Farvel og tak - for en stund

Hej igen

 photo DSC02527_zps00815a68.jpg
Shit jeg savner at blogge. Allerede. Jeg havde jo planlagt en længere pause, men det kan jeg godt se, ikke kommer til at ske. Det kribler i mine hænder. Faktisk så meget, at jeg brugte mine sygedage (og nætter) på at kreere et nyt design, samt at skrive en masse kladder. Nogle gange er det rart at få tingene på afstand. Hvad var det, en uge, jeg var væk? Det er tidskrævende at have en blog, men det er jo frivilligt og 100 p det værd. Måske kommer der ikke indlæg hver dag, og måske er hverken billederne eller indlæggene i top hver gang, men mon ikke det går? Det gik hurtigt op for mig, at jeg ville miste en stor del af min identitet, hvis bloggen røg. Identitetstab kan vi jo ikke have, så den ryger ingen steder 😉

Der er ikke så sket så meget siden sidst (det er jo trods alt ikke så lang tid siden). Ikke andet end at jeg er begyndt at tage kørekort (talk about scary shit), og så har mit knæ fået en “endelig” diagnose: Patello-Femoral Pain Syndrome, mundret, ikke? Vi kan også nøjes med det mindre seje navn: knæskalssyndrom. Jeg skal nok skåne jer for detaljerne, men jeg kan sige så meget, at jeg er født med det, og at det bare var et spørgsmål om tid, før det blev for overbelastet. Intet er altså ødelagt eller skadet, blot forkert placeret og (over)belastet. Jeg er en lettet pige, som dog nu går som en, der har lavet i bukserne. Forklaring: man kan åbenbart se det på min gang, så jeg gør mig umage for at ændre gang 😉

Jeg håber, I stadig har lyst til at læse med, og at I kan lide det nye design og den nye vinkel, der måske melder sig 🙂

21 kommentarer

 • Emilie

  FEDT at du er tilbage!! Selvom det måske ikke bliver regelmæssigt, er jeg virkelig glad for at du ikke stopper helt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Iiihh hvor er I søde!

   Hav en skøn aften – du har i hvert fald lige bidraget til min blev en tand bedre 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine K

  JAAAA! Det er jeg (og sikkert mange andre) rigtig glad for at høre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Hihihi… Din kommentar gjorde i hvert fald mig rigtig glad 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilli

  Hold da helt op! Det indlæg gjorde lige min dag meget, meget god! Du er den bedste blogger, nogensinde, og alle dine indlæg er lige i skabet. SÅ fedt, at du er startet igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Hold da op! Din kommentar gjorde lige min dag meget, meget bedre! Du er simpelthen for overdrevet sød! Tak!<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Christina

  Yaaay! Det tror jeg, at vi er mange, der er glade for

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Du er så sød. Glæææder mig til d. 10. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sonja

  JAAAA! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  SÅ dejligt at du er tilbage! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Dejligt at ha dig tilbage:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   I er for simpelthen helt overvældende søde – mange, mange tak<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Dét er jeg simpelthen så glad for! Du er en super fantastisk og inspirerende person, der bidrager med så mange gode indslag og synspunkter ude i blogverdenen, som der virkelig er behov for. Skønt at vi kan blive ved med at høre mere fra dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Tak for din skønne kommentar, det betyder virkelig meget.
   I slipper åbenbart ikke så let for mig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Virkelig skønt at have dig tilbage!

  og lige noget helt andet: Jeg har lagt mærke til, at du på billedet befinder dig sådan ca. en spytklat fra, hvor jeg bor. Hvorfor var du der? 🙂 tænker ikke lige umiddelbart, at det er et særlig spændende eller oplagt “turiststed” i KBH?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Tak, det er jeg glad for at høre 😀

  Ej, hvor sjovt! Jamen, det er fordi, min venindes søster bor der, så vi boede i hendes lejlighed. Det var et skønt sted. Og det med, at det ikke er et turiststed – der må jeg erklære mig dybt uenig, vi så Thorning 2 gange 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Skønne Anso er tilbage på bloggen og nu med nyt fokus. Jeg er glad for flere og flere tilegner sig et bredere perspektiv. Come to the dark […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  jeg blev faktisk ret ked af det da du stoppede , så meget jeg lukkede helt ned for bloglovin. i dag kigger jeg ind og bum ser der er nye indlæg fra dig. ahmen altså, så blev jeg lige lidt glad. 🙂 jeg er selv ved at tage kørekort. tal om frustration. det der koblingspunkt. dø ved kølle du. vil til usa og køre med automat du 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Da er jeg virkelig ked af at høre! Det var ikke min mening at gøre nogen kede af det. Hvor er du bare sød, altså. Håber, du stadig har lyst til at læse med! Oh yearh, lorte kobling – glæææder mig til at skiftet fra kobling til speeder, bliver lidt mere flydende, og mindre, du ved, “jeg stopper lige midt i trafikken, håber det ok-agtig”. Du må have en skøn aften!<3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel og tak - for en stund