Boghvedegrød

10 grunde til hvorfor jeg ikke passer ind i fitnessverdenen

 photo DSC01812_zps4e6b9364.jpg
1. Selvom der vist ikke er noget mærkat, der passer på min kost, så hælder den nok mest til HCHF – High Carb High Fat. Jeg er typen, som spiser både gluten (inkl. hvede), laktose, gode mængder fedt mere eller mindre hver dag. Der ryger også ofte lidt sukker ned. Både det fra frugt og det rigtigt farlige. Okay, nu må I ikke tro, at jeg helt er ved at miste forstanden. Jeg spiser stadig gode mængder grønt 😛

2. Jeg går aldrig i seng før kl. 22. Selvom jeg har de bedste intentioner hver evig eneste dag. I hverdagen er jeg enormt stolt, hvis jeg får 8 timers søvn. Måske en dårlig vane, men jeg elsker altså sene aftener. Og tidlige morgener. Det hænger ikke så godt sammen.

3. Jeg har ingen struktur over hverken min kost eller træning. Det har jeg prøvet. Det er bare som, at mad der ikke er skemalagt smager bedre. Og træning, der ikke er på planen, er mere tiltrækkende.
 photo DSC01816_zps52081971.jpg
4. Jeg har aldrig forstået begrebet “nothing tastes as good as skinny feels”. Jeg er sådan lidt mere: “Hmmm, jeg skal i bikini i morgen. Uhmmm der er cookies i kagedåsen. Og chokolade!”.

5. Jeg får aldrig mavekramper eller gravid mave af gluten og andet godt. Det bildte jeg mig engang ind, at jeg fik. Altså ikke, at jeg blev gravid, forstås. Man kan bilde sig selv meget ind.

6. Jeg spiser højest sandsynligt flere kalorier til morgenmad end mange gør på en dag. Hvor mange kalorier jeg typisk propper i munden, er heldigvis et ukendt tal for mig. Hvorfor ødelægge noget så godt?

7. Jeg elsker at bage cookies. Okay. Det er løgn. Jeg elsker at spise cookiedej. Og cookies. Med et glas koldt mælk. Og at hakke chokolade, hvilket vi alle ved, betyder at spise halvdelen for så at spille uskyldig, når der pludselig ikke kom så meget chokolade i dejen.
 photo DSC01713_zpsd44b4cd0.jpg

8. Det der med at spise en 6-7 måltider om dagen, sker ikke ligefrem for mig. Det er mere noget med en god sen morgenmad, snacks i løbet af dagen, aftensmad og så chokolade. Og jo, chokolade kan godt være et måltid. Også selvom det kun drejer sig om et par stykker. Et på en dårlig dag. To på en gennemsnitlig dag. Tre på en god dag.

9. Jeg er ikke så god til altid at få spist minimum 30 minutter efter træning. Der går oftest et mobiltjek, en cykeltur, et bad, endnu et mobiltjek og så madlavning. 30 minutter, you say?  Arhh… Og jo, jeg kunne spise riskiks og bælle proteinshakes, men en lunken proteinshake er ikke lige mig. Så gemmer jeg hellere appetitten.

10. Jeg bliver aldrig typen, som kan vente med chokoladen til lørdag aften. Chokoladeaften er hver aften herhjemme. Nogle gange, morgen, formiddag og eftermiddag.

Har I også en vane, der er lidt atypisk i “fitnessverdenen”?
 photo Untitled11_zpsbfd317a6.jpg

21 kommentarer

 • Kathrine

  Er så enig i det her indlæg. Fedt når man kan være sund og aktiv og stadig spise normalt OG lækkert på samme tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Jeg er helt enig. Det er for mig lidt en gåde, at dem, der går mest op i træning, også er dem, der er mest strikse omkring deres kost. Det giver selvfølgelig god mening ift. at optimere sin træning, udseende osv., men alligevel. I mit hoved giver træning da lige præcis plads til at spise, som man har lyst til. Ikke pga. af de forbrændte kalorier, og ikke at man skal træne som en gal for at spise, som man har lyst til, men det giver mening for mig 😛

   Beklager, at jeg gjorde dig del i min underlige teori 😉 Hav en skøn dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan nikke genkendende til mange af dine punkter, især dem indeholdende chokolade!

  1. Jeg løber ikke med puls ur/bælte – jeg løber bare
  2. Jeg drikker ikke proteinshakes
  3. Jeg tager ikke pre-work-outs
  4. Alle mine fitnessværdier ryger på hylden så snart tequilaen sættes på bordet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Hahah, jeg kan virkelig også nikke genkendende til dine punkter. Puls ur/bælte bliver heller aldrig mig. Pre-workouts er heller ikke lige min kop the, selvom jeg bilder mig ind, at det giver en masse energi, er det sgu lidt noget underligt noget at komme i kroppen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna M

  Haha, du er altså for god! Chokolade kan snildt udgøre et måltid, ingen tvivl om det! 😉

  Hos mig er det flæskesværrene, den er “gal med”. Og nej, ikke nødvendigvis de lødige hjemmelavede af slagsen – de billige, fedtede fra Lidl kører jeg mange ind af om dagen….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Dig kan jeg godt lide – selvfølgelig kan chokolade udgøre et måltid 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tænkte 2 ting da jeg læste dit blogindlæg:
  1. Fedt du anerkender, at det ikke er dig og ikke forsøger at være noget du netop ikke er og som ikke passer ind i din hverdag.
  2. I forlængelse med dette tænkte jeg, at jeg faktisk tror det er et dilemma hos mange, der i en eller anden grad går meget op i træning og sundhed – alle de ting man BURDE gøre. Som eksempelvis at gå tidligt i seng, træne mindst 30 min, kun spise slik i weeekenderne osv. Over-thinking det man burde gøre for at være _rigtig_ fit og sund. I stedet bare tænke “Ok, hvad virker for mig, og hvad passer ind i min hverdag? Hvad betyder noget for mig?” I stedet for “Hvad gør alle andre, det skal jeg også gøre”, og når det så ikke lykkes (fordi det bare ikke er et match), så slår man sig selv i hovedet med det. Nå, det var bare en tanke:)
  God onsdag! Hilsen Nana
  http://www.nana-regalah.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Det tror jeg, du har fuldstændig ret i. Iiihh, hvor har jeg slået mig selv i hovedet mange gange over, at jeg ikke sover nok, ikke spiser nok grønt, ikke har nok struktur osv. Det er sgu ret så befriende at finde ud af, at man ikke behøver at forme sig selv og sine vaner efter, men lade omverdenen forme sig efter en selv – selvfølgelig i en vis grad 😉

   Det var en virkelig god tanke! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  SKØNT indlæg – og skøn blog, du har!! manner hvor har du en befriende holdning til hele fitnessverdenen, som mange godt kunne lære noget af – mig selv inklusiv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg er vild med din ærlige stil her på bloggen, og jeg tager mig selv i at sidde og smile over samtlige af dine indlæg!

  Men nu kunne jeg godt tænke mig at vide, hvad der gør, at du stadig kan drive en fitnessblog, når mange af dine indlæg handler om, hvordan du skiller dig ud og tager afstand til sundhedsbølgen. For noget sundt må der da stadig være, og træning må jo stadig fylde i dit liv, når det er det, der stadig er bloggens mærkat. Jeg er bare nysgerrig:) – og håber bestemt ikke at denne kommentar bliver set som negativ!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Helt ærlig er jeg nu heller ikke altid – jeg smører ofte lidt tykt på 😉

   Der kommer et indlæg i morgen som forklaring. For du har helt ret. Selvfølgelig fylder det meget i mit liv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Okay, dont get me wrong. Virkelig ikke! For jeg elsker din blog og din indstilling til sundhed. Jeg deler stort set samme opfattelse af hele den her fitness-fikserede verden, som vi lever i. Og så har jeg også en forkærlighed for landevejscykling og cookie-dej 😉 Men jeg undrer mig altså lidt over, hvorfor du har behov for at tage så stor afstand til det? Altså jeg synes da det er for fedt for dig, at du har indset, at du ikke passer ind i et så fikseret miljø (og hvem gør egentlig det, når det kommer til stykket), men jeg er lidt uforstående overfor dit behov for at udpensle det i hvert eneste indlæg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Det kommer der et indlæg om i morgen 🙂 Jeg forstår dig 100%. At jeg udpensler det i hvert eneste indlæg, har jeg ikke selv tænkt over. Jeg må vist hellere læse lidt tilbage i arkiverne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   HVERT eneste indlæg er måske også en overdrivelse fra min side, men jeg studsede bare over, at du SÅ ofte tog meget tydelig afstand. Efter at have læst dit nye indlæg, giver det mere mening for mig. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Jamen, det er jeg da glad for, at det gør 😉 … For at være ærlig, så kan jeg ikke helt følge dig. Jo, jeg skriver om det i ny og næ, men tager jeg SÅ tydelig afstand, er det måske fordi, jeg bare er mig, det er ikke noget, jeg gør bevidst.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha, rigtig fin underholdning og en alvorligere undertone som jeg er fan af: lyt til dig selv og find den balance i dit liv som passer til dig 🙂
  Jeg er ved at finde min plads i fitnessverden og prøver at følge både kost og træningsplan, men jeg har svært ved både at holde og afvige fra strukturen i forskellige perioder – det lyder modsigende og det er det også 😉 Det er ikke nemt at passe en skemalagt hverdag, så i perioder bliver det knap sp skemalagt og den frihed har jeg personligt brug for, ellers ville jeg ikke nyde det 🙂

  Min vane der slet ikke passer ind i fitnessverden er, at jeg HADER morgentræning og alt hvad der minder om cardiotræning 😉 Jeg gør begge dele ind i mellem, men forstår intet af når folk bliver “høje” af det!

  Anna – wonderwomanwannabe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Jeg tror godt, at jeg forstår, hvad du mener 😉 På den ene side bliver det, der ikke står på planen mere spændende og på den anden side “forkert”? Sådan havde jeg det i hvert fald, da jeg fulgte et fast træningsprogram. Der kan jeg sagtens følge dig. Jeg nyder i den grad også at have en hverdag, som ikke er skemalagt, selvom jeg uden tvivl også gerne vil have lidt mere faste rammer i fremtiden – når hverdagen en dag melder sin ankomst.

   Ha ha, også mig! Eller det er måske mere det at komme at sted om morgenen, det kniber mig hos mig. Cardio – i form af især cykling og løb er jeg ret så pjattet med, men på maskiner… Kill me now 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • linda

  Vild med dit indlæg og generelt bloggen! Bliver altid i godt humør af at læse den!
  Især når man ikke føler sig ligeså god som de andre på diverse sider (fx insta) – for vi er jo bare mennesker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Tusind tak for din søde kommentar! Det gør mig i godt humør 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Det er SÅ rigtigt! Kan genkende alle tingene, dog jeg selv påstår at være en del af fitnessverdenen 😀 Glad for jeg ikke er den eneste, haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boghvedegrød