Broccoli blomkåls boller

Omveje, Beverly, unge forældre og solskin

 photo PicMonkeyCollagoe_zps68a9ddae.jpg
I går slængede jeg let og elegant benene over cyklen, og begav mig ned til toget. I ved, så elegant, som man nu kan, når kl. stadig siger morgen. I god tid endda. Ikke at det ligner mig. Det lignede mere mig, da jeg 7 minutter før afgang så, at jeg skulle med et DSB-tog og derfor måtte spurte op i 7-eleven for at købe en cykelbillet. Undskyld til jer, jeg snød foran.  Da jeg så endelig fik placeret min røv i sædet, gik det lidt mindre kaotisk, og jeg kom endda frem – med cyklen. Foran mig havde jeg så en tur på små 60 km på raceren. Det var da ingen sag. Sagde jeg. Her skulle jeg nok have holdt min store mund og tjekket et kort eller i det mindste en rute i stedet. Det tog mig intet mindre end 45 minutter og spøgeren om vej ein mass, inden jeg fandt min vej ud af Herning. Og jeg er endda god til at finde vej. Troede jeg. For nøj, hvor jeg kørte forkert. Jeg tror, turen endda på små 80 km. Flad rute, you say? Øhhh, der må jeg erklære mig uenig. Havde jeg brug for at låne min muttis cykelregnjakke? Næhhh… 20 km inde af ruten: mine sko blev tømt for vand, jeg var glad for mine sorte bukser – hvis I forstår – og min cykel var ikke vitterligt begejstret for vandet. Den er også lidt forkælet.

Nå men, jeg fik da rørt mig. Selvom det nogle gange ikke føltes sådan pga. den dumme modvind, som gerne ville holde mig tilbage i Herning. Godt jeg havde mine snacks. Frem kom jeg. Meget sulten. Her er ret så rart. Et boblebad udenfor vi ikke kan få til at stoppe med at larme. Vesterhavet for vores fødder. Og nårh ja, nu når vi snakker om fødder. Mine så ikke så godt ud efter at have været lukket inde i våde sko i en 1 time eller 3. Jeg skal nok skåne jer for et billede.
 photo PicMonkeyCollage_zps493b9758.jpg

Mine planer for denne uge hedder:

 • Se lidt mere Beverly. Hvis du spørger min familie er det ikke muligt, men det er det altså
 • Tage min yogamåtte med ned til stranden – og altså; lave yoga
 • Spise lidt mere luksus-Nutella med ske. Min lille hemmelighed, når de andre ikke kigger. Og spise Snickersmadder. 1/2 bolle, peanut butter og Nutella = <3
 • Cykle mere. Igen min familie tror ikke, at det er muligt, men det er det altså
 • Overveje at gøre noget ved min voksende Pepsi Max-addiction
 • Finde et ordentlig sted at blande bland-selv slik
 • Læse ved stranden
 • Hemmeligheder
 • Glæde mig som en vanvittig til KBH med mine yndlingspiger i hele verden

Billederne er forresten fra den sidste uge. Det har været en rar uge. Sådan en med søde veninder, en masse svømme- og cykelture, afslapning og alt muligt andet skønt. Det er ikke fordi, at jeg længtes efter skolestart 😉
 photo 1075039_10203305334247381_2059771660_n_zps87a2f18e.jpg

Og nu til det store spørgsmål. Jeg fandt det her billede af min mor og far hos min farmor. De er samme alder som mig her… Hvem ligner jeg mest?
 photo Untitled11_zpsbfd317a6.jpg

2 kommentarer

 • Helle K

  Hvis du skal finde et ordentligt sted at blande bland-selv slik, så skal du lidt længere sydpå. Ja, faktisk så langt sydpå at du krydser grænsen til Tyskland. Her har de en skøn grænsebutik, der hedder “Priss” – og du kan tro, at her kan du blande bland-selv slik. Til 5 kr pr 100g!! Ja, det er farligt. 😉
  Mine forældre bor helt nede ved grænsen, så har selvfølgelig kun 5 min i bil derover til – og ja, jeg blander altid for meget, for “jeg kan da lige blande lidt mere, det koster jo ingenting”. Det koster kun kæmpe mavepine bagefter! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Hahah, I wish I could. Eeeelsker at komme et smut forbi grænsen – tror dog, der er en smule for langt derned 😉 Det sted skal jeg altså huske næste gang, vi rammer grænsen. Havde jorden største cravings til bland-selv slik på den cykeltur, og så var udvalget simpelthen skod i kiosken, hvor vi bor. Altså det kom ned. Det var bare ikke det samme 😛 Sådan en mavepine er på en eller anden måde det værd 😀

   Ha’ en skøn dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Broccoli blomkåls boller