Giveaway // proteinbarer

Det er Hollywoods skyld

 photo 10675794_10203730289470996_5219543789075434481_n_zpsd681a16a.jpgVi har lige have 2 ting på det rene med det her billede; 1: den lille hvide ting i baggrund er Hollywood skiltet, 2: jeg har øjne.

Jeg har set mange amerikanske film og serier, uden tvivl. Som i rigtig mange. Min har har altid joket med, at det påvirker min måde at se tilværelsen på – at jeg halvt er blevet opfostret af mine forældre, halvt af Hollywoods ‘forældre’ og har spejlet mig i dets ‘døtre’. Jeg har aldrig været tilbøjelig til at give ham ret, men der er måske noget om det…

Det er Hollywoods skyld, at jeg:

 1. Gerne vil stille mig et højt sted og råbe ‘I’m the queen of the woooorld’. Det ser så sejt og befriende ud, når de gør det i film
 2. Ønsker at tage en spontan weekend til Paris. Spise crossainter på hjørnecaféer og på det selv samme sted blive ekspederet af den smukkeste franskmand, som selvfølgelig viser mig rundt i Paris på en Vespa og ender med at blive en prins, når jeg kysser ham. Eller måske det er Rom, jeg har i tankerne? Måske begge dele?
 3. Så desperat gerne vil have et stamsted. En stamcafé, en stambar, en stamrestaurant. Det er lige meget, bare det er et sted, hvor de siger “det sædvandlige?”, og jeg nikker og slænger mig sammen med mit gang. For selvfølgelig er de der. De er der altid. Også selvom kl. er 11.00 og de burde være andetsteds.
 4. Somme lille troede, at jeg skulle være mor som 16-årig. Tak ‘Gilmore Girls’. Eller… Tak til ‘De Unge Mødre’.
 5. Tror på, at man kan have en garderobe fyldt med couturetøj og Louboutin hæle – selvom man er ludfattig. Det giver jo mening.
 6. Tror, en roadtrip altid foregår med kalechen nede, ‘Highway To Hell’ i højtalerne og smil og glade dage på humørfronten. Ikke i en indelukket bil, hvis atmosfære er fyldt med skænderier, utålmodighed og tissetrang…

Fortsæt endelig listen 😀

 

2 kommentarer

 • Det er hollywoods skyld, at jeg stiller urealistiske høje krav til mænd…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Oh yearh, den mangler på listen! Alle kan jo ikke være Christian Grey… Heldigvis da 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giveaway // proteinbarer