Mig uden filter

7 Minute Workout

 photo DSC01951_zps6a7529e0.jpg
Har du 7 minutter? Så har du nok tid til en full body workout. Okay, det lød lidt som noget, der kunne stå i et dameblad; “i form på 7 minutter”. Men den er nu god nok. Jeg har fundet den mest geniale app, som indeholder en masse forskellige former for workouts – alle på 7 min. Arbejd 30 sekunder, slap af i 10 og fortsæt, til de 7 minutter er gået. 12 øvelser. Til hver workout tilhører en “træner” som pacer en undervejs. Bryder du dig ikke om stemmen, kan du købe en ny for 13 kr. Det er dog ikke det, jeg vil anbefale, at man bruger sine penge på inde på appen. Der findes et stort udvalg af lignende apps – alle med udgangspunkt i, at 7 minutter er nok tid til en effektiv træning. Har du ikke en smartphone, findes der også varianter på nettet. Der skulle være en masse videnskabelig undersøgelse bag princippet. Dem har jeg ikke hængt mig så meget i. Jeg har mere hængt mig i, at det er enormt praktisk – og ikke mindst sjovt! Øvelserne er ret hårde – især diamond push ups (under ‘Upper Body’) giver mig sved på panden. Det er selvfølgelig, hvad man gør det til, men smider man sig (evt. på en måtte) udenfor i solen og giver den gas, jamen, så synes jeg, at det kan være enormt fedt!
 photo 10erfno_zpsf2a30d41.jpg

Øvelserne er de samme som i ‘Seven’, men grafikken er pænere og teknikken er bedre illustreret – billedet er herfra.

Min favorit hedder ‘Seven’, den er gratis, men vil man have mere end blot én full body workout, så kan man låse en masse op for 13 kr stykket. Appen er virkelig gennemført. Man kan bl.a. optjene gratis øvelser ved at udføre challenges, som at træne i et bestemt tidsrum, 3 dage i streg osv. Jeg bruger oftest appen efter en cykel- eller gåtur. Har jeg lidt ekstra tid, så starter jeg ud med en full body for derefter at tage core, overkroppen og benene. I alt 28 minutter. Har man lyst til andet end styrketræning, er det workouts som ‘Fat Burn’, ‘Cardio’, ‘Explosive’, ‘Strength og ‘Stretch’. Virkelig en gennemført app, som har min varmeste anbefaling. Det er ikke en “se hvor mange kalorier jeg kan forbrænde-app”. Det er selvfølgelig heller ikke den, man skal bruge, hvis ens ambition er at ligne Arnold Schwarzenegger. Det siger vist sig selv. Man har man lyst til at få sved på panden, blive udfordret, have det sjovt evt. ude i solen, så synes jeg, man skal skynde sig at downloade den.

Bare et lille tip hernede fra varmen 🙂
 photo Untitled11_zpsbfd317a6.jpg

2 kommentarer

 • Sidse

  Det lyder fantastisk, hvad hedder app’en? Synes ikke jeg kan se det nogle steder..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Den er selvfølgelig ikke et “mirakelmiddel”, men jeg er ret vild med den! Jeg tror faktisk, at det står i indlægget et par gange – måske jeg ikke har formuleret det tydeligt nok 🙂 Den hedder ‘Seven’.

   Hav en skøn dag

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig uden filter