Workout With Me #1

Snickers bidder

 photo DSC01965_zpse9fb9cba.jpg
Alt det der cykling forbrænder jo så hulens mange kalorier. Det er lidt noget skidt, for så taber man sig jo (ha ha, som om) og altså – så taber man den der muskelmasse, som jo har kostet blod, sved og tårer – især sved. Det duer jo ikke. Derfor må jeg ty til effektive midler, bl.a. disse hjernedødt lækre snickers bidder. Lige siden jeg så opskriften på karamelbidder hos Christine Bonde, har de hjemsøgt mig dag og nat. Sådan kan man jo ikke leve. Altså hjemsøgt. Det er ikke spor rart. Så selvfølgelig måtte jeg have gang i gryderne (okay, der er kun én gryde involveret). Og altså, det har ikke været rart sådan at være hjemsøgt, så jeg måtte også lige tilføje et peanut butter lag. Inspireret af denne opskrift. Det hjalp på traumerne. Og også det der med at bevare muskelmassen, krig mod de forbrændte kalorier. Ret effektivt. De mætter egentlig ret godt, så de må tilmed være magiske – man kan nemlig sagtens spise mange af dem. Eller mange og mange. I ved, mere end en i hvert fald. Og to. Og. Og. Og. Og.
 photo DSC01958_zps6ab694c0.jpg

Jeg synes lige, at vi skal have noget på det rene. 1. Det er ikke som at spise en snickers. 2. Det er bedre – i hvert fald i min sundhedshungrende mund. Min lillebror ville sikkert hælde sukker på dem. 3. Billederne lever på ingen måde op til, hvor godt de smager. De er vanvittigt lækre. 4. Skynd jer at komme i gang med dem. Det kan kun gå for langsomt. Altså; skal jeg lige smide en masse gode undskyldninger på banen (vi er vel piger), så er de jo helt moderne, for de er både glutenfrie, laktosefrie og kan laves i en raw-version, hvis man dropper chokoladen og bruger rawkakao i stedet. Næste gang (oh yes, næste gang) skal der også et lag saltede peanuts i, bare fordi.
 photo DSC01978_zpsa7e5bebb.jpg
Sådan her de altså ud efter at blive godt mast i fryseren 😉

Det skal du bruge til bunden:

 • 150 g knækkede boghvedegryn (alternativt havregryn el.lig.)
 • 6-7 friske dadler
 • En smule vand
 • 50 g nødder (Christine foreslår cashewnødder, jeg brugte halvt mandler, halvt macadamianødder, da det var det, jeg havde på lager)
 • 1 tsk vaniljepulver
 • 1 nip salt

Sådan laver du bunden:

 1. Blend hele molevitten og tryk den godt ned i en form, så bunden er ca. 1 cm høj – jeg tog godt med vand på hænderne, så det hang bedre fast
 2. Sæt den i køleskabet eller fryseren

 photo DSC01978_zpsa7e5bebb.jpg

Det skal du bruge til peanut butter laget:

 • 2 spsk peanut butter
 • 6 dadler
 • 1 lille spsk kokosolie
 • Lidt vand

Sådan laver du peanut butter laget:

 1. Blend det hele og fordel med oven på bunden
 2. Sæt det tilbage i køleskabet og lav karamellen

 photo DSC01965_zpse9fb9cba.jpg
Det skal du bruge til karamellen:

 • 2 dl dadler
 • 1/2 dl vand

Sådan laver du karamellen:

 1. Blend vand og dadler til en ensartet masse
 2. Fordel nu karamellem over bunden
 3. Sæt det tilbage i køleren og lav chokoladen

 photo DSC01960_zps70454b19.jpg

Det skal du bruge til chokoladen:

 • En god 1/2 dl mørk chokolade
 • En lille 1/2 dl god kakao
 • 2 spsk kokosolie

Sådan laver du chokoladen:

 1. Smelt chokoladen over et vandbad
 2. Rør kakao og kokosolie i
 3. Lad det afkøle i ca. 10 min. og fordel det ovenpå bunden
 4. Stil det i fryseren i ca. 4o-60 min. og skær dem ud i små bidder
 5. Opbevares i fryseren eller køleskabet – jeg anbefaler fryseren

Jeg beklager til alle dem på cut, bikini kur eller diæt. Det er ikke fair. Jeg ved det. Jeg er ked af det. Jeg skal nok tage en for holdet og spise nogle for jer. I promise.

 photo Untitled11_zpsbfd317a6.jpg

   

8 kommentarer

 • Helene

  Haha! Dét indlæg fik mit smil frem. Og de ser farligt gode ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Ha ha, det er jeg glad for 😀 Jeg er altid fyldt med undskyldninger 😉 Jeg siger dig; billederne er slet ikke smagen værdig.

   Knus Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo en kaloriebombe af en anden verden det der! 😀 GODT man ikke er på diæt, for det er da alt for lækkert til ikke at hapse 2-3-4, måske 5-6, eller 7, stykker 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Ha ha ja, de er ret effektive imod det der kalorieforbrænding 😉 Ja for filan eller tæller kalorier! Så tror jeg ikke, at der ville være plads til så meget andet resten af dagen, for det ville selvfølgelig være dem, man (læs: jeg) valgte at spise 😀 Jeg ved i hvert fald ikke, hvad der er galt med mig, for det første jeg får lyst til, når jeg kalder dem en kaloriebombe, er at smutte ud i fryseren og nappe et par stykker 😀 Måske det en fejl i min hjerne? Tak for den lækreste opskrift!

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det her er jo slet ikke fair, overhovedet ikke! Men jeg behøver ikke diskutere med dig om, hvor gode disse hapsere er hahah jeg lavede dem i går aftes og er fuldstændig forelsket.
  Jeg har nok et love/hate relationship til dig lige nu, fordi jeg er muligvis blevet afhængig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Hahaha 😀 No hard feelings – jeg forstår dig! Det første jeg gjorde, da vi kom hjem i går, var at løbe ud i fryseren og nappe en… Eller to. Og måske gentog det samme scenarie sig her til morgen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Spiser du dem direkte fra fryseren? Er de så ikke iskolde? 😛
  Eller lader du dem optø en smule?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Ha ha jo, det er vel lidt ligesom med en is – man lader kan lade den stå et minut eller to – hvis man kan vente altså 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Workout With Me #1