Omveje, Beverly, unge forældre og solskin

Den bedste start på dagen

 photo 10567498_10203311074030872_1408211635_n_zps3ea50bab.jpg
Iiiiihh en skøn morgen, jeg har haft mig. Jeg satte vækkeuret til tidligere, end hvad godt er (dvs. kl. 8.30), hoppede i et blødt og let sæt tøj, smed yogamåtten over skulderen og så gik turen ned mod stranden. På toppen af klitten stod lillebror og papmor og for enden af klitten lå Vesterhavet – mit fitness center 🙂 Jeg startede ud med et par solhilsner og derefter fløj tiden af sted, jeg endte vågen, glad helt ned i maven… Og sulten. Hvis man normalt synes, at yoga giver ro i kroppen, så skal man prøve yoga ved vandkanten i morgentimerne. Damn, så svæver man altså lidt. Prøv det, før I griner af mig.
 photo 10544493_10203311074350880_1179779174_n_zps44d9b163.jpg

Hjemme ventede et morgenbord på terrassen i luksusenden. Koldhævede boller, banan-/squashpandekager, frisk frugt, to slags skyr, verdens bedste Nutella etc. Mums. Nu smutter de to herrer i badeland. Jeg tror lige, at jeg bliver hjemme med en god bog og tager en slapper – og en svømmetur. Måske kombineret? Er (bogstaveligt talt) blæst lidt væk af denne her strand. Man kan næsten ikke se, at billederne, er taget med iPhone, vel? Senere napper jeg lige 1 km eller 50 på cyklen. Sommerferie, vil du ikke godt fortsætte for evigt?

Hav en skøn sommerdag. 

 photo Untitled11_zpsbfd317a6.jpg

2 kommentarer

 • Metteline

  Skøn start på dagen – perfekt ferie 🙂 Jeg er selv netop kommet hjem fra teltferie på Nordfyn, og jeg startede også de fleste dage med at rulle yogamåtten ud og lade nogle gode solhilsener være starten på en lækker gang yoga i solen mens fuglene sang. Virkelig fantastisk. Ellers blev det til svømning, surf og nogle korte løbeture i varmen 🙂 God ferie!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Kunne ikke være mere enig 😀 Det lyder også som en fantastisk og idyllisk ferie, du har haft dig – især i det skønne vejr. Hvor er du sej, at du kan surfe! Det vil jeg SÅ gerne lære 🙂

   Ha’ en skøn dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Omveje, Beverly, unge forældre og solskin