How I detox

Nationgym.dk og Nutramino Low Carb Bar

 photo DSC01832_zps0762c749.jpg
Selvom jeg holder en pause fra proteintilskud, så skal I da ikke snydes for en anmeldelse af disse lækre barer. Jeg er nemlig ret så vild med dem. De er tilsendt som en gave fra Nationgym.dk. Nationgym.dk er en webshop med alt, hvad hjertet begærer til dig, der er på udkig efter kosttilskud og alverdens træningsudstyr lige fra træningstøj til CrossFit udstyr til yogamåtter til udstyr til at lave dit eget homegym. Jeg overvejer selv at købe en TRX derinde, det ville være smart at have med på ferie og bare til at have herhjemme. Jeg melder mig nemlig ud af fitness, men mere om det senere.
 photo DSC01833_zps36a1680a.jpg

Nutraminos nye Lowcarb Bar er en, jeg vil anbefale til dig, der ikke vil have en alt for sød bar, men som til gengæld vil have en bar med 21 g protein, et minimum af kulhydrater og sukker, men godt med kostfibre. Lyder det bekendt? Og smager de bekendt? Jamen, jeg synes, de minder om Questbars. Jeg savner blot lidt chokoladestykkerne, som er “erstattet” af kakaonibs og små mandelstykker. Men jeg elsker også bare store chokoladechunks. De egner sig efter min mening fint som et mellemmåltid især før eller efter træning. Køb dem HER. Vil man derimod have en bar, som let kan forveksles med en Lion eller Snickers, så vil jeg anbefale disse to. Mums.
 photo DSC01831_zps5b29726e.jpg

Lige tilbage til det der “homegym” – jeg overvejer på det kraftigste at anskaffe mig lidt forskellige sager. Idéer kunne være kettlebells, sjippetorv, en træningsbold eller måske et par håndvægte. Selvom indlægget måske skriger reklame, så skal det lige nævnes, at jeg står 100% inde for alt, hvad jeg skriver. Det er få ting, jeg takker ja til, men denne side kan jeg stå inde for, og så finder jeg den relevant for bloggens indhold. Derudover har jeg en rabatkode til jer: Anne2014 – den giver jer 10% på hele deres side. Hvis I ligesom mig, er vild med deres indhold, så kan I tilmelde jer deres nyhedsbrev og være med i konkurrencen om 1500 DKK til kosttilskud.

 photo Untitled11_zpsbfd317a6.jpg

4 kommentarer

 • Camilla

  Har også selv overvejet kraftigt at lave et “home gym” istedet! Så slipper man for at være afhængig af åbningstider, stå i kø til maskiner/udstyr, blive irriteret, osv. Og den eneste der kan sende mig mærkelige blikke, er katten, hehe…
  Glæder mig til at læse om det, hvis du gør det! Jeg er fan! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Jeg leger også virkelig med tanken for tiden… Det er selvfølgelig en lidt dyr investering, men det vigtigste er jo bare ens egen krop – udstyret er selvfølgelig fedt, men ikke nødvendigt 😀 Ha ha, i dag var det naboen, der sendte mig mærkelige blikke under en workout i haven 😀

   /Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Hej Anne Sofie! 🙂
  Vidste ikke lige hvor jeg skulle skrive det her henne, men det endte med at blive under dette indlæg ;-).
  Hvilken en af dine mail-adresser skal man skrive til, hvis man har noget man gerne vil spørge dig om? (Der er nemlig 2 under “kontakt”) 😀

  – Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Hej Ninna,
   Det er fint, du skriver her. Du kan sende til begge to, jeg svarer på begge dele. Jeg svarer nok hurtigst på min egen email, den anden er mere til sponsoret indlæg og sådan 🙂

   Du skriver bare 🙂

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How I detox