Lytter du til din krop?

Focus on what you can do

 photo PicMonkeyCollage_zps3da95de8.jpg

Vi bliver lidt i samme boldgade som i torsdags. Altså den med fokus på skader. Indrømmet; i torsdags var jeg lidt i en gråzone. Det hele virkede håbløst. Men efter en 12-14 km langs vandet – altså på gåben – jamen så lysnede det hele op. For der er jo masser af ting, jeg kan lave! Som at gå lange ture om morgenen, cykle lange lækre ture på min racer og lave svedige intervaller på romaskinen. Jeg overvejer faktisk at melde mig ind i en roklub! Og svømme ture og gøre alvor af at blive sej til yoga og pilates. Det skal nok gå.

I det hele taget, er det noget, jeg vil blive bedre til; at fokusere på, hvad jeg kan fremfor, hvad jeg ikke kan. I alle sammenhænge.

 photo Untitled11_zpsbfd317a6.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lytter du til din krop?