Fyldige kålsalater

Jeg er så glad for min cykel

 photo DSC01870_zps478730bd.jpg
Jeg har budt en lidt anderledes (trænings)hverdag velkommen, og til min store overraskelse, passer det mig fint. Jeg nyder at komme ud, få vind i håret og komme ned i gear. Min træning består lige nu af yoga, powerwalks, pilates, roning og cykling. Især sidstnævnte trækker kegler hos mig. Jeg er forelsket i min cykel. Intet mindre. Jeg er fra en rigtig cykelfamilie. Vi har alle flere cykler (blærerøv) og årets højdepunkt er Tour de France (altså mest hankønsdelen af familiens). Min lillebror tæller minutter til Tour starten – det er ingen gang løgn. Om 2 uger pakker vi cyklerne og drager mod Frankrig, hvor vi skal lege Tour de France og følge efter dem, som ikke bare leger, men faktisk kører Tour de France. Det bliver lidt sjovt. Og hårdt. Meget hårdt.

 photo DSC01875_zps0afce87f.jpgTil de interesseret – hvis der er nogen – er min cykel en Wilier. Et enormt lækkert italiensk mærke. Det bedste jeg prøvet. Og jeg har faktisk prøvet et par stykker. Jeg fik på under 1 år formået at få stjålet 2 racercykler. Så, hvis du overvejer at investere i en racercykel, så husk også at have en hverdagscykel. De skal ikke stilles i offentligheden – heller ikke selvom din(e) låse ser skræmmende ud. Den er min lille baby. Så den står bag lås og slå, og bliver gemt til lækre ture. Dem er der heldigvis masser af for tiden. Det er nemlig det noget af det eneste, knæet ikke brokker sig over. Cykling er skånsomt, effektivt og fleksibelt. Du kan cykle mindre ture med fart på, lange ture i smukke omgivelser, alene eller i selskab af andre. Det er skønt.  photo DSC01878_zpse0004a76.jpg

Tips til lange cykelture:

 • Hav en cykelslange med i baglommen – hvis nu, du punkterer
 • Lær selv at sætte din kæde på – uanset om du kører øde steder eller blandt andre mennesker, det er lidt rart selv at kunne gøre det. Lidt trygt.
 • Vand til lange ture på varme dage er et must for mig – er turen under 30-40 km, er det ikke så nødvendigt
 • Gå aldrig ned på udstyr – cykelbukser er uundværlige. Din bagdel vil takke dig for det. Og cykelhjelm. Og cykelbriller på solrige dage. Nej tak til fluer og sol i øjnene. Handsker er også meget rart.
 • Invester i en ordentlig cykel – gå ikke efter udseendet, men kvaliteten, den skal kunne holde i mange år. Det er min bedste investering, uden tvivl
 • Sørg for, at der er luft i dine dæk, så kører cyklen bedre, og du punkterer ikke så let

 

 photo DSC01872_zpsc655f430.jpg

 photo Untitled11_zpsbfd317a6.jpg

4 kommentarer

 • Lækker cykel! Rigtig fedt at se andre mærker end de almindelige Trek og Cube derude 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Mange tak – er også virkelig, virkelig glad for den 🙂 De første to jeg havde, var også lidt mere “hypede” mærker, men de når slet ikke den her til sokkeholderne.

   Lækker webshop, du har!

   /Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Hej Anne Sofie

  Jeg er blevet helt vildt bidt af at cykle og vil rigtig gerne have fingrene i en racercykel 🙂 Men jeg ved intet om racercykler, så tænkte på, om du kan give mig et par gode fif til hvilken cykel man skal vælge, hvad man skal være obs. på osv.? Jeg har søgt på det mærke du har, men de findes jo i prisklasser fra omkring 8.000 til 40-50.000 kr.!
  Så hvilken model har du? Og kan du måske anbefale et mærke/model til en nybegynder, som gerne vil have en god racercykel?

  På forhånd tak – og STOR ros til din blog. Finder dine indlæg super inspirerende, og fedt du engang imellem laver nogle kritiske indlæg, og tager “bladet for munden”. Det er der brug for, og ikke mange der tør eller gør det – så thumbs up!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hey. Jeg har lige købt min første (synes jeg selv) meget dyre racercykel.
  Jeg har dog stadig problemer med at finde ud af gearene. Kan du guide mig lidt til at få styr på det? 🙂 Vil sætte STOR pris på det!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyldige kålsalater