Focus on what you can do

Fruit & veggie week

 photo DSC01855_zps0c36825f.jpg
Jeg byder en uge med masser af frugt og grønt velkommen. Det er tiltrængt efter et år med lige lovlig stor fokus på proteiner. En slags detox i luksus enden. Og uden detox-delen 😉 Jeg har altid elsket frugt og grønt, især frugt. Det har jeg da også spist en masse af i år, men ikke helt så meget, som jeg har haft lyst til. I stedet har kylling i koloenorme mængder samt oksekød, skyr og proteinpulver- og barer fyldt godt på kostfronten. Jeg har aldrig været den store kødspiser, men nu spiser jeg større bøffer end min far. Hvordan skete det lige? 😀
 photo DSC01846_zpsa606f895.jpg

Det er gået op for mig, at jeg ikke kan huske, hvordan havregrød smager, selvom jeg har spist det flere gange ugentligt i et år. Eller yoghurt. Eller smoothies. Eller pandekager. Eller vafler. Fordi det hele har været proppet med proteinpulver. Intet ondt ord om det, men min krop trænger til en pause, hvilket går hånd i hånd med en masse yoga og ture i naturen. Jeg lyder jo helt helse-agtig 😀 Jeg kan i hvert fald afsløre, at min mor er begejstret. Vi har proppet køleskabet med dansk frugt og grønt, så det bugner. Det er hun lidt mere til end proteinpulver, crossfit og styrketræning 😉

En uge med fokus på:

 • Grøntsager i stor stil – især de grove
 • Frugt og bær
 • Juice og smoothies
 • Nødder, gode olier, avocado osv.
 • Forkælelse med tørrede frugter og mørk chokolade
 • Mindre kød
 • Yoga og pilates
 • At røre sig udendørs

 photo DSC01847_zps1ad45a0c.jpg

I morges fik jeg en stor skål lækre sager; med to slags melon, 1 banan, 1 æble, valnødder, chiafrø, mandler, peanut butter, æblemos, frysetørrede jordbær og friske dadler. Mums. Til frokost stod det på en lækker salat, som vist ovenstående. Den kommer der en opskrift på i morgen. Eftermiddagen har stået på bær i massevis samt gulerødder og nødder. Her til aften, spiser jeg, hvad der bliver serveret. Der er vist spidskålssalat, oksekød, majs, nye kartofler og søde kartofler på menuen. Og jordbær til dessert. Jeg har det godt.

Hvem er med mig? 🙂 
 photo Untitled11_zpsbfd317a6.jpg

4 kommentarer

 • Det lyder som en god og sund detox 🙂
  Og ja, hvad sker der for fokuseringen på proteinpulver kød og styrkemad? Haha. Er selv totalt inde i den tankegang – selvom jeg dog også, på den anden, side går meget op i økologi, ren mad, hjemmelavet mad og sunde råvarer. Meget kan man sige om proteinpulver – en del af det vil nok være kemiske begreber, hehe… Jeg tror også at jeg vil sætte fokus på frugt, grønt og rene råvarer i den kommende tid (når jeg lige har været på ferie i USA og har levet af burger, pandekager, milkshakes og oreos). Tak for god inspiration og en sund tankegang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Ha ha, jeg ved det virkelig ikke! Jeg ved kun, at jeg i hvert fald selv uden at tøve var hoppet med på den. Jeg har det på helt samme måde som dig – på den ene side er jeg hoppet med på “fitnessmadbølgen”, og på den anden side elsker jeg øko-mad fra bunden. Det er lidt sjovt, at begge dele bliver betegnet som sund mad, men der er alligevel en verden til forskel. Ha ha ja, jeg tør slet ikke at læse bag på proteinpulveret… 😀

   Århhh det lyder lækkert med USA! Hvor er jeg misundelig! Hvorhen i USA skal du hen?

   Tak for de søde ord 🙂

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, det er skørt, at man kan være tiltrukket af begge (sunde) livsstile på én og samme tid – to der på mange måder modsiger hinanden meget 🙂

   Jeg skal til Washington og NY – jeg glæder mig sindsygt meget!! Jeg har aldrig før været i NY, så det bliver stort!!
   Det var mig, der skrev til dig på Instagram, om hvilke Questbars du kunne anbefale – hvis jeg får plads i kufferten, skal der nogle med hjem. Frygter dog lidt, at der bliver pladsmangel, med alle de ting jeg gerne vil slæbe med hjem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Ha ha ja, hvad der er bandlyst i den ene “verden”, er dagligdagsspise i den anden. Men altså, så er det jo heldigt, at man selv er herre over sin kost, og kan få det bedste fra begge verdener 😀

   Århh hvor lækkert! NY er den lækreste by på jordkloden, no doubt! Iiiihh, hvor er jeg misundelig. Det ved jeg da godt, at det var 😉 Smid kasserne ud, så kan de måske liiige klemmes ned. Men, der kan nu også let komme pladsmangel, når man rejser hjem fra NY! Jeg anbefaler en halvtom kuffert. Og at du tager ud til Woodberry Common – det lækreste og billigste outlet i lækre og dyre mærker til ingen pris. Deres Nike butik – wauw.

   God tur! Du må endelig sige til, hvis du mangler tips til NY 🙂

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Focus on what you can do