Opskriftsarkiv

En lille hemmelighed og en ny start

 photo IMG_1522_zps666ddb6b.jpg
Jeg har de sidste par måneder båret rundt på en drøm, der først nu er blevet en realitet. Det er noget, jeg har drømt om i flere år, og da jeg meldte mig ud af fitness i juni, besluttede jeg mig for, at nu var tiden inde. Jeg havde egentlig besluttet mig for at vente lidt endnu med at inddrage jer i det, men jeg kan ikke vente længere. Nu har jeg måske fået det bygget op til noget større, end det egentlig er, men det er stort i min verden. Jeg har nemlig skrabet sparegrisen til fordel for et forløb hos en personlig træner. Big deal, tænker I måske? Men det er det for mig. Jeg kan ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til at komme i gang. Det overstråler helt min 18-års fødselsdag, og den tur til både Hamborg og Rom, der ligger og lurer lige om hjørnet. Hele 20 ganges personlig træner af den dygtigste personlige træner med alt, der hører til. Forløbet er selvfølgelig med omdrejningspunkt i genoptræning af alle mine skavankere. Bare at kunne “få lov” til at færdes i fitness center igen, fylder mig med mere glæde, end jeg troede, var muligt.

Det er sjældent, at man har mulighed for at starte helt forfra på noget, der der fylder så meget i ens liv. Det er i hvert fald min opfattelse. Jeg føler mig derfor enormt priviligeret over, at jeg har fået den mulighed. Jeg har lært af mine fejl, og jeg er mere klar end nogensinde før på at tage hul på et nyt (trænings)kapitel med erfaringer i bagagen og en ekspert ved min side. Jeg er ærlig talt stolt over, at jeg i hele 3 måneder har givet afkald på noget, jeg ikke troede, jeg kunne leve en dag uden. Det har selvfølgelig givet pote og med Thomas’ hjælp, tror jeg på, at jeg om 3 yderligere måneder står skadefri. Lidt optimistisk har man vel at være. Min mavefornemmelse har i hvert fald aldrig været bedre.

Hvad er målet så? Målet er at blive skadefri, i hvert fald forholdsvis. Det er at træne med forbehold i mine skader. Det er at få en ny indgangsvinkel til træning. Det er at blive stærk igen. Det er at blive glad og give mig selv en oplevelse, jeg aldrig vil glemme. Giver det også pote æstetisk, tager jeg da gerne det med 😉

Har I lyst til at følge med i forløbet? Hvis I har, vil jeg hellere end gerne inddrage jer i det 😀

21 kommentarer

 • Det lyder rigtig spændende. Jeg håber du holder os opdateret, for det forløb vil jeg rigtig gerne følge med i 🙂

  /Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Glæder mig også som en vanvittig! Jeg vil med glæde holde jer opdateret! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hvor fedt! Det bliver da så lækkert for dig

  Men hav lige med i baghovedet, at man skal være opmærksom på, at det ikke tager overhånd; ofte er der en tendens til, at folk også begynder at leve efter særlige regler, eks. stenalderkost, når de intensiverer træningen. Ikke nødvendigvis for at tabe sig, men fordi man bliver en del af en “sund” kultur, hvor der snakkes meget om eks. kostvaner
  (Altså du bestemmer selvfølgelig selv – Blot et råd og et håb 😉 )

  Mere træning betyder jo bare mere chokolade!? 😉

  Vil meget gerne følge med!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Det tror jeg virkelig også, at det gør – er i hvert fald ved at gå ud af mit gode skind, så meget jeg glæder mig 😉

   Du kender mig dårligt, hvis du tror, jeg ikke er opmærksom på – eller måske lidt for godt. Jeg er jo ikke helt uerfaren indenfor træningsverdenen, og hvordan jeg selv responderer på den… Netop derfor, skrev jeg også, at det bliver med en ny indgangsvinkel.

   Men du er sød – mange tak for omtanken!

   Oh yeah! Så enig!

   Det er jeg virkelig glad for at høre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • JA JA JA! Jeg vil SÅ gerne høre mere! Jeg vil generelt gerne høre mere fra dig – du er helt sikkert en af mine favorit-bloggere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Ha ha, hvor fedt! Så kan du tro, jeg vil dele alt, jeg finder relevant! 😀 Du er bare sød, altså – mange tak<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gør endelig det! Vil jeg glæde mig til.. Eventuelt også gerne lidt videoer, hvor du laver øvelser (hvis du er til sådan noget).. Så har du jo en træner, der kan vise helt korrekt teknik og det er jeg altså ret vild med at se 🙂 Men ellers bare.. Høre hvad du har tanker ifht. det.. For der er jo ikke noget med en halvhjertet træner, når man har en PT 😉 Håber det bliver lige så godt for dig, som du håber 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Det kan vi helt sikkert godt finde ud af 😀 Jeg er også vild med korrekt teknik – det var en skidegod idé med de videoer. Jeg har i hvert fald på fornemmelse, at der ikke er noget halvhjertet med ham her 🙂 Hvor er du sød, det håber jeg også.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninette

  Hvor sjovt – det var det første jeg tænkte da jeg læste overskriften på Bloglovin 😀
  Og hvor er du heldig!!! Det er også en af mine største (okay, det lyder meget voldsomt men du forstår) drømme! Jeg er helt vildt interesseret i at følge med, jeg ender sikkert med at blive så misundelig at jeg selv får bestilt et forløb 😉 Held og lykke og hvor er jeg glad på dine vegne <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Ha ha, du må efterhånden kende mig godt 😀
   Føler mig virkelig også heldig!! Det gør min bankkonto måske ikke… Men hvad pokker. Jeg forstår 100%, hvad du mener. Tro mig. Det er altså bare sødt af jer, at I har lyst til at følge med – for jeg vil jo elske at skrive løs om det. Du må skrive, hvis du gør – jeg tror i hvert fald, at det er pengene værd.

   Mange, mange tak<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Duesund

  Er det Thomas Dybdahl som skal være din personlige træner? Jeg tror nemlig at jeg så dig nede i PG for et lille stykke tid siden. Thomas er i hvert fald sindsygt dygtig, jeg er selv i forløb med ham og er virkelig glad for det. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Jo lige præcis! Ej, hvor sjovt! Jamen, så kommer vi sikkert til at se meget mere til hinanden det næste stykke tid. Hvor er det fedt at høre! Vi må lige skrives ved så. Kan du anbefale et medlemskab derned til? Jeg kan nemlig ikke helt beslutte, om jeg skal gå tilbage til FW eller blive medlem af PG 🙂

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  ARJ, hvor fedt! Vil meget gerne følge med! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Hihi, ja ikke?! Det er glad for at høre, så skriver jeg på livet løs 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Fedt fedt fedt Anne Sofie!
  Glæder mig til at høre om det 🙂
  Må give Sarah Duesund ret – Thomas er rigtig dygtig. Har selv fået én behandling af ham, og var dybt imponeret over, hvor dygtig faglig han er. Tror det bliver godt (y)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Kunne ikke være mere enig! 😉
   Så fedt at høre! Du må endelig dele alt, du lyster om din oplevelse 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Duesund

  Ja helt sikkert, det må vi lige 🙂 Jeg kan virkelig anbefale et medlemsskab i PG, jeg har trænet dernede siden januar, og jeg SÅ glad for det! Jeg vil til en hver tid træne der fremfor alt andet, hele stemningen, det lækre udstyr og ikke mindst de dygtige folk (de kan virkelig deres kram) – jeg er altså kæmpe fan! Du får jo helt sikkert prøvet det af under dine træninger med Thomas, men jeg tror altså godt at du kunne gå og blive småglad for det center 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Det lokker altså også virkelig. Det eneste, der trækker ned i mit hoved, er, at det kun ligger det ene sted. Det er så nemt med FW – de er jo overalt. Men det er nok kvalitet fremfor kvantitet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara Duesund

   Det er selvfølgelig rigtigt, jeg bor heldigvis ret tæt på nu efter jeg er flyttet hjemmefra, og det altså bare nemmere at komme afsted når det ligger lige om hjørnet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du må meget gerne inddrage os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskriftsarkiv