere end tilfreds! Dine indlæg er altid super inspirerede og jeg glæder mig til at læse hver og et!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det ville være lækkert at vinde sådan en give away 🙂 Jeg nyder at læse med på bloggen, måske lidt forkert, men jeg kan faktisk næsten bedre lide det efter du kom til skade. Det virker som om, at det er blevet mere virkeligt, og som om at du har indset, at det ikke er nødvendigt at være superwomen hele tiden, og det er dejligt 😀 Det er også fedt, at jeg kan sidde ved skærmen og se mig selv i dine indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Bloggen er skøn som den er; fortsæt det gode arbejde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Av for en lækker give-away, hvem kunne ikke bruge lidt lækkert til efter træning ? 🙂
  Derudover vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige tak for en fantastisk blog! Jeg elsker din tilgang til hele det her sundhedsræs. Kæmpe klap på skulderen til dig og en mega tak for at dele det med os! Mange kunne lære noget af dig! Du er en kæmpe inspiration. Fortsæt som du gør, din blog er så dejlig personlig og man kan mærke det er en virkelig person bag skærmen og det gør det så dejligt virkeligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe

  Du er skønno, og din krop rocker! No need for skinny bitches.
  Synes egentlig bare du skal blive ved med at skrive om det du gør.

  Signe 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Kirkeby

  Det kunne godt nok være lækkert! Jeg er sådan lidt “nybegynder” i den her styrketræningsverden (dvs at jeg har styrketrænet og holdt en stram diæt i godt og vel 2 måneder). Jeg vil super gerne eksperimentere med forskellige slags kosttilskud, og er også godt i gang med proteinpulver. Jeg finder vildt meget inspiration i din blog, og jeg er elsker dine opskrifter. Bagte peanut butter cookies i går aftens, det skal gøres igen !!!!!! Jeg kunne godt tænke mig, at du måske lagde noget mere op med træningsprogrammer og øvelser, især når du nu får personlig træner. Okay rigtig lang kommentar, men er bare vild med din blog og vil gerne vinde proteinbarer haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Åh, hvor lækkert. Det er lige en præmie til mig. 🙂
  Jeg læser alle dine indlæg med stor fornøjelse. Du er en stor inspiration og formidler dine budskaber på en virkelig god måde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Hansen

  Uh, lige hvad en studerende på SU kunne bruge 🙂
  Tak for en fantastisk blog, kunne være fedt, at læse noget om hvordan man lærer at acceptere, det er okay ikke at være “perfekt” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Kære Anne Sofie.

  Det er jo en fantastisk give-away!
  Jeg har faktisk ALDRIG smagt en proteinbar. Jeg har tit tænkt på at købe Questbars, men grunden et rimelig smalt budget som kandidatstuderende er det aldrig blevet til det. Det kunne være dejligt at smage alle de forskellige varianter, som her er på spil 🙂
  Ift. hvad jeg ønsker mere af på bloggen:
  Jeg synes faktisk præcis den er som den skal være. Hvis jeg nu skal nævne noget så elsker jeg når du skriver om din kærlighed til din cykel, om dine hyggelige veninderture og om “små” filosofiske tanker. Du lyder (og ser ud til) at være en rigtig flink pige/kvinde (nu er du jo blevet 18!!!! 😀 ).

  Kh. Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Det ser rigtig lækkert ud!
  Kunne godt tænke mig at se lidt mere, om dit outfit når du træner, det mener jeg kunne give meget inspiration til andre, som også følger med på din blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Orgh en dejlig konkurrence. Jeg er en af dine nyere læsere, og jeg er vild med din blog. Jeg har bla. Brugt størstedelen af min eftermiddag på st kigge tilbage i dine fantastiske indlæg!

  Jeg synes det kunne være rigtig sjovt at læse om dine nedture. Det lyder barsk, men jeg mener altså når du har været ved st opgive den sunde livsstil. Og hvordan du har klaret det, og er kommet hertil hvor du er i dag!

  Mvh Vivk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Iversen

  Åh! Det ville jo være det lækreste at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eldina K.

  Sikke en dejlig give-away! Har faktisk ikke smagt nogle af de overstående proteinbar 😀
  Jeg er en ny følger. Jeg finder dine opslag på bloggen samt instagram meget inspirerende og motiverende 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Lærke Jacobsen

  Proteinbarer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Mhhh, de proteinbarer ville hjælpe mig igennem lange skole dage her til efteråret!

  Jeg kan godt lide at læse dine lidt længere indlæg, hvor du tager interessante emner op. Kan også godt lide når du deler opskrifter. Et nyt tiltag kunnne måske være en form for maddagbøger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Kerstine

  Åh! Ville jo være lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Kerstine

  Åh! Ville jo være lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en skøn giveaway! Jeg ELSKER proteinbarer og ville elske at smovse i dem her 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara V

  Hvor er du dog sød med sådan en give away 🙂 jeg synes faktisk bare du skal fortsætte dom du gør. Du virker så ligetil og ærlig. Selvom det går op eller ned for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Koch Sørensen

  Tak for en dejlig personlig blog! Det er dejligt at følge med, når du dele både positive og negative tanker 🙂
  Bliv endelig ved med at tage aktuelle samfundsproblematikker og tendenser op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura ST

  Sikke en dejlig konkurrence! Det kunne ikke være helt skidt at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Sachmann

  Hold da op en lækker giveaway!!
  Jeg eeeeelsker at læse dine tanke indlæg, både når det er om træning og når det er om alt muligt andet! Jeg er i det hele taget ret vild med din blog, og synes du gør et rigtig godt og stort stykke arbejde med din blog. Bliv endelig ved

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida M.

  Krydser fingre!
  ps. Du er sød og inspirerende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Madpakke-mad og desuden alle indlæg, som er personlige. Det er fedt med en blogger, der giver lidt mere af sig selv, end de fleste gør :-))))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Mums! Jeg bliver aldrig træt af proteinbarer!
  Jeg sidder ikke lige med noget bestemt i tankerne mht., hvad du kunne blogge om.. Men du gør det godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg synes, du gør det godt 🙂 så bare forsæt som hidtil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juillie

  Mums, ser lækkert ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Fordi jeg aldrig har smagt de varianter du udloder, og de lyder rigtig lækre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Uh, dem gad jeg godt vinde!

  Det er forresten skønt at du er begyndt at blogge igen. Elsker dine opskrifter, de lidt debatterende indlæg og de ikke-sundheds relaterede som dem om dit besøg til København – så fortsæt endelig med et godt miks! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Ihh hvor fint

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasia

  Flere lækre opskrifter 😉
  Du er såååå kreativ og inspirerende!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ihh sikke en lækker præmie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniel

  Jeg vil egentlig bare sig tusind tak! Tak for en personlig, lækker blog, med en god vinkel på træning og livet. En fornøjelse at følge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nielsen

  Uh, jeg krydser fingre! Ville være perfekt som mellemmåltider/aftensnack, nu hvor jeg har bestemt at give det et ordentligt los med kost og træning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg krydser fingre for at jeg vinder! 😀

  Jeg kunne måske godt tænke mig at læse om lidt mere personlige ting. Ellers er jeg ret vild med dine små-filosofiske indlæg, og jeg er ret begejstret for dine opskrifter (særlig på müsli!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura T

  Kunne være så lækkert at få fingrene i!
  Elsker din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninette

  Jeg håber selvfølgelig bare du vil indrage os lidt i dit forløb med din personlige træner!!!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Lækkert med give away! Du har allerede mange opskrifter, men det er virkelig noget, som jeg godt kan lide at læse om, så gerne flere af dem (hvis det er muligt) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Ej hvor lækkert med en giveaway! Jeg elsker dine opskrifter du har på bloggen, de er blevet brugt med stor success herhjemme, så dem må der gerne komme flere af:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Hansen

  Dejligt med en giveaway! Din blog er rigtig inspirerende og især at du adskiller dig fra mange andre sundhedsbloggere 🙂 Og dine dybdegående indlæg, må der gerne komme flere af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine SA

  Uhhh lækker giveaway. Jeg er vild med din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sørine

  Jeg håber så meget at være den heldige! jeg elsker dig blog, og at læse dine indlæg. Håber på flere indlæg om opskrifter og dine træning, det er rigtig indspirernde og motiverende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er du da sød Anne Sofie.
  Jeg er glad for at se dig så stærkt tilbage på bloggen! Du er en kæmpe inspiration, og jeg har enorm respekt for dig og din holdning til sundhed. Du er så kæmpe sej!

  Jeg nyder at læse med om dig, dine tanker om sundhed (og lidt livet generelt) og se billeder af din mad. Derudover håber jeg på, at du kommer til at dele noget omkring dit træningsforløb.
  Du gør det så mega godt, tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joeway

  Ejj en lækker giveaway! Nå men til min kommentar.. Jeg synes at det er enormt spændende at læse dine indlæg, men kan ikke lade være med at lægge mærke til, at de er mere orienteret mod kvinder(surprise!). Hvis det var at du fandt overskud og tid til at lave indlæg lidt mere mod det andet køn, ville det være awesome! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Lækker giveaway! Jeg er vild med dine søde, sunde opskrifter. Jeg bagte dine stenaldermuffins forleden og de blev vildt gode! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigrid Kristensen

  Elsker at du er så sundhedsrealistisk! Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg vil bare gerne læse det, du har lyst til at skrive! Det er klart det mest interessante, og du gør det virkelig godt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Trænger til cheesecake

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja Luffe

  Super lækker og inspirerende blog! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jensen

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Namme nam – lige hvad man har brug for efter træning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leila

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Ville være perfekt at slippe for at give den 20’er efter crosfit, for at få en lækker, de næste par gange. Krydser fingre. Sender lige en masse god karma din vej, for denne lækre giveaway!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke B

  Syntes virkelig det er nogle spændende og tankevækkende blogindlæg, som du skriver. Du fortæller ærligt, hvad du tænker og føler mht. sundhed, og hvordan træning og kost kan fylde for meget ift. hvad det burde,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke B

  Syntes det er nogle spændende og tankevækkende blogindlæg, som du har her på din blog. Du fortæller ærligt, hvordan du har det nu her, men også hvordan du har haft det ift. fokus på kost og træning. At det kan fylde for meget i ens hverdag, og at der er andre ting i livet, som betyder mere end det, som man ikke må glemme. Bare fortsæt med at skrive dine indlæg som du gør – de giver stof til eftertanke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne K

  Super god blog 😀 Synes det er fedt du kom tilbage så hurtigt, men også stor respekt for at du sagde fra da det blev for meget. Synes det kunne være fedt med et cheat indlæg, omkring holdningen til fredagsslik, og generelt de søde sager. Håber det bliver mig der vinder 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  ej en dejlig giveaway – jeg håber jeg er den heldige. Som du ved var jeg ked af du stoppede med at blogge og meget glad da du kom tilbage. Jeg har altid været glad for at læse din blog og især dine personlige indlæg. Især dem hvor man ser dit værelse, du dele dine tanker osv. Jeg syns det kunne være sjovt at høre om din tanker for fremtiden. Hvad vil du efter gym f.eks. ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seline T

  Deltager 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Flere personlige indlæg om dig selv og din hverdag! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Syntes generelt bloggen er fantastisk, det er virkelig min ynglingsblog og har endda selv overvejet at starte en trænings- og madblog mm., da jeg syntes det er et virkelig fedt koncept og din blog har hjulpet mig til et vægttab og begynde at træne.
  Noget der kunne bruges mere af på bloggen er helt klart træne hjemme indlæg, altså inspiration til hvad man kan træne hjemme osv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Lækkert med en give-away (det kan vi jo godt lide) 😉 Indlæg hvor kan mærke dig bag ordene og der lige er et twist af humor – alla den gang du skrev om dine fremtidsplaner med en personlig træner. Der kunne man virkelig mærke entusiasmen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie F

  Først og fremmest TAK for en lækker blog, jeg elsker at læse dine indlæg, lige fra de personlige indlæg, som for mig til at reflektere og tænke over så mange ting, til dine inspirerende madopskrifter. TAK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kunne være helt fantastisk! Det er lige hvad jeg kunne bruge 🙂
  //Mille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Ovenpå en gravidiet med knap så meget lyst til mad, ville disse herligheder gøre underværker 🙂
  Jeg krydser fingre for at jeg vinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Ej, en fin giveaway 🙂 Nå, men nu hvor vi må skrive hvad vi vil, så vil jeg da gerne takke dig for en super fin motivation, da jeg startede for nogle måneder siden med at træne for at tabe mig, og det har været så opmuntrende at læse din blog, som har været en stor hjælp til at holde mig igang og ikke ‘give op’ eller holde pause 🙂

  Så tak!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine L.

  Hej Anne Sofie 🙂
  Til at starte med vil jeg lige sige et stort TAK for at du er som du er! Jeg elsker at du siger din mening, og at du skriver personlige ting på bloggen som virkelig for mig til at tænke. Jeg føler jo nærmest at jeg kender dig 🙂 Har fulgt dig i længere tid nu efterhånden og du er helt klart en af mine yndlings bloggere! Du laver de lækreste opskrifter og dine blogindlæg er både seriøse og humoristiske, hvilket gør at man hurtigt lige for et smil på læbet, i en ellers lang og kedelig hverdag 🙂 Jeg er super glad for at du ikke valgte at stoppe bloggen alligevel! Du er en super smuk pige, både udvendig og indvendigt 🙂 Keep up the good work!
  Forresten er det en super fed giveaway og selvom jeg måske ikke vinder, så håber jeg virkelig at du tager ordene til dig, fordi det fortjener du virkelig! Du er for SEJ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine Hanghøj

  Vildt lækkert med en give away – de ville helt klart ligge godt i maven, når snacklysten overtager. Er vild med din blog, og det blogge som denne der holder min motivation oppe, de 6 dage om ugen jeg træner. På dage, hvor man måske ikke lige har den store energi til træning, er det så inspirerende og motiverende at læse dine trænings indlæg og så får man jo pludselig meget mere lyst til at tage afsted til centeret! Fortsæt de gode trænings indlæg, mad og opskrifter er også et hit. Keep up the good work 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Wow, det kunne godt nok være fedt, at vinde! Specielt da jeg netop er kommet hjem fra fitnesscenteret, hvor jeg meldte mig ind… Første gang nogensinde. Det bringer mig ind på, hvad jeg godt kunne tænke mig, at læse på bloggen: En guide for begyndere til fitness centeret. Ærligt talt er jeg lidt lost på alle de maskiner, og redskaber og vægte… Det kunne være fedt, at høre nogle tips fra en rutineret, og måske også en lille historie om dine første par gange oppe i fitteren 😀 Ellers skal du bare blive ved med at blogge som du nu gør, du er virkelig helt fantastisk god til det!
  Btw, du er en KÆMPE inspiration for mig, jeg er 15 og har fuldt med herinde i et år, og jeg elsker simpelthen din holdning til mad, motion og sundhed generelt. Keep up the good work! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil gerne vinde alle de lækre barer! Er for nærig til at købe dem selv 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie B

  Juhuuuuu, bland-selv-slik!
  Bare fortsæt med det du skriver om; opskrifter, hverdag og dine tanker. Især dine ‘tanker’ er fantastiske og hyggelige at læse om:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte Winther

  Det er altid hyggeligt at læse med! Jeg er dog en forholsvis ny læser (siden august), hvilket har ført til at jeg nærmet har “binge” læst dine gamle indlæg :))
  Jeg synes, at den variation af inlæg du skriver er tilfredsstillende, men hvis der er en kategori, som jeg specielt godt kan lide, så er det når du anbefaler/ikke anbefaler noget nyt du har prøvet. Det kan være mange ting, som øvelser, hold, mad osv.
  Kærlig hilsen Alberte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Elsker at læse om dine eksperimenter i køkkenet samt din træning, så bliv endelig ved med det 🙂
  Og så ville jeg da helt klart ikke takke nej til at vinde disse lækre proteinbarer. Mums, mums 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Elsker at læse om dine eksperimenter i køkkenet samt din træning! 🙂
  Og så ville jeg da ikke takke nej til at vinde disse lækre proteinbarer – MUMS 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Det ser godt ud!

  Fed blog med rigtig gode indlæg og opskrifts-ideer! Det kan man aldrig få for meget af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Elsker din blog og læser den dagligt 🙂 Især din indstilling til sundhed og hvordan du formåede at komme igennem din nødsaget, træningsfrie periode, da jeg selv har en overbelastningsskade, som har varet et halvt år nu og nok varer lige så længe endnu. Må ikke løbe (piv) og måske håndbolden også bliver taget fra mig (vral)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TRINE Christensen

  Uha dem vil jeg gerne vinde!!! Måske du vil skrive lidt om hvordan du bruger protein barer i din kost?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Uuuh, siden jeg lige er begyndt på det her sundheds halløj, kunne det være super spændende at smage lidt af hvert 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Jeg blev opereret for 3 måneder siden og må begynde at træne igen fra på fredag af efter tjek på sygehuset! De små banditter vil være en perfekt kickstarter som belønning efter træning :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Mums! Jeg er blevet opereret for 3 måneder siden og må begynde at træne igen fra på fredag, efter tjek på sygehuset! De der små banditter vil være en god kickstart som belønning efter træning! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Krydser fingre! Jeg vil elske at læse flere indlæg, som det du lavede om Hollywood. Kan jeg på mange måde relatere til, haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Elsker dine personlige indlæg, hvor du skriver om det at være skadet, samt dine oplevelser med for meget træning. Er selv skadet for tiden, og har i mange år lidt af anoreksi, så det hele rammer helt plet! Så tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S.

  Jaaa! Jeg vil gerne se flere af dine gode opskrifter og personlige indlæg. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Det vil jeg gerne vinde!

  Og så glæder jeg mig til at følge med på sidelinjen, når du går i gang med dit forløb hos din personlige træner. Jeg håber vi får lov til at læse om det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Åårh, det kunne virkelig være lækkert! Proteinbarer er jo så dyre at købe 🙁 Men uden at lyde som alle de andre, vill jeg også lige sige at du seriøst skriver fantastisk! Du er jo ‘kun’ 18 (ikke fordi jeg er ældre..;) ) men du skriver virkelig modent og velovervejet. Du er sej!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Lækker giveaway! 🙂 .. Jeg er vild med din blog omhandler så mange forskellige ting, såsom personlige indlæg, opskrifter, træning (og ikke mindst lækre giveaways ;-)) – det er en fornøjelse at følge med, så fortsæt endelig på den måde du gør!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Uhhm kunne være lækkert! Synes du skal blive ved med at skrive som du gør, og fortsæt endelig med at være så hudløst ærlig! Det er klart min favorit-ting ved din blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg synes bare du skal vide, hvor rart det er at læse om en jævnalderen piges hverdag. Med din blog behøver man ikke altid tænke “wauw, men sådan kommer jeg aldrig til at leve”, nej her kan man nøjes med at tænke “wauw, jeg tror også jeg vil lave cookies, eller løbe en tur”. Pointen er at dig kan man relatere sig til, og det er virkelig en af de gode kvaliteter ved din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Krydser fingre! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinna

  Min veninde er lige begyndt at træne – ville elske at forkæle hende med disse! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anneline

  Mummelums! Jeg kunne godt tænke mig flere indlæg fra din hverdag, din stil osv. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Ihh en dejlig blog du har! Og hvor kunne jeg som fattig studerende virkelig godt tænke mig at få fingrene i nogle af de barer 😉
  Jeg synes, din blog er meget inspirerende som den er – bliv ved med den samme gode stil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie Khayat

  Jeg kunne også vildt godt tænke mig at læse noget mere personligt! Det er klart mine yndlingsindlæg. Og jeg vil også være journalist,
  Og håber på at kunne starte næste vinter. vi ses måske på journalisthæjskolen om et par år? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Bruun Pedersen

  Jeg har fulgt dig i vildt lang tid og synes dine indlæg er blevet mere og mere spændende. Synes det er meget spændende når du fortæller om hvad du gør i hverdagen med f.eks sport og mad. Vil virkelig blive overdrevet glad hvis jeg vandt ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Jegbjerg

  Jeg vil gerne have nogle flere af dine lækre opskrifter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er viiild med dine opskrifter! Dine madbilleder overtaler mig HVER gang.
  Elsker at følge med på din blog, du har bare et fantastisk syn på livet. En hel unik sindsro, faktisk.
  Hav en dejlig dag!
  Mvh. Matilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg glæder mig sådan til at høre mere om din fremtidige træning med personlig træner! Bliv endelig ved med at føre en så åben, inspirerende og personlig stil – det er for fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Som ny følger, elsker jeg allerede dine indslag og besøger ofte siden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie madsen

  Lækker give-away! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Mhm, sikke en lækker konkurrence :p
  Forsæt endelig med at blogge som du gør nu – du er så inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Hilton

  Ej en lækker konkurrence, din blog er en af mine yndlings fordi at du er så nede på jorden og realistisk, så bare fortsæt det gode arbejde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Jeg elsker din blog er fuld af personlige indlæg om vind og vejr. Du skriver super godt, og underholdende.
  Kan også godt lide, at træning ikke fylder hele bloggen. Det kan hurtigt blive for meget.

  Tak for god, nede på jorden, læsning!

  – og så ville sådan nogle barer da ikke være helt i vejen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Møller

  Mums, en lækker give-away 🙂 Kan altid bruge flere af dine madopskrifter, de er altid super lækre og inspirerende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigrid

  Nyder at følge med her på bloggen – keep up the great work 😉

  og sikke nogle lækre sager
  – fingrene krydses i hvert fald her

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne J

  Lækker give away! krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Andersen

  Jeg håber at lykkens gudinde smiler til mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elena Pedersen

  Rigtig fin blog du har! Krydser fingre for, at du trækker mig, så jeg får en ekstra fødselsdagsgave på søndag, hvor jeg bliver 25 år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  En masse om dig, hvad du går og laver og tænker på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine S

  Kan man stadig nå det? Oh god, hvor ville det være fedt at vinde! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Sådan en pose kunne være helt perfekt.. Så har jeg da selv lidt ekstra glæde til madpakken.. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Sådan en pose kunne jeg godt bruge… Lidt ekstra lækkert til den ellers kedelige madpakke… 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Mums hvem vil ikke gerne vinde de ni lækkerbidskener 🙂 Personlige indlæg og lækre opskrifter med mad (ikke søde sager) er klart mine favorit indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda b-l

  Mums hvor lækkert, de ville lige kunne bruges som eftermiddagssnack, når man er ved at gå kold i skolen eller på arbejde.. Og tak for sådan en god blog! Bliver altid lidt glad af at læse dine indlæg, fordi du er dejligt ærlig og nede på jorden. Det virker som om, du hovedsageligt skriver, fordi du bare elsker det, og det kan mærkes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jensen

  Mums!
  Jeg elsker at læse med på den blog fordi den er så nede på jorden og ligetil. Bliv ved med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Anne Sofie, tusind tak for en rigtig god blog! Jeg kan godt lide af følge med fordi vi har nogenlunde samme alder, derfor er det spændende at se hvordan du vælger din vej og hvad du tænker omkring hverdagen. Jeg har fulgt dig i langt tid og synes det er fedt du har fundet en anden vej til sundhed, som ikke nødvendigvis behøver være i et fitness center! Bliv endelig ved med at del dine tanker og jeg glæder mig til at følge med i din fremgang med personlig træner, det er noget jeg selv har som drøm en dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Jeg kan godt lide når du skriver om mad. Jeg er især interesseret i kost, og har tit brug for inspiration til den sunde livsstil. Og btw. tak for en inspirerende blog i det hele taget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Bruun Pedersen

  Jeg har fulgt dig i vildt lang tid og synes dine indlæg er blevet mere og mere spændende. Synes det er meget spændende når du fortæller om hvad du gør i hverdagen med f.eks sport og mad. Vil virkelig blive overdrevet glad hvis jeg vandt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefaling: Boyhood