Quest brownie sandwich

Farvel og tak – for en stund

 photo 56a405c8-3a44-4ef4-9401-4ed10f617551_zpsdb0dce48.jpg
Det er med blandede følelser, at jeg skriver dette indlæg, for jeg elsker at blogge, og jeg elsker at have så skønne læsere, som I er. Problemet er bare, at jeg ikke elsker at blogge for tiden. At have en blog skal for mig være lystbetonet, hvis lysten ikke er der, er bloggen der heller ikke. Der har længe været en knude i min mave, som hen over sommeren har vokset sig større og større. En knude, der siger, at det er på tide at stoppe, mens legen er god. I denne uge har bærret kammet over. 2.G og hverdagen har ramt hårdt, hvilket giver halvhjertede indlæg – i dag tog det sit sidste skvulp, da den samme person igen har udgivet sig for at være mig på Facebook. Vi har alle en hverdag at passe, en hverdag, hvor man skal prioritere til og fra. Jeg vælger for en periode at prioritere bloggen fra. Jeg vil have fri, når jeg har fri.

Tanken om at slette bloggen for evigt og altid, giver dog ligeså en knude på størrelse med Mars i min lille forvirrede mave. Jeg har spredt så mange dele af mig selv i bloggen, at der vil blive mangle dele af mig, hvis den forsvinder. Når bloggen igen en dag giver følelsen af frihed, er jeg tilbage. Forhåbentlig med fornyet energi og gode idéer. Jeg glæder mig. I mellemtiden; hav det skønt, I må skrive til mig alt det, I har lyst til<3

 photo Untitled11_zpsbfd317a6.jpg

16 kommentarer

 • Årh det er jeg ked af at høre, elsker din blog Anne Sofie, men kan sagtens forstå dig og man skal ikke blogge når man egentlig ikke har lyst – men jeg håber at du vender tilbage på et tidspunkt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Tak, hvor er du sød Signe. Jeg kan dog sige så meget, at jeg i hvert fald kommer tilbage 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Anne Sofie.
  Det er jeg ked af at høre, fordi jeg nyder virkelig at følge med her på bloggen, men jeg kan sagtens sætte mig ind i dine tanker.
  Jeg kender selv til stressede situationer, hvor jeg kommer til at stresse over bloggen, og over mine indlæg, også føles det bare ikke rigtigt. Jeg lavede min blog fordi jeg elsker at blogge, og hvis noget man elsker lige pludselig bliver en byrde, så skal man skrue ned, eller stoppe. Jeg håber meget du finder lysten til at blogge igen. Jeg ønsker dig alt held og lykke med din hverdag og dine tanker.
  Sender dig mange søde tanker og et bloggersdelight kram.
  Mvh
  Caroline Thorsfelt. 🙂

  // http://www.carolinethorsfelt.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Hej søde Caroline,
   Hvor er du rar. Jeg nyder i den grad også at følge med hos dig. Du er for sej. Helt enig. Den lyst er vist allerede ved at snige sig ind på mig 🙂

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dine skønne indlæg vil blive savnet Anne Sofie <3
  Men vi er her alle hvis lysten vender tilbage 🙂 Og mon ikke den gør 😉 Det håber jeg i hvertfald.
  Knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Du er så sød Tine. Skønt at du følger med – jeg følger i hvert fald også med ovre hos dig. Er så glad på dine vegne over, at du er tilbage i løbeskoene. Det er dig så vel undt.

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • På gensyn bliver det forhåbentligt!
  Koncentrer dig og det der giver dig energi, og kom tilbage hvis bloggeriet trækker igen.
  Elsker din blog, men lysten skal være der.
  Nyd 2.G. :kr

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Det er i hvert fald et på gensyn.

   Det trækker mere og mere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha det dejligt Anne Sofie, håber du fortsat er aktiv på IG. Og man skal netop ikke se sin blog som en pligt, men noget man gør fordi man elsker det. Håber lysten kommer igen en dag:)
  Hilsen Nana

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   I lige måde søde Nana. Min Instagram render ingen vegne, selvom jeg vist ikke er den mest aktive derinde – i hvert fald hvis man ser på posts, ser man på, hvor mange gange jeg havner derinde om dagen, er det straks en anden sag 😀

   Din blog bliver i den grad savnet. Jeg elskede den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Er jeg virkelig ked af at høre! Du har været min inspiration til så mange ting! Jeg elsker at læse din blog, du er en faktisk min ynglingsblog, du har et ganske normal liv, og du er selvsikker! Jeg håber virkeligt du kommer tilbage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Sikke en skøn kommentar. Det er jeg virkelig glad for, jeg fatter stadig ikke, at jeg kan være en inspiration for nogen 😛

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Kære Anne Sofie. Det er jeg ked af at høre, da du virkelig inspirerer 🙁 men med det sagt, så lyder det til at være den helt rigtige beslutning for dig. Det er vigtigt at sige fra i tide 🙂 jeg vil ønske dig en masse held og lykke, og jeg håber, du vender tilbage til bloggen igen en dag. Knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   I er så skønne, er I. Jeg tror, den dag er nærmere, end jeg lige havde regnet med 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Noooo, der er ingen som din blog jo.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quest brownie sandwich