Proteinpulver - hvad skal jeg vælge og er det nødvendigt?

Ude godt hjemme bedst

Hej igen søde læsere, længe siden.

IMG_0737

Så er jeg, som I kan se, tilbage på Bloggersdelight, men nu som en del af Premium-bloggerne, hvilket hele tiden har været min drøm. Jeg har på ingen måde fortrudt, at jeg flyttede på eget domæne, men det er til tider et helt fuldtidsarbejde, når der oveni alt, der hører blogging til, også skal passes alt det tekniske. Det er guld værd at have nogle, man kan skrive til, hvis hele ens design en aften ryger (true story) eller hvis man ikke kan få indstillet et bestemt plugin. Så nu håber jeg på, at der kommer mere overskud og tid til indlæggene i stedet. Derudover er det skønt at være del af et fællesskab og måske endda få nye læsere til. Sidder der en ny læser eller to og læser med, så hej! Og velkommen til min blog om min passion for træning, sundhed og velvære tilpasset i et gymnasieliv med plads til det hele 🙂 I kan læse lidt om, hvem der sidder bag skærmen under “biografi”, indtil der kommer et indlæg om emnet. Hvis I følger bloggen via Bloglovin’, skulle I gerne automatisk være blevet flyttet med herover 🙂

Jeg håber, at I stadig har lyst til at følge med, indholdet ændrer sig i hvert fald ikke 😀

Untitled

2 kommentarer

 • Rikke

  Uh ja, kan forestille mig at det er rart a have noget support, men øvøvøv, med alle reklamerne.. det er blevet sværere at hente dine indlæg og der popper mange reklamer op.
  Var nemlig lige fået hen og blevet en rimelig trofast læser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • workoutwithme

   Ja, jeg er også træt af dem, men jeg vælger at se igennem fingre med dem. Jeg håber, at du bliver ved med at læse med, indholdet kommer i hvert fald ikke til at ændre sig 🙂

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinpulver - hvad skal jeg vælge og er det nødvendigt?