Nationgym.dk og Nutramino Low Carb Bar

En fitnessblogger uden et fitness center

 photo DSC01566_zps38403eb7.jpg
Jeg troede aldrig, at jeg skulle skrive det her, men – here it goes – jeg har sgu meldt mig ud af Fitness World, ikke fordi jeg skal være medlem et andet sted, men fordi jeg havde brug for det. Ja ja, big deal – jeg har meldt mig ud af et fitness center, er der sikkert 1 eller 2, der tænker, men det er altså en big deal for mig. Det var jo nærmest mit andet hjem. Lidt overdrevet og hypet sagt, men altså. Det gav bare ikke mening for mig at komme derop længere. Bare kald mig en tudeprinsesse, men det var lige før, tårerne pressede på, når jeg var deroppe. At stå i blandt en masse mennesker, der laver det, man har allermest lyst til, men ikke kan, det blev for meget for mig. Og som min lillebror sagde – ude af kontekst, da han lå og tog rygbøjninger i haven midt i endnu en baskettræningen – man kan altså godt holde sig i form, selvom man ikke går i et fitness center.

Måske ikke så inspirerende med en fitness blogger, der ikke er medlem af et fitness center, men det er nu sådan realiteten forholder sig. Jeg er overbevist om, at jeg sagtens kan holde mig i form uden et fitness center. Jeg har min cykel. Og mine ben. Og resten af min krop. Jeg er begyndt at lave nogle ret fede små intense crossfit-inspireret workouts efter mine powerwalks og sommetider også efter cykelturene. Hvis der er stemning for det, laver jeg gerne et par indlæg om hjemmetræning. Måske det kan bruges på ferien? Jeg garanterer i hvert fald, at sveden løber ned ad kinderne 😉

Jeg kommer jo helt sikkert tilbage på et tidspunkt. Men som min mor sagde; det bliver aldrig det samme, det bliver noget nyt – noget bedre. Jeg glæder mig.
 photo Untitled11_zpsbfd317a6.jpg

10 kommentarer

 • meeeeget gerne indlæg med hjemmetræning og til ferien. kunne være superfedt 😀

  Glæder mig til at følge dig liv udenfor fitnesscenteret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Fedt at høre! Der kommer et indlæg om emnet indenfor den næste uges tid 🙂

   Tak, det betyder meget 🙂

   /Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Du er den største inspiration jeg “kender” ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Hvor er du dog sød – mange tak<3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg føler virkelig med dig i hele dit skadesforløb. Det er så hårdt at opgive noget, der gør én glad helt ind til benene. Jeg tudbrølede selv, da jeg ikke måtte løbe eller dyrke anden form for plyometrisk træning efter at have pådraget mig en meget irriteret slimsæk denne vinter.

  Det er en hård men sej beslutning at melde dig ud af FW, men jeg er helt sikker på, at det er starten på noget nyt og godt. Jeg tænker, at det vel også bliver rart, at få tingene lidt på afstand og derfor sætte fokus på nogle nye. Det lyder enormt lækkert med cykling, og jeg glæder mig til flere updates (kunne være lækkert med indlæg om hjemmetræning forresten)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Kunne ikke være mere enig. Det er hårdt, som i virkelig hårdt at skulle opgive det, der er ens frirum, det man er god til, og det der gør en glad. Men sådan er det. Så er det godt, det ikke er forevigt, og at man kan finde på alternativer. Håber, du er okay igen. En betændt slimsæk, er også det, jeg døjer med i skulderen.

   Det håber jeg i hvert fald. Jeg lover at komme med en masse indlæg og cykling, hjemmetræning og alt, der hører til. Især hvis vi har internet i Frankrig 🙂

   Tak for din søde besked.

   Knus Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Du er stadig lige så inspirerende, som da du var medlem af FW! 😀
  Jeg vil i hvert fald stadig følge dig her på bloggen og Instagram! Så du må endelig ALDRIG stoppe med at blogge og instagramme selvom du har fået en hel ny hverdag, haha 😉
  – God fredag aften!

  Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Mange tak Anne<3
   Det er jeg virkelig glad for at høre! Hvor er du sød! Jeg har heller ingen planer om at stoppe herinde. Men ja, haha, jeg har virkelig fået en ny hverdag, og til min store overraskelse, har jeg det faktisk virkelig godt i den.

   Ha' en skøn dag.

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg synes, du er så sej!
  Du siger tingene som de er, og pakker ikke dine tanker og følelser ind, så de får dig til at virke mere ‘positiv – happy-go-lucky.
  Jeg siger bestemt ikke, at du ikke har et positivt syn på livet, men du fortæller stadig åbent om nogle svære situationer og det er så befriende!
  Det er især befriende, fordi jeg kan genkende sig meget fra dette post fra mig selv, og det er rart at andre tør sætte ord på de følelser, der opstår, når andre kan træne, de ting man må undvære og savner allermest.
  Synes virkelig det får dig til at stå ud som blogger, da man ind i mellem kan savne den ærlighed blandt andre – der netop kan komme til at pakke det hele ind i sunshine and rainbows.
  Fik vist skrevet lidt vel rigeligt, men ville bare sig tak for din ærlighed og super sejt af dig 🙂
  Mvh Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Tusind tak for din enormt søde kommentar! Og tak fordi du læser med. Ha ha, ja, man finder nok ikke så meget sunshine and rainbows herinde 😀 Jeg er glad for, at du finder det positivt, da man hurtigt kan komme til at føle, at man konstant skriver om nedture og dårligt humør – også selvom jeg prøver at variere det. Eller dvs. mit humør varierer jo 😉

   Knus Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nationgym.dk og Nutramino Low Carb Bar