Det er Hollywoods skyld

10 ting du ikke vidste om mig

 photo DSC02832_zps7d898e8d.jpg
Måske fordi, at dette indlæg kommer til at indeholde lidt for mange jeg’er og mig’er, vil jeg lige starte ud med at sige et kæmpe stort TAK. Hold op, hvor er I søde. Jeg er så overvældet over at læse alle jeres søde beskeder i forbindelse med min giveaway. Det er lige for, at jeg blev lidt rørt over at læse nogle af dem. Det er sgu god karma at være så flinke, som I er. Til min store overraskelse blev der nævnt adskillige gange, at der gerne må komme flere personlige indlæg – fx med andre sider af moi. Jeg fatter jo ikke, at I ikke er ved at være mega trætte af mig, men jeg bøjer mig i støvet og har samlet 10 facts om mig, som I nok ikke kendte 🙂 Nogle mere personlige end andre.

Here it goes: 

 1. Jeg stammer. Dette kommer bag på mange, da de aldrig har hørt det – selv ikke mine bedste veninder. Jeg har med årene lært at ‘skjule’ det, men det påvirker min hverdag mere end selv mine nærmeste aner.
 2. Jeg er perfektionist helt ud i fingerspidserne. Det bider mig tit i røven, da det aldrig kan blive godt nok.
 3. En af mine allertætteste veninder flyttede denne sommer til Armenien for at gå på en international skole dernede – i 2 år. Jeg savner hende hver dag.
 4. Jeg har siden, jeg stoppede med at træne haft en underlig uro i kroppen, som jeg ikke kan sætte finger på, hvad er. Det er som om, jeg mangler noget.
 5. Jeg elsker hverdagen, men jeg synes også, den er pissehård. Undskyld mit sprog.
 6. Jeg er lidt selektiv med, hvilke blogs, jeg læser. Jeg følger vist omkring 20 blogs på min Bloglovin’ – af dem; 2-3 fitnessblogs, 2 madblogs og resten om alt mellem himmel og jord. Twinpeaks, Emily Salomon, Sofies Blog og Danica Chloe – de 4 blogs sluger jeg råt og læser hvert et indlæg.
 7. Jeg har i mange år, af mit ikke så lange liv, været fast besluttet på, at jeg skulle være journalist. Nu er jeg sgu ikke så sikker. Jeg vil gerne skrive, redigere, rejse, udfordres, læse journalistisk, psykologi eller filosofi. For filan, det er svært.
 8. Min yndlingsfilm er ‘Breakfast at Tiffany’s’ med Audrey Hepburn. Tror jeg
 9. Jeg har været Twilight fan. En stor en. Jeg er ikke vitterligt stolt over, men det er sandt. Jeg var på ‘Team Edward’, forresten.
 10. Jeg er lige ud sagt skidespændt på at opleve mig selv på kostplan, med faste træningsprogrammer, at blive målt og vejet (jeg har ingen anelse om, hvad jeg vejer), en som ‘bestemmer’ over mig, ja og med en personlig træner. Det er noget, jeg glæder mig ubeskriveligt meget til, og samtidig noget jeg frygter en smule. Det er både min i kernen af min comfort zone og milevis udenfor den. Giver det mening?

 Nu når I allerede har været så søde at komme med idéer til fremtidige indlæg, hvad siger I så til en lille ændring herinde? Et nyt navn måske? Måske en ny kategori? 

P.S. hvis I har lyst, så deler I da også bare en ting eller to om jer selv. Det kunne være hyggeligt 🙂

11 kommentarer

 • Cæcilie

  Fin blog. Jeg har et par spørgsmål;
  Må man spørger om hvad din personlig træning koster? 🙂
  Vil du skrive et indlæg om din nye kostplan, hvor vi kan se hvad du spiser på en “normal” dag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Mange tak 🙂
   Ja selvfølgelig må du det, jeg har gået lidt stille med dørene med det, men jeg har 12.000 kr for det.
   Det vil jeg lige se tiden an med – måske, hvem ved 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AS

  Jeg stammer også, men skjuler det ligesom dig, da det ikke er i en overdreven voldsom grad, men alligevel så det påvirker min hverdag – man undgår nogle bestemte situationer eller bruger andre ord og vendinger osv – ved præcis hvordan du har det! Mange af mine bedsteveninder ved det heller ikke. Det ville faktisk være interessant, hvis du kunne lave et indlæg hvor du kom nærmere omkring emnet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Det er præcis som at læse om mig selv. Jeg tror nogle gange, at mine lærere tror, jeg er lidt smådum, når jeg kommer et ord, der måske ikke lige er oplagt, men det ‘rigtige’ ord sidder fast i halsen, så der må komme et andet til undsætning.

   Det var faktisk en god idé! Det vil jeg overveje 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg stammer faktisk også. Men det er mere i nogle perioder og det er ikke så slemt som det har været. Desuden så læsper jeg også, haha. Det er virkelig nederen for at være ærlig men heldigvis er det blevet bedre med årene.
  Det værste ved at stamme er at når man stammer og folk så prøver at ”hjælpe” en ved at sige det ord man ikke lige kan få ud og det er egentlig mere irriterende end det er hjælp – synes jeg. Men måske er folk forskellige omkring det 🙂
  Ha en god aften!

  – Maia/https://fitskinnyandhealthy.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Mit er også i perioder – jeg havde en periode, hvor jeg næsten ikke kunne tale normalt – lige nu er ikke spor slemt. Det er sgu ikke så sjovt nej, men det er vel en del af vores charme? 😀

   Det hader jeg også! Man (læs: jeg) føler sig som en handicappet, der får hjælp op ad trappen, men egentlig godt selv kan gå – det går bare lidt langsommere.

   Sov godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Kære Anne Sofie.

  I forhold til dit punkt nummer 4, kan man så ikke sige, at du jo faktisk har trænet lige siden “du stoppede med st træne” i og med du har cyklet osv.? Så træningen altså bare har været uden for fitnesscentret? Min opfattelse er i hvert fald, at du har været ganske aktiv 🙂

  Nu ved jeg jo ikke, hvad du har i tankerne, men for min skyld kan du ændre formen herinde så meget du vil, bare du og dine opskrifter forbliver som I er; lækre, spændende og personlige 🙂

  Og mig… Jeg er som ikke særlig spændende. Men jeg kan fortælle, at jeg studerer en kandidat som jeg ikke ved om jeg vil have og herved kvalificerer mig til jobs, som jeg ikke ved om jeg kan få. I virkeligheden vil jeg bare gerne arbejde 28-30 timer om ugen efter endt uddannelse og ikke have så travlt!

  Mvh. Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Hej Signe,

   Jo, det har du jo fuldstændig ret i. Det var upræcist formuleret. Jeg er riiimelig aktiv 🙂

   Hvor er du sød, det betyder mere, end du aner. Det bliver ikke store ændringer, men jeg regner med, at de dukker op i den nærmeste fremtid.

   Jeg føler mig sgu heller ikke særlig spændende, men det er altid noget andet, når det omhandler en selv, tror jeg. Det er så hyggeligt at få lidt at vide om jer på den anden side. Jeg kæfter jo op om mig selv tiden. Må man spørge, hvad du læser? Det med ikke at have travlt, skriver jeg gerne under på. Hold op, hvor er jeg træt af at have travlt.

   Held og lykke med din kandidat, det skal nok blive godt 😀

   Knus Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Kære Anne Sofie.

   Det må du gerne: Jeg læser Film- og Medievidenskab på Københavns Universitet. Jeg har taget en bachelor på Aalborg Universitet i Sydhavnen (KBH) og haft et år imellem, hvor jeg har skulle tage et fag, for at blive lukket ind på kandidaten på Københavns Universitet, da min bacheloruddannelse (Humanistisk Informatik) ikke havde nok filmrelateret i sig.
   Jeg tror måske det føles ekstra hårdt, fordi jeg ikke kommer fra bacheloren i Film- og medievidenskab (det gør mange af de andre). Det betyder jeg ikke er en del af fællesnævneren i forhold til alt viden fra bacheloren, men også at jeg lige skal lære nogle at kende og komme ind i hele studiesystemet på et andet uni.
   Jeg håber, at det bliver bedre – men hey, i går sagde jeg noget for første gang i en lektion – og så endda på engelsk (dette fag er på engelsk). Det er en lille sejr i sig selv.

   Kh. Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, jeg kender altså godt den der med at være hemmeligt fan af Twilight he he…Men det er altså ret så hemmeligt!
  (Jeg er for resten også team Edward)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Ha ha, for at det ikke skal være løgn, må jeg hellere gå til bekendelse om, at jeg stadig har et par billeder hængende på væggen. Men altså, de er bare så pæne. Og så er det lidt nostalgisk 😀 Skide godt med det der Team Edward, det er da også den eneste rigtige 😛

   Hav en skøn aften!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er Hollywoods skyld