Narcissist? Egoist? Eller bare selvoptaget?

Forelsket i Aarhus #1

 photo IMG_1534_zps0b7c7048.jpg
 photo IMG_1464_zpsa228d61b.jpg
 photo IMG_1475_zps54fa4eed.jpg
Da mine to bedste veninder og jeg rendte rundt og var smaskforelsket i København, så vi filmen ‘Forelsket i New York’. Den blev vi også forelsket i, da vi alle er forelsket i New York. Det var en uge i forelskelsens tegn. En anden by vi også er ret vilde med, er Aarhus. Vi kom derfor på, at vi vil vise jer alle vores yndlingssteder i Aarhus. Alle favoritmadstederne, favoritgaderne, parkerne, butikkerne, caféerne osv.
 photo IMG_1496_zps3d17db30.jpg
 photo IMG_1491_zpsb949d5f6.jpg
 photo IMG_1505_zpsf25d1609.jpg
 photo IMG_1529_zpsdffda266.jpgJeg elsker Aarhus af hele mit hjerte. Det er måske ikke verdens største by, men den har det hele. Skoven, havet, byen, brostensgaderne og god kaffe. Og Line, den lækre pige på billederne. Midt i hjertet af Aarhus (og festugens menneskemylder) finder man den hyggeligste lille gade. Gaden fører hen til Hovedbiblioteket, men det ligner mest af alt, at den er placeret i Den Gamle By. Husene er pyntet med de smukkeste bonderoser, beboerne sidder ude på gaden, og hælene sidder fast i den mange brosten. Bagefter kan man rive hælene op og placere bagdelen ved en af de små trapper ned mod åen. Det er Aarhus fra sin bedste side.

Hav en skøn weekend<3

4 kommentarer

 • Vilka underbara bilder, jag blir så inspirerad! Tack för en fin blogg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Iiihh, mange tak! Det er simpelthen den fineste gade – og min venindes kamera er fantastisk, det hjælper nok også en smule 🙂

  Selv tak, tak du fordi du læser med<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Nydelig! Hva heter gaten? Vi er på ferie i Århus nå 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Det ved jeg faktisk ikke – det er da pinligt, men jeg ved så meget, at det er en lille sidegade til Hovedbiblioteket. Den burde ikke være så svær at finde.

   I må have en skøn ferie 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Narcissist? Egoist? Eller bare selvoptaget?